Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa gelelimde onun bir açıklanma heyecanı var sevgi açıklayacak diyoruz ya arim balım petegimm
Ayy ne bileyim ben hiç öyle düşünmemiştim bende diyorum kızlar hiç yürümedi galiba yazıyorlar yavaş yavaş çözücem sayfayı

Yaparsın tabii canım neden yapmayacaksın ki valla bizimkilerin hepsi oruç bende regl oldum diye değilim bütün yemekleri yapıyorum onlara güzel güzel gel gelelim ben. Ayran detoksu yüzünden ya tuzuna bakmak için ağzıma alıyorum ya da hiç almıyorum

Maşallah ne güzel iradeli duruyorsun bende dusunuyorum ayran detoxu yapmayı ama ramazanda yapabilirmiyim bilemedim

Maşallah ne güzel iradeli duruyorsun bende dusunuyorum ayran detoxu yapmayı ama ramazanda yapabilirmiyim bilemedim
Oruç tutarken çok zorlanırsın canım deneme ama oruçtan sonra yap ben kendimi kötü hissetmediğim gibi midem boş olduğundan iyi hissettim bide merak ediyorum kaç kilo vericem diye

Kızlar bu telefon yanımdayken adımım yanında yokken de şarjdayken de 1 saat ek olarak yürüdüm

Senin bu kadar yürümen kaç saat sürüyor acaba??? Bugün ilk defa en fazla yürüdüğüm gün oldu ki öyle 15 binlere falan çıkamadım yani.... Ama eşim bile bütün gündür yürüdün inada mı bindirdin ne yaptın bütün gün mevlana gibi döndün durdun dedi Sen nasıl bunca adımı kaç saatte kaç günde atıyorsun. Eliptikte falan adım mı sayıyorsun Bir gün bana olmuştu ya eliptikteyken telefona bakıyordum 18 bin adım olmuş ben bugün yürüyüş yapmadım bu nasıl oldu diye şok olmuştum sonradan dank etti
Cidden ama kaç saatte bu kadar yürüyebilir insan yaa?

Evet evet sonradan düştü jeton astımlıyım ben

seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de o polenlerden ağaçlardan mahvoluyorum. Ben de çocukken alerjik astım bronşit tedavisi gördüm, uzun yıllar aşılandım. Bu atlatmış halim şimdi öyle ağaçların altında dolaşsam hemen göğsüm hırıldamaya ve böyle tıkanır hibi bir gıdıklanma-kaşınma başlar. Zaten boğazımda tık tık kaşıntıları başladı Kızım ne yapıyorsun anne diyor kıııhhhhh yapıyorum bazen delirip

Kuzum sabah kalktım 10a ya da 11 e doğru başladım sanırım 10 bin odlu diye mesaj attığım saate kadar yürüdüm sonra kahvemi içtim bin adım daha attım sonra saat 15 30 gibi kalktım Cherry Mom e ekran resmi yolladım bittiğinde 31 bin olmuştu sonra 1 bardak ayran içtim iftardan sonra 1 saat yürüdüm. Ayrıca bugün 30 bin sözüm var diye yemeği dünden yaptım sonuç bu zıplama zamanı zaten bişey yapamıyorum. Bari yürüyüşte Bi işe yarayayım

Canim sen o yönden bakma herkesin alması gereken kalori miktarı farklı baştan kaloriyi çok azaltirsan devamı gelmiyor inan sonra kiloda gitmiyor
Çabuk kilo vermenin en akillica yolu çok spor yapmak yemeğinden kısma ( tabi kacamaklardan bahsetmiyorum ) aynen bile devam edebilirsin sadece spor ekle yürüyüş en guzeli sonra sonra değişik sporlar eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…