- 23 Mart 2016
- 31.027
- 92.301
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.181
İlk sorun listeye 08 mayisda girmeye hak kazaniyorsunKaptan ben listeye ne zaman gircicem. ?bu bir
Evde temizlik yaparken oğlanın peşinde dolanırken attığım adımlar adımdan sayılıp puan alır mıyım bu da iki
Cherry Mom
Hayır canımOkudum Playstore daymış canım bakcam şimdi ücretli mi
Resmen mucitBir bana az olabilir gibi geldi .. pet şişeye beton döküp dışını da bir şeyler sarsam cıtoırtı yapmaz belki
Bende indirdimHayır canım
Ben de az önce esra'nın gazıyla 500 ip atladım gece gece. Daha zıplardım da aşağıya çok ses gider diye abartmayayım dedim.Vallahi bütüüünn gün spordan nefret ediyoruuumm diyetten de bıktmm uyumak istiyorum 28 saaat diye yattım
O kadar halsiz enerjisizdim ki.
Sonra kalktım bu saatte kendimi spora verdimbazen ikizler burcu olmaktan şüpheleniyorum
Ben de az önce esra'nın gazıyla 500 ip atladım gece gece. Daha zıplardım da aşağıya çok ses gider diye abartmayayım dedim.
Getircem ama no kiloyuCherry Mom hepimizi böyle her gün yarım saatliğine gaza getirsen haftaya birinciyix hahaha
Kalleş kaptanGetircem ama no kiloyu
:)
Bitmedi mi daha naptınızYemin ederim icim şişti bi demoya geçemedik ya
Aaa benimde hiç gelmedi aklımaKızlar bugün Walk Challenge varmış ben yarışma işleri bakanı olarak unuttum hatırlatmayı kusura bakmayın yaaC Cagrihilal1 attı ama başka yapan yok galiba
Sorma tartı günü olunca zaten yarışmayı tamamen unutuyoruzA
Aaa benimde hiç gelmedi aklıma
Haklisiniz ne diyelim..Nrmyncimanlayamadim birara acarmisin diycem de bu tip konular banlanma sebebi de olabiliyor demiyim.soyle soyliyim bu hangi mezhebin gorusu bilemiyorum ama hanefi mezhebine gore bu caiz degildir hatta hz ayse den rivayet olan bir hadise gore hareket edilir,bazi kisiler bazi ayetleri gostereek bunu soylemis ama orda baska biseyden bahsediliyor ,ayetleri yeniden tefsir etmek buyuk ilim gerektirir ki biz edilenlwri ogrensek anlasak keske.hadis sudur
Eki Görüntüle 2628507
Yani tutulmaz hadis guvenilir zincirdendir.
Bitmedi daha yemin ederim sinirden ağlayacaktım demodan falan değil kaç saattir ağaç oldum sinirim bozuldu. Bişeyde anlamadım kendime vurmaktan salak gibi oldum. Demo yapacaz diye de 2 kase çikolata 1 dilim ekmek yedimBitmedi mi daha naptınız
Kahkaha attım şu saatte vallaBitmedi daha yemin ederim sinirden ağlayacaktım demodan falan değil kaç saattir ağaç oldum sinirim bozuldu. Bişeyde anlamadım kendime vurmaktan salak gibi oldum. Demo yapacaz diye de 2 kase çikolata 1 dilim ekmek yedim
1. Oldum o zamanKızlar bugün Walk Challenge varmış ben yarışma işleri bakanı olarak unuttum hatırlatmayı kusura bakmayın yaaC Cagrihilal1 attı ama başka yapan yok galiba
Tebrikler1. Oldum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?