- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.581
Beni her yıl çarpıyor yaBu yıl beni de çok çarpıyo oruç
Sevgi sende kendimi görüyorumBen de yememem gereken bir şeyin malzemesini bile almıyorum eve. Çünkü tadımlık diye bir kavramım yokmidem bulanana kadar yerim onu
O yüzden ödül günlerimde canım bir şey çekiyorsa hep birilerini çağırırdim. Kalanı da onlarla bersber gonderirdim
o2.o5.2o2o 5. Takim Menu Paylasim Listesi
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@kardelelen321 - Paylasim yapildi
pawlover - Paylasim yapildi
@Tempus - Paylasim yapildi
@melita09 - Paylasim yapilmadi
@nrmyn - Paylasim yapilmadi
@reyyanK - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
@KuruPapatya - Paylasim yapildi
@arasveannesi - Paylasim yapilmadi
@bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
@balpamuk - Paylasim yapilmadi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
@Ceylansnn - Paylasim yapildi
@hanmeli - Paylasim yapildi
@terliklikedi - Paylasim yapildi
@ollala - Paylasim yapildi☺
@Reina - Paylasim yapilmadi
HahahaSevgi sende kendimi görüyorum
Önceden istediğimi yiyordum en azindan bu sene oda yokEvet niye böyle olduk kiben de zorlanıyorum halbuki açlık ya da susuzluk da yok. Ama bu enerjisizlik bitiriyor beni
Kesinlikle canım katılıyorum sanaSevgili arkadaşlarım istikrarlı olarak menü paylasmayanlar varlistede olma niyetiniz yok ise soyleyin habire sizi etiketleyip rahatsiz etmeyelim ama yola devam etmek istiyorsanızda kararınızı verin lütfen.menü paylaşımı yarışma kurallarınin en başında gelir buna gore kararınızi verip donmenizi rica ederim kimse boşa yorulmasin teşekkür ederim ☺
İşte şimdi o yediklerinin cezasını ödüyorsunÖnceden istediğimi yiyordum en azindan bu sene oda yok
Önceden istediğimi yiyordum en azindan bu sene oda yok
İşte şimdi o yediklerinin cezasını ödüyorsun
Canim özellıkle bu dönemde dikkat et. Evde kalmak alışverişe yönlendiriyor bizi. Bende kendimi çok zor tutuyoruminternetten alisveris cilginligina kaptirdim kendimi, gelir mi gelmez mi bilmiyorum habire cocuklara yazlik kiyafet ayakkabi terlik vs aliyorum. cepten opera ile girince reklam yok ama pc den girdigimde reklamlar cezbediyor beni :))
Onun hiç aklindan çıktığını düşünmüyorumdaha ödül tatlı mi yiyemedim ben ya ceza deyince ödül geldi aklıma
Alin bu beden sizin olsun kafamı alıp giderim paşalar gibi heyyyBöyle bile doğru düzgün kilo veremezsek ben her şeyi bırakıp gidecem
Evet kafa kısmın zayifAlin bu beden sizin olsun kafamı alıp giderim paşalar gibi heyyy
Bugün cikayim da malzeme arayayım iyi hatırlattınOnun hiç aklindan çıktığını düşünmüyorum
Veremezsek olur mu veriyoruz iste beyne güzel mesajlar gönderBöyle bile doğru düzgün kilo veremezsek ben her şeyi bırakıp gidecem
HahahajahaAlin bu beden sizin olsun kafamı alıp giderim paşalar gibi heyyy
Herhaldeeeeee ödüllerin cezası olmayacak diye bir takım kuralimiz yokBugün cikayim da malzeme arayayım iyi hatırlattınbunun cezası olacak mi
Yaa şaka makaa dün yeni aldığım eşofmanı denedimm de Allah'ımm dedim resmen incelmiş bacaklarımmmVeremezsek olur mu veriyoruz iste beyne güzel mesajlar gönderolumsuzluk yok eriyip bitcez burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?