- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.601
Ekip zayıflama yarısından cikti baştan yarat beni ye döndüOohh var mı bizim grup gibisi beee
Minik bir ülke kurduk kız spor bakanı, teftiş bakanı, güzellik bakanı, yemeklerden sorumlu bakan, kilo takip bakanı hahahahaEkip zayıflama yarısından cikti baştan yarat beni ye döndü
Çok tehlikeliyiz.Minik bir ülke kurduk kız spor bakanı, teftiş bakanı, güzellik bakanı, yemeklerden sorumlu bakan, kilo takip bakanı hahahaha
Hahaha kk yı ele geçirme tehlikeleri var deyip topumuzu yolluyorlarmisÇok tehlikeliyiz.bu gidişle topumuzu banlarlar
Atarız kız niye yasak olsunKız ben sizin tipinizi merak ediyorum yaaaa
Özelden atsak yasak mı ki
Hee ya bende kestim.iceri girdim ala alahhh gece gece bunalıma mi giriyonuz napiyonuz böyle diyorBen bakım yapınca kocam uzaylı görmüş gibi oluyo alışmış paspal gezmeme
Hahaha ne bileyim o yasak bu yasakAtarız kız niye yasak olsun
İyiyim canım gerçekten çok iyi geldiniz. Sağolun hepiniz bir anda kaldırdınız beni ayağa
Geçen bende elbise giydim saçımı açtım. Bana diyoki kim geldi gündüz arkadaşın mı geldi yada bi yere mi gidiyosun yok dedim mutlu oluyorumHee ya bende kestim.iceri girdim ala alahhh gece gece bunalıma mi giriyonuz napiyonuz böyle diyor
Burdayım canım
Album yapmak lazım orayı kimse göremez sadece izin verdiğinz kişiler gorurHahaha ne bileyim o yasak bu yasak
Bir ara sen öncesi sonrası atmıştın ya tüm grup görmüştü. Onun gibi yapalım mı hepimiz atsın fotosunu
Özel mesaj grubu yapabilirizHahaha ne bileyim o yasak bu yasak
Bir ara sen öncesi sonrası atmıştın ya tüm grup görmüştü. Onun gibi yapalım mı hepimiz atsın fotosunu
Ben de geçen gün akşam yemeği için makyaj yapmıştım sonra da unutmuşum makyaj yaptığımıGeçen bende elbise giydim saçımı açtım. Bana diyoki kim geldi gündüz arkadaşın mı geldi yada bi yere mi gidiyosun yok dedim mutlu oluyorum
Tamam biliyosan yapsanaÖzel mesaj grubu yapabiliriz
Du yapemTamam biliyosan yapsanaben kk yı en son 5 yıl önce aktif kullanıyordum unuttum her biseyi
Çayın kahvenin fazlası ödem yapıyor ve ben de artık kahvenin bana zarar verdiğini düşünüyorum. Kilo vermemi de engelliyor. Ayrıca kan değerlerimi düşürüyor.Sarjim yok bide netten film acicaz gelebilirsem g c gelirim kizlar gorusuruz simdilik.
Bacaklarim sisti yine,zaten agriyor,bende yesil cay soda limon yaptim bakalim.
Cay kahve niye aliyosunuz ya onlar zaten sifir kalori balpamuk hilal
Bid un seker alsam yanlismi yapmis olurum sence pamuk
Hayır benim bugün yasadigim trajediye bakınGeçen bende elbise giydim saçımı açtım. Bana diyoki kim geldi gündüz arkadaşın mı geldi yada bi yere mi gidiyosun yok dedim mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?