- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.661
Hastaneye girdim çıktım eridimsonra daha da çok gittim ama ahhh emzirme.bittikten sonra korumadim cillop gibi kendi kendine erimistim. Kolay gidince kıymet bilemedim
Dua edin duaa orucluyuz hepimizBunu burda o kadar çok kişiyle konuştuk ki hepsi doğurdu bileSizle nasip olsun inşallah
İnsallahCherry Mom cigimm aslında biraz daha kilo verene kadar beklemek istiyordum ama eşimin o baba olma arzusuyla daha fazla başa çıkamadım olur da hemen olursa sağlıklı beslenen bir gebe olurum ne yapayım
Ay çoook güzel olur ya ❤❤
İnşallah canım bu sefer olur bol bol dua edelim ❤Bunu burda o kadar çok kişiyle konuştuk ki hepsi doğurdu bileSizle nasip olsun inşallah
Lahana suyu bana iyi gelmişti maydanoz ve limonda ekliyorum içine öyle kaynatıyorumdukan birasi haricinde zayiflamak icin yaptiginiz birsey var mi
Aha bugun aklimdan gecti emnis bi before after atsada 15 kilo nasil verilir millet gorse diye@Tempus ya senin yarışma başlangıç kilon 95,5sahane değişim valla eski fotoların yok muuu şöyle bir gaza gelelimm
Ya sen bi muddet gitmesen hastaneye falan olmamiİzine çıkarsam ben de puan getiremicem du bi birinci olalım
Hayırlısıyla kucağına al tatlımKesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirimCherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Bunu yeningordum tabi sen bilirsin yineBenim gittiğim pazartesi açılıyor, zaten baştan bi tedavi de olmayacak sadece dondurulmuş embriyo transfer edilecek bi iki kez anca gidip gelirim
15,4Aha bugun aklimdan gecti emnis bi before after atsada 15 kilo nasil verilir millet gorse diye(salladim 15 olmustur gecmistir dimi)
Hastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diyeYa sen bi muddet gitmesen hastaneye falan olmami,hemide bebek icin
2 kez aşılama da oldum onlar da başarısız, 1 tüp bebek var o da kalbi durdu işte. Nasip uğraşıyoruzHayırlısıyla kucağına al tatlımben de aşılama oldum 5 yıl beklemiştim ☺
Ben tam 20 olmuş verdiğimmmm15,4yeni foto çekmiyorum artık değişim pek yok canım sağolasın
Bence de eşin evde iken çok iyi olur cnm. Ekstra destek lazım oluyor o zmn biliyorsun. Bende heyecanlandım şimdi senin için. Merakla bekliyorum süreci. Sürekli sorarsam bıkmazsın demiHastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diye
Seninde görelim o zaman before after iniBen tam 20 olmuş verdiğimmmmsen yazınca hesapladım tekrar. Ayy nasıl sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?