Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslinda tadını çok sevdiğim birseye dokunmadan dayanabiliyorum ama dokunduktan sonra cok sevdigim birsey olmasa bile artik kendimi kontrol edemiyorum sanirim o yuzden hic dokunmamak en iyisi

internetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Geçmiş olsun bu işin sonu gelmez hahahaha

Aslinda tadını çok sevdiğim birseye dokunmadan dayanabiliyorum ama dokunduktan sonra cok sevdigim birsey olmasa bile artik kendimi kontrol edemiyorum sanirim o yuzden hic dokunmamak en iyisi
Bende oyleyim bazen bir lokma tadına bak bari diyorlar sonunu bildiğim iciin hiç yaklaşıyorum asıl insanjn o zaman canı istiyor

Benide bulastirdilar
Bende de bi alisveris istegi var ama tutuyorum kendimi,dokunmadan almak isime gelmiyobide minimalist olmaya karar verdigimi hatırlatıyorum kendime,cocuklarin dolaplarini katladim az once diyom ne cok almisiz biyerede gitmiyolar nerde giycekler,neyse sadece eksikleri alicam karantina bitsin

Bende oyleyim bazen bir lokma tadına bak bari diyorlar sonunu bildiğim iciin hiç yaklaşıyorum asıl insanjn o zaman canı istiyor
Aslinda eskiden cok iradeliydim mesela abur cubur varsa yer yoksa gözüm hic aramazdı
Hep kiloluydum ama hiç bu kadar aşırı yemem olmamisti ve bu kiloyu hic gormemistim

Is yerinde bir donem yaşadığım sıkıntılar vs döneminde kendimi baya yemeye verdim işten gelir gelmez ilk gordugum markette abur cubur bisküvi cips kek ne bulursam alip yemeye basladim ondan sonrada eski irademi hic yakalayamadım

O yuzden sanki dokunmamak en iyisi

Ben de bi tane yedim mi hep yemek istiyorum bi lokma alıp kendimi durduramıyorum. Yenmeyince unutuyor insan en son ne zaman cips falan yedim hiç hatırlamıyorum aslında çok severdim
Diyet te oyle oluyon ozluyosun doyayim diyosun,ya hic programdan cikarmayip az ve seyrek tuketeceksin yada hedefine ulastiktan sonra odulun olacak ama sonrasi gelirmi kisiye gore degisir

Diyet te oyle oluyon ozluyosun doyayim diyosun,ya hic programdan cikarmayip az ve seyrek tuketeceksin yada hedefine ulastiktan sonra odulun olacak ama sonrasi gelirmi kisiye gore degisir
Evet bi cumaları kaçamak yapıyorum işte ödül olsun diye onu da yapmasam sürekli yiyesim gelir gibi geliyo herkes kendine göre ayarlamalı tabi

Bende öyleyim malesef ucundan tadına bakayım yeter diyemiyorum. O yüzden de hiç yaklaşmıyorum

Aç bir sokak kedisi modundayim boynu bükük bekliyorum. Acıktım aslında acıkmadım susuzda değilim çok ama böyle nasıl anlatsam öyle birşey işte bildiğin gibi değil
Bu yıl beni de çok çarpıyo oruç
Evet niye böyle olduk ki ben de zorlanıyorum halbuki açlık ya da susuzluk da yok. Ama bu enerjisizlik bitiriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…