- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.021
Yok kız gitmiyorum nasip olursa inşallah daha doğum kilosu diye ağlicamDaha bunun korumasi var nereye yiyon hey yavrum hey okul gibi mezun olacan sonra sınava gircen sonra aranacaksın sonra rahat edeceksin onun gibi bişey
Hah böyle de işteYok kız gitmiyorum nasip olursa inşallah daha doğum kilosu diye ağlicam
O zamana yetisirim sana doğum kilosu alınca aynı kiloya geliriz belki yoksa mümkün değilYok kız gitmiyorum nasip olursa inşallah daha doğum kilosu diye ağlicam
O moduma göre değişiyo bazen imkansız gibi geliyo ağlıyom tüm gün o günlerden birine denk geldinizHah böyle de işte
Deme kız 25 kilo da almıyımO zamana yetisirim sana doğum kilosu alınca aynı kiloya geliriz belki yoksa mümkün değil
25 kilomu var aramız da kız Aboo aman Allah imDeme kız 25 kilo da almıyım
Ağlama ağlama. Bak bana koyverdim artık. Hayırlısı diyip oturdumO moduma göre değişiyo bazen imkansız gibi geliyo ağlıyom tüm gün o günlerden birine denk geldiniz
Ay demeseydim keşke25 kilomu var aramız da kız Aboo aman Allah im
Aaaaa bırakmam keptiiinn yardimcimiMezun olsam da buralardayım sadece rahatça yiyeceğimBen de kaçırdm bugün ya takma bida yapmicam dedim ama yok papara
HahahhaaDaha bunun korumasi var nereye yiyon hey yavrum hey okul gibi mezun olacan sonra sınava gircen sonra atanacaksın sonra rahat edeceksin onun gibi bişey
Ben gidiyim miAaaaa bırakmam keptiiinn yardimcimi
Bence gayet ideal canım afiyet olsun
Aaa hayır mezun olun derken hiç gideceğinizi düşünmüyorum kiiiiiBen gidiyim mieğer git dersen hemen kilo alırım bak
Sevgi kelebeki modu yükleniyoooorrrrAaa hayır mezun olun derken hiç gideceğinizi düşünmüyorum kiiiii
Sevgi kelebeki modu yükleniyoooorrrr
Ben zaten gitmem ki gidemem ki sizden
VavvvvEvetttt gelsinnn spor listemiz
Bu haftada iyi iş cikardik bencezamanla herkesin spor rutinleri oturuyor gibi
Neyse hemen 1. Yi açıklayayım hahahaha
öhöm öhömmm bireyselde 2170 puan ile birinciCherry Mom arkamdan C Cagrihilal1 1851 puan ile gelmekte
Veee takim olarak yesss fiiitttt yarışı önde tamamlamistir
Eki Görüntüle 2628553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?