- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.701
Daha başlayamadık ama var ben ac karna denedim bi zıplayayım diye yere vurdukça karnım acıdı resmen. Şimdi yemek yedik onu hazmedeceğiz falan filan daha başlayacağızHeyooooooo bugün zıp zıp vardı dimi
Oruç değilde kahvesizlikk kötü beOrucu acinca biri canlanmiss
Doğru haklisin :))Allah kabul etsin afiyet olsun herkeseOruç değilde kahvesizlikk kötü be
Valla bir yapmaya max. Yaparım artık yere yapışana kadarDaha başlayamadık ama var ben ac karna denedim bi zıplayayım diye yere vurdukça karnım acıdı resmen. Şimdi yemek yedik onu hazmedeceğiz falan filan daha başlayacağız
Benimde öyle benimde ayda 1 kilo ancak ediyor. Ekstra kendimi sıkarsam geçen haftaki gibi öyle 300 500 gidiyor oda her hafta olmuyor.Benim de öyle. Neden bu kadar zor anlamıyorum ama veremiyorum ancak gram gram. Onca aç yatmama bir sonuç almam lazım ama böyle 100-200 gidince çabuk demoralize oluyorum.
Yok canım sen bize yine var yok deme kenarda kendi kendine zıpla 1. OlDaha başlayamadık ama var ben ac karna denedim bi zıplayayım diye yere vurdukça karnım acıdı resmen. Şimdi yemek yedik onu hazmedeceğiz falan filan daha başlayacağız
Zıplayacağım tabi bırakırmıyim o iş bende. Birde güllaç yiyeceğim ben cezası ne ona göre yiyeyim. Spor yaparken oda çıksın aradanYok canım sen bize yine var yok deme kenarda kendi kendine zıpla 1. Ol
Zıplayacağım tabi bırakırmıyim o iş bende. Birde güllaç yiyeceğim ben cezası ne ona göre yiyeyim. Spor yaparken oda çıksın aradan
Aslinda diyet konusu yalniz yaşayanlar için cok daha kolayBen de yememem gereken bir şeyin malzemesini bile almıyorum eve. Çünkü tadımlık diye bir kavramım yokmidem bulanana kadar yerim onu
O yüzden ödül günlerimde canım bir şey çekiyorsa hep birilerini çağırırdim. Kalanı da onlarla bersber gonderirdim
Şınav mıııBence cezaları puan değilde miktar ve hareket olarak versek daha mı iyi olur ne, çokmu askeriye gibi olurmisal 1 dilim tatlı 100 şınav
Kız zaten zıplamicam durNO KiLoOOoooo canlar bakın bu yes fit hep ziplama yarışlarından çok puan alıp haftayı 1.kapatiyor o yuzdn bu sefer bizde ziplayalim
kardelelen321
hanmeli
melita09
Mehfam
Tempus
B bluuee
K KuruPapatya
arasveannesi
Ceylansnn
Maariftakvimi
Hic atlamayan 100 atlayıp katkı sağlasın
Ay buda su içse ceza diye dolanıyorKız zaten zıplamicam durDizi izlerken zıplıyım bari. Cezam nedir cezam zıplayarak ödiyim
Aa görmemiş hiiiçAy buda su içse ceza diye dolanıyor
Ne yedin.kiii
Menüyü hazırlamıştım ama kocam en sevdiğim yerden tatlı almışbi dilim baklava yedim cezam ne Cherry Mom ama bugün yapamam ancak yarııın
Güzel fikir ama herkes her sporu yapamıyor kiMesela bi dilim baklava 600 ipahahha tmm tmm gittim ben zıplıyom
70 puanAa görmemiş hiiiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?