Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawlover genetik test yaptırdınız mı? Düşüklerin sebebi araştırılıyor aslında.
Düşük değil aslında kalbi durduğu için ilaçla düşük yaptırdılar. Bebeğe değil ama eşimle bana bakıldı hiç bi sorun yok. Doktor kan sulandırıcının düşük geldiğini düşünüyo çünkü herşey normal ilerliyodu elleri falan oluşmaya başlamıştı. Kan sulandırıcı 0.4lüktü bu sefer 0.6 kullancaz.

İnşallahh güzel ilerler bu sefer. Rabbim kavuştursun inşallah

Öyle malesef. Ama o an maddi imkan hiç yoktu. Borç alacak kimse de kalmamıştı
Ben önden para biriktirmiştim ucu ucuna döndürmüştük maddi manevi yorucu bi süreç oluyo. Şimdi de biriktirdim koydum kenara yoksa ev borcuyla yapamazdık

Ben önden para biriktirmiştim ucu ucuna döndürmüştük maddi manevi yorucu bi süreç oluyo. Şimdi de biriktirdim koydum kenara yoksa ev borcuyla yapamazdık
İyi olmuş cnm. İyi düşünmüşsün. Artık düşünmüyorum ben tekrar. Olursa da olmazsa da hayırlısı olsun. Napalm hayat geçiyor Bi şekilde

Baksennnnn Allah gönlünüze göre versin kızlar ❤❤
İnsallah Cherry Mom cigimm aslında biraz daha kilo verene kadar beklemek istiyordum ama eşimin o baba olma arzusuyla daha fazla başa çıkamadım olur da hemen olursa sağlıklı beslenen bir gebe olurum ne yapayım

Olur olur sıkıntı degil ya bende kilolu hamile.kaldim o yüzden hep korktum ve + 7 kilo ile doğurdum çocuk 4 kg doğdu suyu muyu derken hastaneden eksi ile çıktım

İnşallah en kısa zamanda nasip eder Allah cnmm
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allah
Anladım canım umarım gerek kalmadan kavuşursun bebecigine
Konusu açılmışken ben de söyleyeyim, biz de başladık bi iki gündür korunmamaya
Oo hadi inşallah hemencecik olur benim eşim de çok istiyo ben de istiyorum gerçi ama
Baksennnnn Allah gönlünüze göre versin kızlar
İnşallah canım. Bu gidişle takımın bir çok üyesi hamile kalacak

Hastaneye girdim çıktım eridim sonra daha da çok gittim ama ahhh emzirme.bittikten sonra korumadim cillop gibi kendi kendine erimistim. Kolay gidince kıymet bilemedim
Ay dua et senin gibi olayım her hafta birinci olayım burada hahahshs

Mekanı cennet olsun inşallah
Kötü olmuş mezun etselermis iyiymiş , işte ozman bize sıfırdan baslardin kısmet
Aynen öyle canım , yani şimdi mezun olursam karnemde hep bu bilgiler olcak değil mi? Başlangıç kilom vs. Herhalde 3 yılda mezun olan yoktur benden başka

Amiin canimm benimm
Çok isterim aynı zamanlarda olmasını düşünsenize kizlaaarr Mehfam pawlover Calypso95 ve ben peş peşe ay ne hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…