- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.061
Ama size guzel bi haberim var.. barıs muslu bugun akşam 22.30 da demo yapacakmıss...Kilo ve iştah demosu..hala instagramda eklemediyseniz ve de kilo ile ilgiki tramvalarinizi bulmak isterseniz ekleyin derim.
Yes fit çok simarmisti değil miOoo Hoşgeldiniz naif mi naif merhametli kaptanımız
Ver gazı bize oh oh
Sus kız daha benim puanlarımda eklenmiyordu bu hafta eklemeye başlarsa 30 bin adımları atarım görürsün gününü
Neden eklenmiyordu? Eklemiştir tabiSus kız daha benim puanlarımda eklenmiyordu bu hafta eklemeye başlarsa 30 bin adımları atarım görürsün gününü
2 hafta puanlara katılamıyordum ya kuzum yeniyim daha çömezim diyeNeden eklenmiyordu? Eklemiştir tabi
EklendiNeden eklenmiyordu? Eklemiştir tabi
Bunu sen istedinBa baaa hemen canlandı sanane rahat.birak insanları daha yeni basladilar birinde iki çocuk birinde ödevler almış başını gidi
Kim dedi kız oniiiii hahhaahah2 hafta puanlara katılamıyordum ya kuzum yeniyim daha çömezim diye
Hayır o liste. Spor puanların ekleniyo tabiki2 hafta puanlara katılamıyordum ya kuzum yeniyim daha çömezim diye
Ben ne kaçırdım acaba 8 mayısta gruba ekleniyorsun puan olarak demiştin ya kuzum
40 binden aşağısı kesmez bizi artikSus kız daha benim puanlarımda eklenmiyordu bu hafta eklemeye başlarsa 30 bin adımları atarım görürsün gününü
Evet canım da o cuma yarışma listesi asıl liste yaniBen ne kaçırdım acaba 8 mayısta gruba ekleniyorsun puan olarak demiştin ya kuzum
Kiz seninde eklenmiş hali böyleymişBen ne kaçırdım acaba 8 mayısta gruba ekleniyorsun puan olarak demiştin ya kuzum
Sen geç bakalım dalganı tatlım walk günleri bende hodri meydanKiz seninde eklenmiş hali böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?