- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.621
Ayy ne bileyim ben hiç öyle düşünmemiştim bende diyorum kızlar hiç yürümedi galiba yazıyorlar yavaş yavaş çözücem sayfayıYaa gelelimde onun bir açıklanma heyecanı var sevgi açıklayacak diyoruz ya arim balım petegimm
Yaparsın tabii canım neden yapmayacaksın ki valla bizimkilerin hepsi oruç bende regl oldum diye değilim bütün yemekleri yapıyorum onlara güzel güzel gel gelelim ben. Ayran detoksu yüzünden ya tuzuna bakmak için ağzıma alıyorum ya da hiç almıyorumKizlar anca görebildim
Bugün herkesin menülerine tekrar bir dikkat ettimde
Ven cok yedeğinin farkındaydım ama siz O kadar az yiyorsunuz ki sizlerin yanında dünyaları yiyormusum gibi geldi acaba yapabilirmiyim sizler kadar onu merak ettim
Allah korusun ya neden öyle oldu. Aman dikkat et ya
Evet evet sonradan düştü jeton astımlıyım benAyy ne oldu sanapawlover şaşırdım okuyunca Yediğin içtiğin bir şey mi dokundu. Sen de alerjik bünye misin? Mayıs ayı genel olarak alerjik reaksiyonların tırmandığı aydır ya onun için sordum.
Maşallah ne güzel iradeli duruyorsun bende dusunuyorum ayran detoxu yapmayı ama ramazanda yapabilirmiyim bilemedimYaparsın tabii canım neden yapmayacaksın ki valla bizimkilerin hepsi oruç bende regl oldum diye değilim bütün yemekleri yapıyorum onlara güzel güzel gel gelelim ben. Ayran detoksu yüzünden ya tuzuna bakmak için ağzıma alıyorum ya da hiç almıyorum
Oruç tutarken çok zorlanırsın canım deneme ama oruçtan sonra yap ben kendimi kötü hissetmediğim gibi midem boş olduğundan iyi hissettim bide merak ediyorum kaç kilo vericem diyeMaşallah ne güzel iradeli duruyorsun bende dusunuyorum ayran detoxu yapmayı ama ramazanda yapabilirmiyim bilemedim
Haaaa tok karina kosulurmu hiç zaten oksijen almıyoruz unuttuk oksijeni seni oksijen çarpmisYok kız iftardan sonra koştum oruçla kim nere koşsun
Kızlar bu telefon yanımdayken adımım yanında yokken de şarjdayken de 1 saat ek olarak yürüdüm
Evet evet sonradan düştü jeton astımlıyım ben
Bilerek kimse yazmıyorAyy ne bileyim ben hiç öyle düşünmemiştim bende diyorum kızlar hiç yürümedi galiba yazıyorlar yavaş yavaş çözücem sayfayı
Başla kuzum bir an önce evde canımız istemiyor ama mecburK KuruPapatya marttan beri ben asla kitap açmadım cidden şimdi bir anda böyle nolduğunu anlamadım, seninkine daha çok sevindim ama daha fazla uzamasınakeşke benimde öyle olsaydııı
Kuzum sabah kalktım 10a ya da 11 e doğru başladım sanırım 10 bin odlu diye mesaj attığım saate kadar yürüdüm sonra kahvemi içtim bin adım daha attım sonra saat 15 30 gibi kalktımSenin bu kadar yürümen kaç saat sürüyor acaba??? Bugün ilk defa en fazla yürüdüğüm gün oldu ki öyle 15 binlere falan çıkamadım yani.... Ama eşim bile bütün gündür yürüdün inada mı bindirdin ne yaptın bütün gün mevlana gibi döndün durdun dediSen nasıl bunca adımı kaç saatte kaç günde atıyorsun. Eliptikte falan adım mı sayıyorsun Bir gün bana olmuştu ya eliptikteyken telefona bakıyordum 18 bin adım olmuş ben bugün yürüyüş yapmadım bu nasıl oldu diye şok olmuştum sonradan dank etti
Cidden ama kaç saatte bu kadar yürüyebilir insan yaa?
AksıdıskamahyaaıjajdkdKızlar ya ben de yaptım bu dükan birasından ama görünüşünden dolayıiçesim gelmiyor bi de sade soda sevmem
Canim sen o yönden bakma herkesin alması gereken kalori miktarı farklı baştan kaloriyi çok azaltirsan devamı gelmiyor inan sonra kiloda gitmiyorKizlar anca görebildim
Bugün herkesin menülerine tekrar bir dikkat ettimde
Ven cok yedeğinin farkındaydım ama siz O kadar az yiyorsunuz ki sizlerin yanında dünyaları yiyormusum gibi geldi acaba yapabilirmiyim sizler kadar onu merak ettim
Bende sevdim vallaAksıdıskamahyaaıjajdkdtadı güzel bence yaa soğuk oluyo bide zaten oh ferahlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?