Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.63 canım benim en başından beri zor gitti hic bir hafta öyle çok vermedim 1 kere 1 kg gitti sonra hep 200 300

Benim de öyle. Neden bu kadar zor anlamıyorum ama veremiyorum ancak gram gram. Onca aç yatmama bir sonuç almam lazım ama böyle 100-200 gidince çabuk demoralize oluyorum.

Benim de öyle. Neden bu kadar zor anlamıyorum ama veremiyorum ancak gram gram. Onca aç yatmama bir sonuç almam lazım ama böyle 100-200 gidince çabuk demoralize oluyorum.
Ben aç yatmiyorum valla :) açlıktan kastin ne mesela canim ?
Ben en geç 6 da yemiş oluyorum o da ana yemek çoğu zaman yok çorba salata sonrada 12 1 gibi yatıyorum başka şeyde genellikle yemem
Benden evet 100 200 gitti ama beden olarak çok inceldim daha önce daha hızlı kilo gidiyordu ama bedenim bu kadar fark yaratmamışti . O yüzden illaki sende de bedende incelme olacaktır sabret.
tartıya takilsam evet bende demoralize olurdum ama 44 den 38 e düştüm hiç bir çaba sonuçsuz değil sporunu asla aksatma günde en az 4 gün spor yapmış ol 1 ay pes etme sonra gör değişimi

Olur olur sıkıntı degil ya bende kilolu hamile.kaldim o yüzden hep korktum ve + 7 kilo ile doğurdum çocuk 4 kg doğdu suyu muyu derken hastaneden eksi ile çıktım
Eksiyle mi çıktın bende bir anormallik var çocuk 3 kilo 350 gr doğdu bunun suyu falanda vardır. Ben 3 kilo eksi çıktım

Ben de 6’dan sonra çok acıkıyorum. Resmen yemeyip dayanıp aç yatıyorum ama zor dayanıyorum. Buna rağmen gitmiyor. 6’dan sonra en zor kısım benim için. Gurul gurul....

Kiz benim karnım sekle girmeye başladı. Vallaha kardio meyvesini veriyor artık bana sanki

dukan birasi haricinde zayiflamak icin yaptiginiz birsey var mi
Bem yeşil çay içiyorum hergün bu ara birde kiraz sapı içiyorum. Düzenli olarak içtiğim bunlar. Çok ödem olursa kendimi sis hissedersem o zaman kısa süreli lahana suyu maydanoz kuru falanda yapiyotum

Ben de 6’dan sonra çok acıkıyorum. Resmen yemeyip dayanıp aç yatıyorum ama zor dayanıyorum. Buna rağmen gitmiyor. 6’dan sonra en zor kısım benim için. Gurul gurul....
Çok mu gec yatıyorsun yada akşam çok mu az yiyorsun ?
Yada belki açlık dediğin şey alışkanlıktır diyet harici geceleri atistirma mi vardı bünyen veya beynin onu arıyor olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…