Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgi sende kendimi görüyorum

Sevgili arkadaşlarım istikrarlı olarak menü paylasmayanlar var listede olma niyetiniz yok ise soyleyin habire sizi etiketleyip rahatsiz etmeyelim ama yola devam etmek istiyorsanızda kararınızı verin lütfen.menü paylaşımı yarışma kurallarınin en başında gelir buna gore kararınızi verip donmenizi rica ederim kimse boşa yorulmasin teşekkür ederim

Kesinlikle canım katılıyorum sana

internetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Canim özellıkle bu dönemde dikkat et. Evde kalmak alışverişe yönlendiriyor bizi. Bende kendimi çok zor tutuyorum

Veremezsek olur mu veriyoruz iste beyne güzel mesajlar gönder olumsuzluk yok eriyip bitcez burda
Yaa şaka makaa dün yeni aldığım eşofmanı denedimm de Allah'ımm dedim resmen incelmiş bacaklarımmm totom da öyle çıkıntılı durmuyor artık. Normalde üzerine bir şey koysan taşırdım yani hshshahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…