- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.641
Düşük değil aslında kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptırdılar. Bebeğe değil ama eşimle bana bakıldı hiç bi sorun yok. Doktor kan sulandırıcının düşük geldiğini düşünüyo çünkü herşey normal ilerliyodu elleri falan oluşmaya başlamıştı. Kan sulandırıcı 0.4lüktü bu sefer 0.6 kullancaz.pawlover genetik test yaptırdınız mı? Düşüklerin sebebi araştırılıyor aslında.
İnşallahh güzel ilerler bu sefer. Rabbim kavuştursun inşallahDüşük değil aslında kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptırdılar. Bebeğe değil ama eşimle bana bakıldı hiç bi sorun yok. Doktor kan sulandırıcının düşük geldiğini düşünüyo çünkü herşey normal ilerliyodu elleri falan oluşmaya başlamıştı. Kan sulandırıcı 0.4lüktü bu sefer 0.6 kullancaz.
Amiin hepimizi inşallah.İnşallahh güzel ilerler bu sefer. Rabbim kavuştursun inşallah
Öyle malesef. Ama o an maddi imkan hiç yoktu. Borç alacak kimse de kalmamıştıAmiin hepimizi inşallah.keşke sizde dondursaymışsınız sıfırdan daha maliyetli oluyo
Ben önden para biriktirmiştim ucu ucuna döndürmüştük maddi manevi yorucu bi süreç oluyo. Şimdi de biriktirdim koydum kenara yoksa ev borcuyla yapamazdıkÖyle malesef. Ama o an maddi imkan hiç yoktu. Borç alacak kimse de kalmamıştı
İyi olmuş cnm. İyi düşünmüşsün. Artık düşünmüyorum ben tekrar. Olursa da olmazsa da hayırlısı olsun. Napalm hayat geçiyor Bi şekildeBen önden para biriktirmiştim ucu ucuna döndürmüştük maddi manevi yorucu bi süreç oluyo. Şimdi de biriktirdim koydum kenara yoksa ev borcuyla yapamazdık
BaksennnnnAnladım canım umarım gerek kalmadan kavuşursun bebecigine
Konusu açılmışken ben de söyleyeyim, biz de başladık bi iki gündür korunmamaya
Sizde de mi sorun yok?İyi olmuş cnm. İyi düşünmüşsün. Artık düşünmüyorum ben tekrar. Olursa da olmazsa da hayırlısı olsun. Napalm hayat geçiyor Bi şekilde
Yok cnm şükür. Aksine herşey çok iyi.Sizde de mi sorun yok?
Aynı bizYok cnm şükür. Aksine herşey çok iyi.
İnsallahBaksennnnnAllah gönlünüze göre versin kızlar ❤❤
Olur olur sıkıntı degil ya bende kilolu hamile.kaldim o yüzden hep korktum ve + 7 kilo ile doğurdum çocuk 4 kg doğdu suyu muyu derken hastaneden eksi ile çıktımİnsallahCherry Mom cigimm aslında biraz daha kilo verene kadar beklemek istiyordum ama eşimin o baba olma arzusuyla daha fazla başa çıkamadım olur da hemen olursa sağlıklı beslenen bir gebe olurum ne yapayım
Oohh diyetten daha faydalı hahahahahOlur olur sıkıntı degil ya bende kilolu hamile.kaldim o yüzden hep korktum ve + 7 kilo ile doğurdum çocuk 4 kg doğdu suyu muyu derken hastaneden eksi ile çıktım
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allahİnşallah en kısa zamanda nasip eder Allah cnmm
Oo hadi inşallah hemencecik olur benim eşim de çok istiyo ben de istiyorum gerçi amaAnladım canım umarım gerek kalmadan kavuşursun bebecigine
Konusu açılmışken ben de söyleyeyim, biz de başladık bi iki gündür korunmamaya
İnşallah canım. Bu gidişle takımın bir çok üyesi hamile kalacakBaksennnnnAllah gönlünüze göre versin kızlar
Hastaneye girdim çıktım eridimOohh diyetten daha faydalı hahahahah
Ay dua et senin gibi olayım her hafta birinci olayım burada hahahshsHastaneye girdim çıktım eridimsonra daha da çok gittim ama ahhh emzirme.bittikten sonra korumadim cillop gibi kendi kendine erimistim. Kolay gidince kıymet bilemedim
Kesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Aynen öyle canım , yani şimdi mezun olursam karnemde hep bu bilgiler olcak değil mi? Başlangıç kilom vs. Herhalde 3 yılda mezun olan yoktur benden başkaMekanı cennet olsun inşallah
Kötü olmuş mezun etselermis iyiymiş , işte ozman bize sıfırdan baslardin kısmet
Amiin canimm benimmİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allah
Oo hadi inşallah hemencecik olur benim eşim de çok istiyo ben de istiyorum gerçi ama
İnşallah canım. Bu gidişle takımın bir çok üyesi hamile kalacak❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?