- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.661
Aman dikkat yazık bunyeni çok zorlama zayıflayın derken bağışıklık sistemin cokmesin canimKoşayım dedim Lokumla ölüyodum az kalsın neden oldu anlamadım nefesim kesildi alamadım nefes öksürmekten kusmaya başladım hala acıyo göğsüm
Şimdiden pazarlık yapmayalım ya.Evet başka şeyler deniycez bakalım inşallah eksi gelicem gelemezsem de kızma bana kaptanıım
İyi geeceleer ❤
Tm cnm iyi geceler
Tamam tamam yapmadım o zaman ayarlıycaz bişeylerŞimdiden pazarlık yapmayalım ya.
Ceza cıbıgı mıCeza çıbığımı cikariyim
1 olsaydı bari canımburadan 70 puan ceza spor puanın 38 yani bir dahaki sporundan da keseceğim ona göre fazla spor yap canım
Yeni üyeye ceza olur mu olurmuş
90 puan ceza canım 1.sayfamizdan kendine göre bu puana denk gelen bir spor yapip dönmeni rica ederimbugün olmazsa yarın
Metabolizma hizlaniyorsa deneyelimmm..deneyen var mi aramizdaNormal kahveyi yapıp fincana da döktükten sonra içine yarım çay kaşığı tuzsuz tere yağı koyup içiliyormuş. Kabızlığa iyi geliyor ve metabolizmayı hızlandırıyormuş
Günaydın canım pes etmek yok ben gaza gelin diye biraz uçmuş olabilirim. Zaten karantinadayken böyle olur normal hayata geçince bu kadar olmaz şimdi evde insan yapacak bişey bulamadığı için kaptırıyor. Malum kuzum zıp zıp günleri ben yine yürüyorum en azından yürüyüşte yarışayım dimiOfff inanamıyorum yaa. Ben kahroluyorum bu rakamları gördükçe.Cherry Mom haklı yarışı bırakalım hiç başlamayalım baştan kazanan belli
Canin sağolsun tatlim sen elinden geleni yapıyorsunTamam tamam yapmadım o zaman ayarlıycaz bişeyler
Evet bu başarıyı beni dışarıda yürüten oğluma atfediyorumBazı teknik sıkıntılardan dolayı sonucu geciktirdiğimiz için tüm katılımcılarımızdan özür dileriz
6 Mayıs walk walk yarışması sonuçlarımız
Evvett sonuçlara baktığımızda görüyoruz kiCeylansnn kk dan başlayıp taa uzaya kadar yürümüş ve 37541 adımla 1. Liği elde etmiş
Takımımızın çok sevgili adaşlarındanbalpamuk 13403 adımla 2. Olurken Cherry Mom 11659 adımla 3. lüğü kimselere kaptırmıyoor
Teselli ödülümüzün sahipleri ()
birsevgi 10988 adım
Mehfam 10702 adım
Calypso95 9100 adım
C Cagrihilal1 7000 adım
hanmeli 6500 adım
Geçen merdane vardı şimdi hıyar daha iyi mi daha mi kötü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?