- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.761
Yo benim hedef 60 ya o bilmiyor tabi 58 olsan şahane olur diyorDikkatini dağıtıyor olabilir. Ya da daha fazla zayiflamani istemiyor adam
10 dk bir tuvalete git 50 50 zıpla gel artık napacaksın.İpsiz zıpliyorum zaten de neyse biraz daha devam edeyimhedefimi tuttursaydim.iyiydi
Ayaklarımı ayrı karnımı ayrı kaldırıp indiriyorum resmen sindirmeye de izin vermiyonuz ki hemen başlıyorsunuzAy nasıl zıplıyonuz midem ağzıma geliyo zıpladıkça kuscam birazdanBaşlarda zorlamıydu da şimdiden sonrası çok zor gidiyo
O nasıl oluyo yahuAyaklarımı ayrı karnımı ayrı kaldırıp indiriyorum resmen sindirmeye de izin vermiyonuz ki hemen başlıyorsunuz
Kacamaklarimiz burnumuzdan geliyor şu anO nasıl oluyo yahuKusana kadar zıplıyım baklavada çıkmış olur
Cidden ağzıma geliyo valla zıpladıkça kuscam diye korkuyom acayip mola verdim o yüzdenKacamaklarimiz burnumuzdan geliyor şu an
@birsevgi var sanki
Sadece 3 muz zipliyoruz gibi ya da millet tam konsantre zıplıyorO bizim takımda çaktırmıyorum
Bence tam konsantreler gidiyim de azcık daha zıplıyım da geliyimSadece 3 muz zipliyoruz gibi ya da millet tam konsantre zıplıyor
Gorcez biz dürüst oynuyoruzSadece 3 muz zipliyoruz gibi ya da millet tam konsantre zıplıyor
Kimler var ifşala bakem
Bi bardak çay içiyorum 1 zipliyorum benGorcez biz dürüst oynuyoruz
Kız o mideyle nasıl içiyonBi bardak çay içiyorum 1 zipliyorum ben
HahahaKimler var ifşala bakem
Çaysız olmaz bütün gün içmemişim sporu bitirip içeyim desem bu spor bitmez. Icip spor yapayım desem yine bu spor bitmez. Ikisini bir arada götürüyorum.Kız o mideyle nasıl içiyon
Birde ütü falan sıkıstir arayaÇaysız olmaz bütün gün içmemişim sporu bitirip içeyim desem bu spor bitmez. Icip spor yapayım desem yine bu spor bitmez. Ikisini bir arada götürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?