Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hastaneye girdim çıktım eridim sonra daha da çok gittim ama ahhh emzirme.bittikten sonra korumadim cillop gibi kendi kendine erimistim. Kolay gidince kıymet bilemedim

Ben de öyle. Hep aynı şekilde devam edecek zannettim ama şimdi anca gram gram zor gidiyor.

Allah gönlünüze göre versin sevgicim.

@Tempus ya senin yarışma başlangıç kilon 95,5 sahane değişim valla eski fotoların yok muuu şöyle bir gaza gelelimm
Aha bugun aklimdan gecti emnis bi before after atsada 15 kilo nasil verilir millet gorse diye(salladim 15 olmustur gecmistir dimi)

Ya sen bi muddet gitmesen hastaneye falan olmami,hemide bebek icin
Hastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diye
Hayırlısıyla kucağına al tatlım ben de aşılama oldum 5 yıl beklemiştim ☺
2 kez aşılama da oldum onlar da başarısız, 1 tüp bebek var o da kalbi durdu işte. Nasip uğraşıyoruz

Hastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diye
Bence de eşin evde iken çok iyi olur cnm. Ekstra destek lazım oluyor o zmn biliyorsun. Bende heyecanlandım şimdi senin için. Merakla bekliyorum süreci. Sürekli sorarsam bıkmazsın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…