Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o2.o5.2o2o 5. Takim Menu Paylasim Listesi

Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapildi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapilmadi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
balpamuk - Paylasim yapilmadi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapildi
Maariftakvimi - Paylasim yapildi
ollala - Paylasim yapildi☺
@Reina - Paylasim yapilmadi

Yatıyorum canım aynı gibiyim ve üşüyorum. İnşallah kolay atlatırım. Sağolasın
Gecmis olsun canim,sahurda bi ilac yada bitki cayi falan icseydin keske.esimde uzanmisti cami kapatmamis, bugun belirtileri basladi dikkat etmek lazim

internetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Ben de öyleyim ya yine bişiler aldım ama ben gayet bilinçli gidip trendyoldan alıyorum reklam filan değil içimde kalacağına evimde kalsın kafasıyla

oyle tabi bos alisveris degil ihtiyac hepsi fakat her gun gozum kayar oldu :) Kendime hicbirsey almadim hic bakmiyorum da hevesim yok galiba, biraz daha toparlaniym bakicam :)
Trendyolda çocuk tişörtleri indirimdeydi 25-30 tl civarı ihtiyaç varsa hala yeğenlere baktım da ben demin boynerin limon company ürünleri

internetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Bende alıyorum geliyor kargolar ben pek sıkıntı yaşamadım
Yazlık alışveriş benimde oğluma yapmam.lazim ama erteliyorum karantina bitince kazakla çıkacak sokağa hızlı buyuyorlar geçen senekiler düdük gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…