- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.521
İyi geceleriyi geceler kızlar ben yatayım sabah yine dikilirim
Isınmadan yapma spor yaptıkça vücut esniyor ilk başta yapamadığım bir çok hareketi zaman geçtikçe daha kolay ve tam olması gerektiği gibi yapabiliyorsun.. senin programda karin egzersizleri yok mu. Sadece mekikle göbekten kurtulmak zor bi çok karin hareketi var ayrı noktaları çalıştıran videolara bakıp sporundan sonra 10 15 dk karın çalışabilirsin. Istersen günlük 300 500 mekik yaparız ben katılırım.Hey yavrum hey
En büyük sıkıntı alt göbekindireyim de bir inceleyim bakayım cardıo bitince yaparım olmadı di mi bir ara indirdim ben onları ama beceremedim tabii ısınmadan yapıyordum..
Şeyi farkettim mesala çok zor bir hareket var video da onu normal zamanda yapamıyorum ama spor bitince yapıyorum.. kaslar ısınıyor gevşiyor onunla alakalı galiba
Harekette karga duruşu bak bir googledan
Bende zıplama iddali değilim
3 haftalık video yaptım mekik yok ama benzeri hareketler var.. var da ben henüz dediğin gibi tam yapamıyorum. Her seferşn de daha iyiyim ama.. daha geçen hafta bugünkü videonun aynı yaptım daha yakına zıplamıştım şimdi daha da uzağa zıpladım daha fazla kalori gitti vs.. zamanla oluyor sadece program sonrası bölgesel bir şeyler eklesem mi dedim .. tam bir takatim de kalmıyor gerçi videonun son 3 dk son ben iptal zaten... Sadece şu an mekik yapsam gün içinde yeter miIsınmadan yapma spor yaptıkça vücut esniyor ilk başta yapamadığım bir çok hareketi zaman geçtikçe daha kolay ve tam olması gerektiği gibi yapabiliyorsun.. senin programda karin egzersizleri yok mu. Sadece mekikle göbekten kurtulmak zor bi çok karin hareketi var ayrı noktaları çalıştıran videolara bakıp sporundan sonra 10 15 dk karın çalışabilirsin. Istersen günlük 300 500 mekik yaparız ben katılırım.ben herşeye varım
Onu bir an ben de düşündüm ama adaletli olmaz diye bıraktımCherry Mom saat 12yi geçti şimdiden zıplamaya başlayabilirim miiiii?
Niye yahu sen yaparsın iste yeterBende zıplama iddali değilim
Ben yarın da zıplayamam muhtemelen ama yattım aşağı yatarken de bölgesel yaptımOnu bir an ben de düşündüm ama adaletli olmaz diye bıraktımçok gaza gelmiştim yoksa
Mekik yap o zaman illaki faydası olacaktır3 haftalık video yaptım mekik yok ama benzeri hareketler var.. var da ben henüz dediğin gibi tam yapamıyorum. Her seferşn de daha iyiyim ama.. daha geçen hafta bugünkü videonun aynı yaptım daha yakına zıplamıştım şimdi daha da uzağa zıpladım daha fazla kalori gitti vs.. zamanla oluyor sadece program sonrası bölgesel bir şeyler eklesem mi dedim .. tam bir takatim de kalmıyor gerçi videonun son 3 dk son ben iptal zaten... Sadece şu an mekik yapsam gün içinde yeter miuygulamayı indirmek için telefondan uygulama Dikmen gerekiyor.. yer yok telefon da da of
Pilates de yapabilirsin karin ağırlıklı. Spor programın ağır geliyorsa yarim saatlik pilatesle sıkılaşması artırabilirsin3 haftalık video yaptım mekik yok ama benzeri hareketler var.. var da ben henüz dediğin gibi tam yapamıyorum. Her seferşn de daha iyiyim ama.. daha geçen hafta bugünkü videonun aynı yaptım daha yakına zıplamıştım şimdi daha da uzağa zıpladım daha fazla kalori gitti vs.. zamanla oluyor sadece program sonrası bölgesel bir şeyler eklesem mi dedim .. tam bir takatim de kalmıyor gerçi videonun son 3 dk son ben iptal zaten... Sadece şu an mekik yapsam gün içinde yeter miuygulamayı indirmek için telefondan uygulama Dikmen gerekiyor.. yer yok telefon da da of
Sabahı beklemeden et kesiği oldu her yerim45 dakika bölgesel miiiii hay maşallah ben şimdi 18 dakika programı tamamladım bittim
Yürüyüş yanına bunlarda eklenmiş şahane olmuş ve mekik kesinlikle senin hareketin olmalı çok iyi gelecektir eminim
Ya hep ya hiçiz resmenBen yarın da zıplayamam muhtemelen ama yattım aşağı yatarken de bölgesel yaptım
Kuzum geçmiş olsun bugün nasılsın.Kızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor ☹
E sen benim güne basladigim saatte uyuyorsunAnamm bu kızlar yine 8de hortlamışlar ben de bugün erken kalktım diye seviniyorum
E sen benim güne basladigim saatte uyuyorsunnormal yani :)
Eh işte ben uyanmadan 2 saat önce iyi olmuşAzcik düzelttim 4-12 yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?