- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.221
Bende sinirden giremedim demoya kadr şiştim. Travma oldu bana resmenAttik agzimiza biseyler.ama ben duyguya giremedim gorucigiizz
Sen onca çikolatayı ye, travmayı da bulama ne olacak şimdi...Tadını alın iyice dedi ağzınızda çevirin dedi benim ki hemen eridi o yüzden 1 lokmayla bitmedi ne yapayım göreve sadık kalmak için denileni yaptim
He ya bari travmayı bulsaydık iyiydiSen onca çikolatayı ye, travmayı da bulama ne olacak şimdi...
Cherry Mom cuma günü senin travmayı bulur bence
Yav gülmekten çenem ağrıdıHe ya bari travmayı bulsaydık iyiydizaten adam pek bulmamizi ister gibi değildi. Bulmayalım diye elinden geleni yaptı
Geçmiş olsun leylim ilaç filan fayda etmiyor muİftardan once baslayan ve suan artan hir basagrim varr
Travma mi aradikHe ya bari travmayı bulsaydık iyiydizaten adam pek bulmamizi ister gibi değildi. Bulmayalım diye elinden geleni yaptı
Sahur yapinca icerim insallah sagol canimGeçmiş olsun leylim ilaç filan fayda etmiyor mu
Tansiyonum cikmis yaa haberim yokGeçmiş olsun leylim ilaç filan fayda etmiyor mu
Travmani çok arama hilal ben senin travman olcamSen onca çikolatayı ye, travmayı da bulama ne olacak şimdi...
Cherry Mom cuma günü senin travmayı bulur bence
Hiç deme gece sahurda gülmekten çenem ağrıdıTravmani çok arama hilal ben senin travman olcam
Okudum okudum ne güldüm yaa
Geçmiş olsun yaTansiyonum cikmis yaa haberim yok
Bide Kac saat telefon basindaydim tuz biber
50 puanAkşam:1kase un helvası
Canim bu kadarcik diyette veriliyor o yüzden ceza yokMinik küçücük bitter çikolata
40 puan-4 N**** (Siyahi) bisküvi
50 puanYarım dilim kadayıf
2 kaşık dondurma
Cok alışkanlık oldu bu bisküviler canim o yüzden 30 puanYulaflı bisküvi 3 tane
40 puanAra:1 topkek
20 puanDemo yaparken tamamen mecburiyetten
2 kare çikolata
1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?