- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.721
Dizi izlerken zıplicam dur yediklerimin hakkını vercem inşallah70 puanyine hafta sonu mağduru olcaz heeee
Çok mu gec yatıyorsun yada akşam çok mu az yiyorsun ?
Yada belki açlık dediğin şey alışkanlıktır diyet harici geceleri atistirma mi vardı bünyen veya beynin onu arıyor olabilir :)
Boğazımıza da diziyo ha70 puanyine hafta sonu mağduru olcaz heeee
Sonuncu olcazzzzzzzzzzzzBoğazımıza da diziyo hahafta sonu mağduriyeti falan olmuyor böyle kaptan benim psikolojim bozuluyor
Sen yine insafliymissin emnis 700 iplik ceza verdiMesela bi dilim baklava 600 ipahahha tmm tmm gittim ben zıplıyom
Benimki daha çok sen yine iyisinSen yine insafliymissin emnis 700 iplik ceza verdi
Senin yediğinde benim ki bir mi benim ki çok aslında alt tarafı sütBenimki daha çok sen yine iyisin
Biri.sutlu biri serbetli napalimBenimki daha çok sen yine iyisin
Dur kız yakma beniSenin yediğinde benim ki bir mi benim ki çok aslında alt tarafı sütsenin ki yağlı şekerli hamurlu itiraz ediyorum ben.
He düşün birbirinize yes fit karıştıSenin yediğinde benim ki bir mi benim ki çok aslında alt tarafı sütsenin ki yağlı şekerli hamurlu itiraz ediyorum ben.
Bu işin peşini bırakmam benim 140 kalori 50 puan senin 350 kalori 70 puanDur kız yakma beni
Kız takımın puanları gidiyo susBu işin peşini bırakmam benim 140 kalori 50 puan senin 350 kalori 70 puan
1 porsiyon güllaç 268.kalori senin ki light miBu işin peşini bırakmam benim 140 kalori 50 puan senin 350 kalori 70 puan
tesekkurler. bunu cok once deneyeyim demistim ama icememistim. belki kendimi zorlasam olurdu bilemiyorumLahana suyu bana iyi gelmişti maydanoz ve limonda ekliyorum içine öyle kaynatıyorum
Rica ederim limonlu ve soğuk olunca icimi daha iyi oluyortesekkurler. bunu cok once deneyeyim demistim ama icememistim. belki kendimi zorlasam olurdu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?