- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.741
Eveettt onlar bu meseleyi halletsinlerNeyse siz burda gece 12 ye kadar tartışınrahatsız olmayin kızlar C Cagrihilal1 pawlover bunlar derin ve önemli konular hiç ayrılmayın burdan
Bende 143 çıkıyor. Ama şekerini falan az koydum daha tadına bakmadım. Geçen balpamuk atmıştı ya tek tek yaptım 1 güllaç yaprağından1 porsiyon güllaç 268.kalori senin ki light mi
Ben zıplama hedefimi yarıladım bileNeyse siz burda gece 12 ye kadar tartışınrahatsız olmayin kızlar C Cagrihilal1 pawlover bunlar derin ve önemli konular hiç ayrılmayın burdan
tekrar deneyeyim. zaten bir lahana aliyorum kocaman geliyor. yarisiyla yemek yapiyorum. biraz da cig cig yiyoruz gene de artiyor. degerlenmis olurRica ederim limonlu ve soğuk olunca icimi daha iyi oluyor ☺
Bugün zıplama yarışımız var. Hepimiz zıplayıp özelden ne kadar zıpladığımızı gece 12ye kadarzipliyor musunuz. valla bravo.
ben leslie ya da egzersiz yapiyorum anca.
Hayırlısı olsun canım. Rabbim nasip etsin tez zamanda inşallah.3 tane var 2sini transfer etsin diye yalvarcam doktora bu sefer bakalım hayırlısı inşallah
Ne güzel olur kızlar. Allah hepinize tez zamanda anne olmayı nasip etsin. Dualarımız sizinleeAmiin canimm benimm
Çok isterim aynı zamanlarda olmasınıdüşünsenize kizlaaarr Mehfam pawlover @Calypso95 ve ben peş peşe ay ne hoş olur
Sende zıpla ne kadar yapabilirsen sporlara ek olarak yarış şeklinde yapıyoruz.zipliyor musunuz. valla bravo.
ben leslie ya da egzersiz yapiyorum anca.
Senin hedef 7 bin miydi 6 bin miydi unuttum benBen zıplama hedefimi yarıladım bile
Söylemedim ki kızSenin hedef 7 bin miydi 6 bin miydi unuttum ben
Halıda bişey olmaz ya nolcakYa eşim.ziplatmiyor beni ses oluyormuşsende mi brutus dedim bende
Kız gittim mutfakta zipladim ama yapma diyorHalıda bişey olmaz ya nolcak
Tüh üzüldüm yaKız gittim mutfakta zipladim ama yapma diyor
Ya eşim.ziplatmiyor beni ses oluyormuşsende mi brutus dedim bende
Ipsiz zıpla öyle ses olmaz. Başka odaya gitYa eşim.ziplatmiyor beni ses oluyormuşsende mi brutus dedim bende
Bence gitmiyodur ya benim alt komşu ses takıntılıydı azcık tartışsak kapıya çıkıyodu. Ama zıpladığımda hiç şikayet etmedi bi yıl üstünde tepindim gece gündüz demedenBenimki de ona takıyor. Aşağı ses gidiyor diyor.
Dikkatini dağıtıyor olabilir. Ya da daha fazla zayiflamani istemiyor adamKız gittim mutfakta zipladim ama yapma diyor
İpsiz zıpliyorum zaten de neyse biraz daha devam edeyimIpsiz zıpla öyle ses olmaz. Başka odaya git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?