- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.621
Canim dualarima seni de ekliyorum.. Allahim kolaylikla lutfuyla nasip etsin saglikla kucagina almayi nasip etsin ol deyip olduran alemlerin Rabbi olan AllahimKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Bu mesaj bana gelsin..tamamSevgili arkadaşlarım istikrarlı olarak menü paylasmayanlar varlistede olma niyetiniz yok ise soyleyin habire sizi etiketleyip rahatsiz etmeyelim ama yola devam etmek istiyorsanızda kararınızı verin lütfen.menü paylaşımı yarışma kurallarınin en başında gelir buna gore kararınızi verip donmenizi rica ederim kimse boşa yorulmasin teşekkür ederim ☺
Çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Canım ben de çok sevindim inşallah hayırlısı olur sizin için ❤ ama korona sebebiyletüpbebek merkezleri çalışmıyordu 1 ay kadar önce öyle okumuştum hamilelik gruplarında şimdi açık mi acabaKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Mekanı cennet olsun inşallahCanım ben o zaman Türkiyede yaşamıyordum, babam vefat edince Türkiyeye geldim cenazeye. Öyle bişerler ayarladılar demekki hiç haberleşemedim buraya sormadım naaptınız diye. Aklın başında değil ki neoldu ne bitti bilemiyosun
Benim gittiğim pazartesi açılıyor, zaten baştan bi tedavi de olmayacak sadece dondurulmuş embriyo transfer edilecek bi iki kez anca gidip gelirimCanım ben de çok sevindim inşallah hayırlısı olur sizin için ❤ ama korona sebebiyletüpbebek merkezleri çalışmıyordu 1 ay kadar önce öyle okumuştum hamilelik gruplarında şimdi açık mi acaba
Çok iyi dondurulmuş embriyo varsa. Değilse uzun zahmetler olacaktıBenim gittiğim pazartesi açılıyor, zaten baştan bi tedavi de olmayacak sadece dondurulmuş embriyo transfer edilecek bi iki kez anca gidip gelirim
3 tane var 2sini transfer etsin diye yalvarcam doktora bu sefer bakalım hayırlısı inşallahÇok iyi dondurulmuş embriyo varsa. Değilse uzun zahmetler olacaktı
İnşallahh cnm inşallah. Bana 3 tane yapıldıydı transfer. Dr o kadar emindi ki 3 tane de tutar ama senin vücut taşıyamaz, birini alırım demişti. Ama nasip işte3 tane var 2sini transfer etsin diye yalvarcam doktora bu sefer bakalım hayırlısı inşallah
Nasıl yaptın 3 ya ben 2ye bile ikna edemedim. 35 yaş üstü yada 2 başarısız olmadı lazım diye kesinlikle yapmadılarİnşallahh cnm inşallah. Bana 3 tane yapıldıydı transfer. Dr o kadar emindi ki 3 tane de tutar ama senin vücut taşıyamaz, birini alırım demişti. Ama nasip işte
Valla bende ısrar etmiştim baya 2 koyun diye. Dr.da 7 tane daha var onları donduralım sonra deneyelim dedi. Ve onda da ücret çıktı işte.Nasıl yaptın 3 ya ben 2ye bile ikna edemedim. 35 yaş üstü yada 2 başarısız olmadı lazım diye kesinlikle yapmadılar
O zaman sıkıntı değil mevcut olanlara zaten yapılıyormuş. İnşallah hallolur ve tutar hem deBenim gittiğim pazartesi açılıyor, zaten baştan bi tedavi de olmayacak sadece dondurulmuş embriyo transfer edilecek bi iki kez anca gidip gelirim
İnşallah en kısa zamanda yeniden nasip olur canım benimİnşallahh cnm inşallah. Bana 3 tane yapıldıydı transfer. Dr o kadar emindi ki 3 tane de tutar ama senin vücut taşıyamaz, birini alırım demişti. Ama nasip işte
Yok canım benim şimdilik tüp bebeklik bi durum yok sadece 9 aydır deniyoruz ama merak ediyorum bebekle ilgili olan şeyleri
İnşallah en kısa zamanda nasip eder Allah cnmmYok canım benim şimdilik tüp bebeklik bi durum yok sadece 9 aydır deniyoruz ama merak ediyorum bebekle ilgili olan şeyleri
Anladım canım umarım gerek kalmadan kavuşursun bebecigineYok canım benim şimdilik tüp bebeklik bi durum yok sadece 9 aydır deniyoruz ama merak ediyorum bebekle ilgili olan şeyleri
Rabbim nasip etsin inşallah cnmAnladım canım umarım gerek kalmadan kavuşursun bebecigine
Konusu açılmışken ben de söyleyeyim, biz de başladık bi iki gündür korunmamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?