- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.501
Hadi sende 30 day fiti indir karinsa sıkıntı oraya yönelik.egzersizleri yaparsın ben hepsni yapıyorum sıkıntı her yerdeAy şu mekik işi.... Ben de istiyorun ya cardıo bitince ya da gün içinde artık 10-50 öyle bir şeyler yapabilmek.. altta sarkan bir göbek var .. onu en iyi o toparlar..
Yapabileceklerle bi mekik programı yapsak?
Bu arada ben de tam mekik yapamam belim de omşrilşk arası bağlar kısaymış
Belime ince yastık koyuyorum ayağımı da koltuk altına falan sokup öyle yapabiliyorun. Bazen ayak serbest oluyor ama yastıksız olmuyor
Yapalım mı bi program
AbooooooooCherry Mom saat 12yi geçti şimdiden zıplamaya başlayabilirim miiiii?
Hey yavrum heyCherry Mom saat 12yi geçti şimdiden zıplamaya başlayabilirim miiiii?
En büyük sıkıntı alt göbekHadi sen 30 day fiti indir karinsa sıkıntı oraya yönelik.egzersizleri yaparsın ben hepsni yapıyorum sıkıntı her yerde
Gündüz zıplayamıyorum yarın iftardan sonra da kocamın dizi izleyelim hayali vardı ama tamam iftardan sonra vakit olursa zıplarım artıkAboooooooociddi misin yani sen bilirsin ama adil olur mu şu saatte zıplamak isteyen varsa da ziplayamaz yarış ya hani amaç ondan diyorum
Hah tamam kuzum ben yarında full.yaparsan kimse rekabet edemez diye dedim ama bugün de çok spor yaptin he sakatlanmaGündüz zıplayamıyorum yarın iftardan sonra da kocamın dizi izleyelim hayali vardı ama tamam iftardan sonra vakit olursa zıplarım artık
Ay hiç görmedim böyle bir hareket bu kol icin galiba ben şınav bile zor yapiyorum bu hayal
Canım ya bugün eşimin tatil olunca boş bulduğum bi an girdim sonra bi daha giremedim şimdi uyuduAyy ben 6 da kalkmistim. 12 de eşim uyanınca çocuğu ona havale yaptım o saatten bu saate ölü gibi uyumuşumiyi geldi
Sen ne yapıyorsun canım
Geçmiş olsun canım kendine çook dikkat et sıcacık tutKızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor
Evet bi bacağım 2.5 cm incelmişti diğeri yarım cm kalınlaşmıştı
73 diyeyim regie 3 gün kaliyo şişkinlik falan olmazsa ulaşırım diye düşünüyorumHedeflerinizi rica edeyim tatlılar
Bence yavaş yavaş vücudunu alıştır. Ben kolay olsun diyesadece leslie yapiyodum ilk onu da önceden yaptığım için zor gelmiyordu sonra artırdım ama yine uzun zamandır yapanlar gibi yapamıyorum tabikızlar kusura bakmayın cidden çok aktif olamıyorum ama son 5 gün kaldı sonra rahatıımve bir şey sormak istiyorum daha yeni başladım ya diyete sporda yanlış hareket yapmaktan çok korktuğum için sizin kadar yapamıyorum yani bugün mesela cidden 25 dk da zorlanmaya başladım sizde de böyle oluyor mu yoksa kendimi daha fazlası için hemen zorlamalı mıyım ne diyorsunuz??
YaaaGündüz zıplayamıyorum yarın iftardan sonra da kocamın dizi izleyelim hayali vardı ama tamam iftardan sonra vakit olursa zıplarım artık
Dizi açtım zıplamıyomHah tamam kuzum ben yarında full.yaparsan kimse rekabet edemez diye dedim ama bugün de çok spor yaptin he sakatlanma
Hizlanir diye biliyorumKızlar regl döneminde kilo vermek hızlanır mı yavaşlar mı Bi fikriniz var mı
Ben yarına kadar toparlasam da zıplasam yavv. Yarışlarda hep geride kalmaya başladım
Evet daha hızlı çalışır metabolizmaHizlanir diye biliyorum
30 day fitness
30 günlük zorlu görev diyor o mu
Foto koyamadım
İyi ol da yarış kaçmıyoBen yarına kadar toparlasam da zıplasam yavv. Yarışlarda hep geride kalmaya başladım ☹
Yarış sağlığından önemli değil bi dahakilerde birinci olursun yineBen yarına kadar toparlasam da zıplasam yavv. Yarışlarda hep geride kalmaya başladım
Sağol cnmYarış sağlığından önemli değil bi dahakilerde birinci olursun yine
İyi ol da yarış kaçmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?