Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirim Cherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Canim dualarima seni de ekliyorum.. Allahim kolaylikla lutfuyla nasip etsin saglikla kucagina almayi nasip etsin ol deyip olduran alemlerin Rabbi olan Allahim

Bu mesaj bana gelsin..tamam Cherry Mom cnm paylasmaya devammm

Kesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirim Cherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Canım ben de çok sevindim inşallah hayırlısı olur sizin için ❤ ama korona sebebiyletüpbebek merkezleri çalışmıyordu 1 ay kadar önce öyle okumuştum hamilelik gruplarında şimdi açık mi acaba

Mekanı cennet olsun inşallah
Kötü olmuş mezun etselermis iyiymiş , işte ozman bize sıfırdan baslardin kısmet

Canım ben de çok sevindim inşallah hayırlısı olur sizin için ❤ ama korona sebebiyletüpbebek merkezleri çalışmıyordu 1 ay kadar önce öyle okumuştum hamilelik gruplarında şimdi açık mi acaba
Benim gittiğim pazartesi açılıyor, zaten baştan bi tedavi de olmayacak sadece dondurulmuş embriyo transfer edilecek bi iki kez anca gidip gelirim

İnşallahh cnm inşallah. Bana 3 tane yapıldıydı transfer. Dr o kadar emindi ki 3 tane de tutar ama senin vücut taşıyamaz, birini alırım demişti. Ama nasip işte
Nasıl yaptın 3 ya ben 2ye bile ikna edemedim. 35 yaş üstü yada 2 başarısız olmadı lazım diye kesinlikle yapmadılar

Nasıl yaptın 3 ya ben 2ye bile ikna edemedim. 35 yaş üstü yada 2 başarısız olmadı lazım diye kesinlikle yapmadılar
Valla bende ısrar etmiştim baya 2 koyun diye. Dr.da 7 tane daha var onları donduralım sonra deneyelim dedi. Ve onda da ücret çıktı işte.
O an biz Bi kaç yerden borç olarak yaptırdığımız için dondurmaya tekrar para bulamayız dedim. O zaman 3 tane transfer edelim madem demişti.

İnşallahh cnm inşallah. Bana 3 tane yapıldıydı transfer. Dr o kadar emindi ki 3 tane de tutar ama senin vücut taşıyamaz, birini alırım demişti. Ama nasip işte
İnşallah en kısa zamanda yeniden nasip olur canım benim
pawlover umarım sen de bu sefer basardikk diye gelir yazarsın buraya, mutlu oluruz hep beraber:))
Calypso95 sen de mi tüp bebekle ilgileniyosun

İnşallah en kısa zamanda yeniden nasip olur canım benim
pawlover umarım sen de bu sefer basardikk diye gelir yazarsın buraya, mutlu oluruz hep beraber:))
Calypso95 sen de mi tüp bebekle ilgileniyosun
Yok canım benim şimdilik tüp bebeklik bi durum yok sadece 9 aydır deniyoruz ama merak ediyorum bebekle ilgili olan şeyleri

Yok canım benim şimdilik tüp bebeklik bi durum yok sadece 9 aydır deniyoruz ama merak ediyorum bebekle ilgili olan şeyleri
Anladım canım umarım gerek kalmadan kavuşursun bebecigine
Konusu açılmışken ben de söyleyeyim, biz de başladık bi iki gündür korunmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…