Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hee ya bende kestim.iceri girdim ala alahhh gece gece bunalıma mi giriyonuz napiyonuz böyle diyor
Geçen bende elbise giydim saçımı açtım. Bana diyoki kim geldi gündüz arkadaşın mı geldi yada bi yere mi gidiyosun yok dedim mutlu oluyorum

Benim canım rakibem hanmeli nerelerde acaba yarın büyük gün
Burdayım canım yine yedim yicemi

Ama tartım 72 lerde geziyor bakalım yarın 14.00 da tartılıp yazcam

Kaçamak çok oldu bu hafta da ama oruç olunca toparlıyor bünye.. bi de sahur da yok öyle adam akıllı hani

Geçen bende elbise giydim saçımı açtım. Bana diyoki kim geldi gündüz arkadaşın mı geldi yada bi yere mi gidiyosun yok dedim mutlu oluyorum
Ben de geçen gün akşam yemeği için makyaj yapmıştım sonra da unutmuşum makyaj yaptığımı benimki öyle suratıma bakıp sırıtıyor bir de trip attım suratımda ne var da gülüyorsun diye

Çayın kahvenin fazlası ödem yapıyor ve ben de artık kahvenin bana zarar verdiğini düşünüyorum. Kilo vermemi de engelliyor. Ayrıca kan değerlerimi düşürüyor.

Hayır benim bugün yasadigim trajediye bakın
Pamuktan gaza geldim.ya.sabah üstümü değiştim saç baş parfüm.
mehmet emre kokuyu aldı -anne güzel.bir şey kokuyor parfüm mu bu ?
Evet oğlum
babamdan geliyor
hayir oglum ben sıktım
yok sen sıkmiyosun ki babamın parfümü var
oglummm ben sıktım benn koklaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…