Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk kuzum saat 19.30 da 31.215 adım attım diye Cherry Mom ekran resmi yolladım
Kız 4 saat durmadan yürümüşsün 3 buçukta başladım demişsin nasıl vakit buluyosun ya ben ev işi yemek falan derken yürüyemiyorum zaten oruç olunca da çok yürüyesim gelmiyor da
Aksıdıskamahyaaıjajdkd tadı güzel bence yaa soğuk oluyo bide zaten oh ferahlatıyor
Yaa soğuk falan iyi de sodanın dilimde ağzımda bıraktığı his çok kötü ağzımı büzüyo sanki suda eritilen aromalı haplar oluyo ya onları andırıyo onları içince de zaten kusasım gelir

Ay ben o eritmeli ilaçların bazılarının tadını da seviyorum Aman boşver o zaman hiç sevmediysen içme regl olcakmışın zaten illa eksi gelemezsen de bu haftalık böyle olur

Oooo ben bide sıcak bastı saat 2 de de duşa girdim canım herşeyi arka arkaya yapıyorum. Kuzum başımda koca yok çocuk yok bizimkilerde oruç zaten herkes Bi yana yatmış durumda meydan bana kaldı yani akşamdan da yemek yaptım onlara ben zaten ayran içiyorum. Zayıflık hayalleri kurarak yürüyorum arada müzik dinliyorum ya da telefon elimde dizi izleyerek Bi bakmışım bacak ağrımaya başlamış tamam diyorum sınırdasın ceylan bak bakalım kaç olmuş sonra oturunca bacak ağrısından ağlıyorum

Ay ben o eritmeli ilaçların bazılarının tadını da seviyorum Aman boşver o zaman hiç sevmediysen içme regl olcakmışın zaten illa eksi gelemezsen de bu haftalık böyle olur
Olmaz olmaZ Calypso95
Odem atacak bir suru içecek var ya bulur kendine göre birsey

1 buçuk ay olacak galiba benim bu hafta daha önce kilo veremediğim olmadı bu hafta ekşi gelemiyorum sinir oluyorum
O zaman çok sıkıntı değilmiş canımm ama bacak ağrısı kötü şey ben azcık yürüyorum benim de pek ağrıyo
Olmaz olmaZ Calypso95
Odem atacak bir suru içecek var ya bulur kendine göre birsey
Evet başka şeyler deniycez bakalım inşallah eksi gelicem gelemezsem de kızma bana kaptanıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…