- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.561
Bişey olmaz sanmıyorum satış yapmıyosun öneri sadecebazi iyi markalardan guzel indirimlere denk geldim burda ismini veremiciimm reklama girer banlanirim fln :d
Oo uygunmuş hemen kandirildim.bakiyorum
Uygun olunca ben de hemen kanıyorum sonra bu fiyata alamam diyeOo uygunmuş hemen kandirildim.bakiyorum
Aslinda tadını çok sevdiğim birseye dokunmadan dayanabiliyorum ama dokunduktan sonra cok sevdigim birsey olmasa bile artik kendimi kontrol edemiyorum sanirim o yuzden hic dokunmamak en iyisiÇok hızlı ve anı kararlar alma yavaş yavaş adım adım ilerle yapabildiklerine göre kendini şekillendir. Mesela tatlıyı yemissin kendine engel olamamışsın orda kendini kontrol edip 2 değil bir dilim yiyeceksin. Kendini kontrol etmeyi ogrendigin zaman herşey daha da kolaylaşacak. Bizde hepimiz arada dayanamıyoruz yiyoruz ama sonrasını bi şekild e telafi etmeye çalışıyoruz. Sende basara bilirsin. Vazgeçmeden devam et.
Geçmiş olsun bu işin sonu gelmez hahahahainternetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Benide bulastirdilarGeçmiş olsun bu işin sonu gelmez hahahaha
Hahhaha ben de geçen hafta kafayı yemiştimBenide bulastirdilar
Bende oyleyim bazen bir lokma tadına bak bari diyorlar sonunu bildiğim iciin hiç yaklaşıyorum asıl insanjn o zaman canı istiyorAslinda tadını çok sevdiğim birseye dokunmadan dayanabiliyorum ama dokunduktan sonra cok sevdigim birsey olmasa bile artik kendimi kontrol edemiyorum sanirim o yuzden hic dokunmamak en iyisi
Bende de bi alisveris istegi var ama tutuyorum kendimi,dokunmadan almak isime gelmiyoBenide bulastirdilar
Aslinda eskiden cok iradeliydim mesela abur cubur varsa yer yoksa gözüm hic aramazdıBende oyleyim bazen bir lokma tadına bak bari diyorlar sonunu bildiğim iciin hiç yaklaşıyorum asıl insanjn o zaman canı istiyor
Diyet te oyle oluyon ozluyosun doyayim diyosun,ya hic programdan cikarmayip az ve seyrek tuketeceksin yada hedefine ulastiktan sonra odulun olacak ama sonrasi gelirmi kisiye gore degisirBen de bi tane yedim mi hep yemek istiyorum bi lokma alıp kendimi durduramıyorum. Yenmeyince unutuyor insan en son ne zaman cips falan yedim hiç hatırlamıyorum aslında çok severdim
Evet bi cumaları kaçamak yapıyorum işte ödül olsun diye onu da yapmasam sürekli yiyesim gelir gibi geliyoDiyet te oyle oluyon ozluyosun doyayim diyosun,ya hic programdan cikarmayip az ve seyrek tuketeceksin yada hedefine ulastiktan sonra odulun olacak ama sonrasi gelirmi kisiye gore degisir
Bende öyleyim malesef ucundan tadına bakayım yeter diyemiyorum. O yüzden de hiç yaklaşmıyorumAslinda tadını çok sevdiğim birseye dokunmadan dayanabiliyorum ama dokunduktan sonra cok sevdigim birsey olmasa bile artik kendimi kontrol edemiyorum sanirim o yuzden hic dokunmamak en iyisi
Geçmiş olsun. Dikkat et kendineYatıyorum canım aynı gibiyim ve üşüyorum. İnşallah kolay atlatırım. Sağolasın
Aç bir sokak kedisi modundayim boynu bükük bekliyorum. Acıktım aslında acıkmadım susuzda değilim çok ama böyle nasıl anlatsam öyle birşey işte bildiğin gibi değilNabersiniz?
Bu yıl beni de çok çarpıyo oruçAç bir sokak kedisi modundayim boynu bükük bekliyorum. Acıktım aslında acıkmadım susuzda değilim çok ama böyle nasıl anlatsam öyle birşey işte bildiğin gibi değil
Aç bir sokak kedisi modundayim boynu bükük bekliyorum. Acıktım aslında acıkmadım susuzda değilim çok ama böyle nasıl anlatsam öyle birşey işte bildiğin gibi değil
Evet niye böyle olduk kiBu yıl beni de çok çarpıyo oruç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?