- 23 Mart 2016
- 31.036
- 92.310
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.601
Yaaaa tamam kuzum sağlık sebebiyle deriz istediğinde hemencik girersinKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Yaaa çok sevindiimKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Sırf no kilo kazansın diye çok kaçamak yapacağım bu hafta sporlarım oraya gitsinHerhaldeeeeee ödüllerin cezası olmayacak diye bir takım kuralimiz yok
İnşallah bakalım eşim ne dicek bilmiyorum ben kendi kendime karar verdim şimdilikYaaaa tamam kuzum sağlık sebebiyle deriz istediğinde hemencik girersinhayırlısı olsun şimdiden
Niye kızSırf no kilo kazansın diye çok kaçamak yapacağım bu hafta sporlarım oraya gitsin
Hadi hayırlısı. Herşey gönlünce olsun.❤❤Kesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Psikolijik o ya corona dan iyice bunaldik,havalarda serin yani geçen seneler catir catir kuruyorduk,verir kolayligini rabbimEvet niye böyle olduk kiben de zorlanıyorum halbuki açlık ya da susuzluk da yok. Ama bu enerjisizlik bitiriyor beni
Aha bir haiinnSırf no kilo kazansın diye çok kaçamak yapacağım bu hafta sporlarım oraya gitsin
İzine çıkarsam ben de puan getiremicem du bi birinci olalımSevaba gireriz kız mübarek ayda
No no no oo vicdanlı bir insan yazık yazık insafa gelin azAha bir haiinn
Evet havalar da etkiliyor uzun süredir evde oluşumuz da etkiliyor çıkıp bir yere iftara bile gidemiyoruz,Psikolijik o ya corona dan iyice bunaldik,havalarda serin yani geçen seneler catir catir kuruyorduk,verir kolayligini rabbim
Böyle şeyler yapma lütfen bak zaten ben de spor yapamıyorum iki kişi eksiltme takımdanSırf no kilo kazansın diye çok kaçamak yapacağım bu hafta sporlarım oraya gitsin
Sen hele bi kaçamak yap görürsün insafıNo no no oo vicdanlı bir insan yazık yazık insafa gelin az
Oruçlu olanlara da tatlıKeyfim yerine geldi oruçlu olmayanlara kiyakkkkk yeşil cayyyylar benden
Hadi inşallah cnmmmKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Evett o zmn oğlum 4 aylıktı başladığımda ay dur bulcammmTempus ya senin yarışma başlangıç kilon 95,5 sahane değişim valla eski fotoların yok muuu şöyle bir gaza gelelimm
Peki o zamanki hedefin 75 miş zaten 74,6 ile ayrilmissin niye izne cktin da mezun olmadin ki hedef kiloyu mu revize etmistinizEvett o zmn oğlum 4 aylıktı başladığımda ay dur bulcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?