Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi sende 30 day fiti indir karinsa sıkıntı oraya yönelik.egzersizleri yaparsın ben hepsni yapıyorum sıkıntı her yerde

Cherry Mom saat 12yi geçti şimdiden zıplamaya başlayabilirim miiiii?
Hey yavrum hey
Hadi sen 30 day fiti indir karinsa sıkıntı oraya yönelik.egzersizleri yaparsın ben hepsni yapıyorum sıkıntı her yerde
En büyük sıkıntı alt göbek indireyim de bir inceleyim bakayım cardıo bitince yaparım olmadı di mi bir ara indirdim ben onları ama beceremedim tabii ısınmadan yapıyordum..

Şeyi farkettim mesala çok zor bir hareket var video da onu normal zamanda yapamıyorum ama spor bitince yapıyorum.. kaslar ısınıyor gevşiyor onunla alakalı galiba
Harekette karga duruşu bak bir googledan

Aboooooooo ciddi misin yani sen bilirsin ama adil olur mu şu saatte zıplamak isteyen varsa da ziplayamaz yarış ya hani amaç ondan diyorum
Gündüz zıplayamıyorum yarın iftardan sonra da kocamın dizi izleyelim hayali vardı ama tamam iftardan sonra vakit olursa zıplarım artık

Ayy ben 6 da kalkmistim. 12 de eşim uyanınca çocuğu ona havale yaptım o saatten bu saate ölü gibi uyumuşum iyi geldi
Sen ne yapıyorsun canım
Canım ya bugün eşimin tatil olunca boş bulduğum bi an girdim sonra bi daha giremedim şimdi uyudu ben iyiyim ama köyde olunca spor yapamıyorum o canımı sıkıyor. Yarın geceyarışı yasak bitince eve döneceğiz pazartesi başlıyorum inşallah ❤

Kızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor
Geçmiş olsun canım kendine çook dikkat et sıcacık tut
Calypso95 inde öyle olmustu galiba
Evet bi bacağım 2.5 cm incelmişti diğeri yarım cm kalınlaşmıştı
Hedeflerinizi rica edeyim tatlılar
73 diyeyim regie 3 gün kaliyo şişkinlik falan olmazsa ulaşırım diye düşünüyorum
Bence yavaş yavaş vücudunu alıştır. Ben kolay olsun diyesadece leslie yapiyodum ilk onu da önceden yaptığım için zor gelmiyordu sonra artırdım ama yine uzun zamandır yapanlar gibi yapamıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…