- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.541
Ben yarın da zıplayamam muhtemelen ama yattım aşağı yatarken de bölgesel yaptım
Mekik yap o zaman illaki faydası olacaktır
Pilates de var canım hafta da bir gün .. program daPilates de yapabilirsin karin ağırlıklı. Spor programın ağır geliyorsa yarim saatlik pilatesle sıkılaşması artırabilirsin
Yarışma 12 ye kadar surcek canım istersrn sonra basla susatmasinAy oruç oruç hiç zıplayamıyorum30 d kaldı
Yatıyorum canım aynı gibiyim ve üşüyorum. İnşallah kolay atlatırım. SağolasınKuzum geçmiş olsun bugün nasılsın.
İyiyim kendi adıma, senden ne haberNabersiniz?
Ben iç güveysinden halliceyimİyiyim kendi adıma, senden ne haber
Selamlar olsuuuun
Gecmis olsun canim,sahurda bi ilac yada bitki cayi falan icseydin keske.esimde uzanmisti cami kapatmamis, bugun belirtileri basladiYatıyorum canım aynı gibiyim ve üşüyorum. İnşallah kolay atlatırım. Sağolasın
Ben de öyleyim ya yine bişiler aldıminternetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Sağol cnm.Gecmis olsun canim,sahurda bi ilac yada bitki cayi falan icseydin keske.esimde uzanmisti cami kapatmamis, bugun belirtileri basladidikkat etmek lazim
Trendyolda çocuk tişörtleri indirimdeydi 25-30 tl civarı ihtiyaç varsa hala yeğenlere baktım da ben deminoyle tabi bos alisveris degil ihtiyac hepsi fakat her gun gozum kayar oldu :) Kendime hicbirsey almadim hic bakmiyorum da hevesim yok galiba, biraz daha toparlaniym bakicam :)
Bende alıyorum geliyor kargolar ben pek sıkıntı yaşamadıminternetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?