Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Isınmadan yapma spor yaptıkça vücut esniyor ilk başta yapamadığım bir çok hareketi zaman geçtikçe daha kolay ve tam olması gerektiği gibi yapabiliyorsun.. senin programda karin egzersizleri yok mu. Sadece mekikle göbekten kurtulmak zor bi çok karin hareketi var ayrı noktaları çalıştıran videolara bakıp sporundan sonra 10 15 dk karın çalışabilirsin. Istersen günlük 300 500 mekik yaparız ben katılırım. ben herşeye varım

3 haftalık video yaptım mekik yok ama benzeri hareketler var.. var da ben henüz dediğin gibi tam yapamıyorum. Her seferşn de daha iyiyim ama.. daha geçen hafta bugünkü videonun aynı yaptım daha yakına zıplamıştım şimdi daha da uzağa zıpladım daha fazla kalori gitti vs.. zamanla oluyor sadece program sonrası bölgesel bir şeyler eklesem mi dedim .. tam bir takatim de kalmıyor gerçi videonun son 3 dk son ben iptal zaten... Sadece şu an mekik yapsam gün içinde yeter mi uygulamayı indirmek için telefondan uygulama Dikmen gerekiyor.. yer yok telefon da da of

Mekik yap o zaman illaki faydası olacaktır

Pilates de yapabilirsin karin ağırlıklı. Spor programın ağır geliyorsa yarim saatlik pilatesle sıkılaşması artırabilirsin

45 dakika bölgesel miiiii hay maşallah ben şimdi 18 dakika programı tamamladım bittim
Yürüyüş yanına bunlarda eklenmiş şahane olmuş ve mekik kesinlikle senin hareketin olmalı çok iyi gelecektir eminim
Sabahı beklemeden et kesiği oldu her yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…