- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.641
Kız 4 saat durmadan yürümüşsün 3 buçukta başladım demişsin nasıl vakit buluyosun ya ben ev işi yemek falan derken yürüyemiyorum zaten oruç olunca da çok yürüyesim gelmiyor da
Yaa soğuk falan iyi de sodanın dilimde ağzımda bıraktığı his çok kötü ağzımı büzüyo sankiAksıdıskamahyaaıjajdkdtadı güzel bence yaa soğuk oluyo bide zaten oh ferahlatıyor
Ankaradayimnerdeydin hatırlayamadım ama İstanbul da soğuk bence.
Ay ben o eritmeli ilaçların bazılarının tadını da seviyorumKız 4 saat durmadan yürümüşsün 3 buçukta başladım demişsin nasıl vakit buluyosun ya ben ev işi yemek falan derken yürüyemiyorum zaten oruç olunca da çok yürüyesim gelmiyor da
Yaa soğuk falan iyi de sodanın dilimde ağzımda bıraktığı his çok kötü ağzımı büzüyo sankisuda eritilen aromalı haplar oluyo ya onları andırıyo onları içince de zaten kusasım gelir
Fark 500 gibi ama ddha.bugunku.adimlar falann yok bugünkü sporların çoğu eksikSporda çok mu gerideyiz tatlım ?Cherry Mom Ona göre şimdi başlayıp sahura kdar yüklenmeyi düşünüyorum bugün
Oooo ben bide sıcak bastı saat 2 de de duşa girdim canım herşeyi arka arkaya yapıyorum. Kuzum başımda koca yok çocuk yok bizimkilerde oruç zaten herkes Bi yana yatmış durumda meydan bana kaldı yani akşamdan da yemek yaptım onlara ben zaten ayran içiyorum. Zayıflık hayalleri kurarak yürüyorum arada müzik dinliyorum ya da telefon elimde dizi izleyerek Bi bakmışım bacak ağrımaya başlamış tamam diyorum sınırdasın ceylan bak bakalım kaç olmuş sonra oturunca bacak ağrısından ağlıyorumKız 4 saat durmadan yürümüşsün 3 buçukta başladım demişsin nasıl vakit buluyosun ya ben ev işi yemek falan derken yürüyemiyorum zaten oruç olunca da çok yürüyesim gelmiyor da
Yaa soğuk falan iyi de sodanın dilimde ağzımda bıraktığı his çok kötü ağzımı büzüyo sankisuda eritilen aromalı haplar oluyo ya onları andırıyo onları içince de zaten kusasım gelir
Oo çok iyi kapanmıs az kalmısFark 500 gibi ama ddha.bugunku.adimlar falann yok bugünkü sporların çoğu eksik
Olmaz olmaZAy ben o eritmeli ilaçların bazılarının tadını da seviyorumAman boşver o zaman hiç sevmediysen içme regl olcakmışın zaten illa eksi gelemezsen de bu haftalık böyle olur
Aksıdıskamahyaaıjajdkdtadı güzel bence yaa soğuk oluyo bide zaten oh ferahlatıyor
Neyse yarın açıklar 1 . Belli
Aynenn . Zaten bu yaz asla kolaymış gazlı içecekmiş yokk sadece soğuk kahvelerimiz , dukan biralarımızBen de seviyorum. Yazın daha iyi oluyor tabii sıcaklarda
Yok canım maalesefAdımları yolladığımda geri de dönmedibirsevgi
Her şey yolunda mı acaba? Telefon numarası var mı sen deCherry Mom ?
İyi geeceleerBen bayildim yatayımiyi geceler kızlar
Tm cnm iyi gecelerBen bayildim yatayımiyi geceler kızlar
1 buçuk ay olacak galiba benim bu hafta daha önce kilo veremediğim olmadı bu hafta ekşi gelemiyorum sinir oluyorumAy ben o eritmeli ilaçların bazılarının tadını da seviyorumAman boşver o zaman hiç sevmediysen içme regl olcakmışın zaten illa eksi gelemezsen de bu haftalık böyle olur
O zaman çok sıkıntı değilmiş canımm ama bacak ağrısı kötü şey ben azcık yürüyorum benim de pek ağrıyoOooo ben bide sıcak bastı saat 2 de de duşa girdim canım herşeyi arka arkaya yapıyorum. Kuzum başımda koca yok çocuk yok bizimkilerde oruç zaten herkes Bi yana yatmış durumda meydan bana kaldı yani akşamdan da yemek yaptım onlara ben zaten ayran içiyorum. Zayıflık hayalleri kurarak yürüyorum arada müzik dinliyorum ya da telefon elimde dizi izleyerek Bi bakmışım bacak ağrımaya başlamış tamam diyorum sınırdasın ceylan bak bakalım kaç olmuş sonra oturunca bacak ağrısından ağlıyorum
Evet başka şeyler deniycez bakalım inşallah eksi gelicem gelemezsem de kızma bana kaptanıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?