Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptan ben listeye ne zaman gircicem. ?bu bir

Evde temizlik yaparken oğlanın peşinde dolanırken attığım adımlar adımdan sayılıp puan alır mıyım bu da iki
Cherry Mom
İlk sorun listeye 08 mayisda girmeye hak kazaniyorsun
2.si Adim için ekstra bir çaba sarfetmiyorsan ya kalkayimda daha hareketli olayım falan demeyip normal günlük rutininde zaten var olan adımlarsa saymamak doğru olacaktir.

Ben de az önce esra'nın gazıyla 500 ip atladım gece gece. Daha zıplardım da aşağıya çok ses gider diye abartmayayım dedim.

Haklisiniz ne diyelim..
Neticede hadis de Allah sozu..ne ki Peygamerimiz sav de bedenlenmiş hali..
Herkes kendi ilmince kendi idrakince sorumlu ilmi yasama idrak etme ve idrak ettigini hayatina gecirme konusunda..Allah kolaylaştirsin inşallah..Hz Ebubekir in dedigi gibi Allahi idrak etmek Onu asla idrak edemeyecegini idrak etmekten ibaret..bizler sinirli akillarimizla muhkem konulara girmesek iyi olur..bana sorarsaniz en iyisi kalbimize sormak..cevap ordan ilham olunur en saf haliyle..cunku işin icine zihin kariştiginda siz bu hadisi gosterirsiniz bir baskasi kadinlarin ay hali ile ilgili yapamayacagi eylemi açikca yazan ayeti kerimeyi gösterir..cikamayiz isin içinden.. en iyisi bizler salih amelle salaatla iyilikle herşeye ragmen iyi kalabilmek uzere kalplerimizi Allaha mıhlayalim..Allahin ipine tutunalim..ötesi nas'ip zaten

Bitmedi mi daha naptınız
Bitmedi daha yemin ederim sinirden ağlayacaktım demodan falan değil kaç saattir ağaç oldum sinirim bozuldu. Bişeyde anlamadım kendime vurmaktan salak gibi oldum. Demo yapacaz diye de 2 kase çikolata 1 dilim ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…