- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.201
Çok sınır bozucuydu uzattı da uzattı da 2.5 saatten fazladır adamı dinledikKahkaha attım şu saatte valla
Kaç adımla kuzum1. Oldum o zaman
Kııızz niye yedinBitmedi daha yemin ederim sinirden ağlayacaktım demodan falan değil kaç saattir ağaç oldum sinirim bozuldu. Bişeyde anlamadım kendime vurmaktan salak gibi oldum. Demo yapacaz diye de 2 kase çikolata 1 dilim ekmek yedim
8 bin küsürdü demo yapacaz diye yuruyemedikteKaç adımla kuzum
Bitmedi daha yemin ederim sinirden ağlayacaktım demodan falan değil kaç saattir ağaç oldum sinirim bozuldu. Bişeyde anlamadım kendime vurmaktan salak gibi oldum. Demo yapacaz diye de 2 kase çikolata 1 dilim ekmek yedim
Tadını alın iyice dedi ağzınızda çevirin dedi benim ki hemen eridi o yüzden 1 lokmayla bitmedi ne yapayım göreve sadık kalmak için denileni yaptimKııızz niye yedin
Bi daha kine direk 12 de gidelimyaaa ilahiii..
22.30 da basladi..12 den sonra demoya girdi
Siz bisey yemediniz miyaaa ilahiii..
22.30 da basladi..12 den sonra demoya girdi
Biskuvi yedimmSiz bisey yemediniz mi
Hahah sana kıyak geçmeseydim seni geçiyordum tatlım8 bin küsürdü demo yapacaz diye yuruyemedikte
Benim acemiliğime denk geldi.Biskuvi yedimm
Aksini dusunmeniz beni üzerdi
Yiyin dedi ayrıca o kase değil kare
Ya ahahahha ben de seni yicemTadını alın iyice dedi ağzınızda çevirin dedi benim ki hemen eridi o yüzden 1 lokmayla bitmedi ne yapayım göreve sadık kalmak için denileni yaptim
Öyle dedi ne yapayım benYa ahahahha ben de seni yicem
Benden başka da yiyen olmamış galibaYa ahahahha ben de seni yicem
Sana değil cocuga uzuldumBurada yasak yok malzemede yok
Mistik sanirimRoibos mu? Altın süt mü?
İftardan once baslayan ve suan artan hir basagrim varrÇok sınır bozucuydu uzattı da uzattı da 2.5 saatten fazladır adamı dinledik
Attik agzimiza biseyler.ama ben duyguya giremedim gorucigiizzBenden başka da yiyen olmamış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?