Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Koşayım dedim Lokumla ölüyodum az kalsın neden oldu anlamadım nefesim kesildi alamadım nefes öksürmekten kusmaya başladım hala acıyo göğsüm
Aman dikkat yazık bunyeni çok zorlama zayıflayın derken bağışıklık sistemin cokmesin canim

Ceza cıbıgı mı yeni gördüm yarın yapicam 70 puan cezamı

Bazı teknik sıkıntılardan dolayı sonucu geciktirdiğimiz için tüm katılımcılarımızdan özür dileriz

6 Mayıs walk walk yarışması sonuçlarımız

Evvett sonuçlara baktığımızda görüyoruz ki Ceylansnn kk dan başlayıp taa uzaya kadar yürümüş ve 37541 adımla 1. Liği elde etmiş

Takımımızın çok sevgili adaşlarından balpamuk 13403 adımla 2. Olurken Cherry Mom 11659 adımla 3. lüğü kimselere kaptırmıyoor

Teselli ödülümüzün sahipleri ()

birsevgi 10988 adım
Mehfam 10702 adım
Calypso95 9100 adım
C Cagrihilal1 7000 adım
hanmeli 6500 adım

Offf inanamıyorum yaa. Ben kahroluyorum bu rakamları gördükçe. Cherry Mom haklı yarışı bırakalım hiç başlamayalım baştan kazanan belli
Günaydın canım pes etmek yok ben gaza gelin diye biraz uçmuş olabilirim. Zaten karantinadayken böyle olur normal hayata geçince bu kadar olmaz şimdi evde insan yapacak bişey bulamadığı için kaptırıyor. Malum kuzum zıp zıp günleri ben yine yürüyorum en azından yürüyüşte yarışayım dimi sonra ne beceriksiz kız bu demeyin

Evet bu başarıyı beni dışarıda yürüten oğluma atfediyorum

Tebrikler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…