- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.041
Offf offf offf açık ara hemdeEvetttt gelsinnn spor listemiz
Bu haftada iyi iş cikardik bence ☺☺ zamanla herkesin spor rutinleri oturuyor gibi
Neyse hemen 1. Yi açıklayayım hahahaha
öhöm öhömmm bireyselde 2170 puan ile birinciCherry Mom arkamdan C Cagrihilal1 1851 puan ile gelmekte
Veee takim olarak yesss fiiitttt yarışı önde tamamlamistir❤❤❤
Eki Görüntüle 2628553
Ama ben tebrik etmiştim ki siziiiiOfff offf offf açık ara hemde
Bozulma kuzum ben şimdi yeni gelen arkadaşlarla ekleme yapcam sizeAma ben tebrik etmiştim ki siziiii
Bizim ikimiz olsak hepsi bir olsa yine olmazBozulma kuzum ben şimdi yeni gelen arkadaşlarla ekleme yapcam size5 kişi eklesek anca
Hep bunlar 75 olduktan sonra olduBizim ikimiz olsak hepsi bir olsa yine olmaz
Gitmem kii zıplar zıplar puan sağlarım size liste dışı yesfit kaybetmisinAaaaa bırakmam keptiiinn yardimcimi
tebriklerEvetttt gelsinnn spor listemiz
Bu haftada iyi iş cikardik bence ☺☺ zamanla herkesin spor rutinleri oturuyor gibi
Neyse hemen 1. Yi açıklayayım hahahaha
öhöm öhömmm bireyselde 2170 puan ile birinciCherry Mom arkamdan C Cagrihilal1 1851 puan ile gelmekte
Veee takim olarak yesss fiiitttt yarışı önde tamamlamistir❤❤❤
Eki Görüntüle 2628553
Üyemizi vermeyiiiizVeeeeMehfam lar üzülmesin diye yılın şok transferiiii bugün itibariyle no kiloya geciyorummmm şimdi yes fit düşünsün
Ooo Hoşgeldiniz naif mi naif merhametli kaptanımızVeeeeMehfam lar üzülmesin diye yılın şok transferiiii bugün itibariyle no kiloya geciyorummmm şimdi yes fit düşünsün
Artık bizimmmmmÜyemizi vermeyiiiiz
Transfere bak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?