- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.601
Ben de regl öncesi olunca eksi gelemiyorum şu an o yüzden denicem. 750 ml su yla 2 tatlı kaşığı yeşilçayı demle. Sonra soğuyunca yarım limonsuyu ve bi şişe sade soda koy içTarif verin de relg olunca yapayım bari
Hadi ya o zmn zorlama miden kötü olmasınHiç hoşlanmadım tadından ben bunu içemem sanırım
Üzülme kız biz arayı kaparızBen de anlamadım baya feleğimi şaşırttı. Hilalle birlikte ben de iptal oldum azcık oldu bıraktım
Tarif verin de relg olunca yapayım bari
Anam hiç vazgecmiyor yaKomşu gitti yarim saatte ne kadar olursa artık
Yok kız iftardan sonra koştum oruçla kim nere koşsunpawlover kızım çok kötü nazar ettiler bize sahalara uzak kaldık bugün oruç oruç niye koşmaya çalışıyorsun sen acaba
Hay maşallahhhhhKızlar bu telefon yanımdayken adımım yanında yokken de şarjdayken de 1 saat ek olarak yürüdüm
Yürüyüş benim günüm ama bacak kalmadı bide kuzenim geldi hadi ikramlık götür çay götür derken şimdi gitti bacaklarım koptuHay maşallahhhhh
Yaa gelelimde onun bir açıklanma heyecanı var sevgi açıklayacak diyoruz ya arim balım petegimmHahj
Hahah kuzum ben sevgi ye atıyorum heryere atıyorum gaza gelin diye
Kahvaltimiz aynı olmuş
Sende normal yürümüyosun maşallahYürüyüş benim günüm ama bacak kalmadı bide kuzenim geldi hadi ikramlık götür çay götür derken şimdi gitti bacaklarım koptu
Valla artık 10 bin adım atınca yetersiz gibi hissediyorum can sıkıntısına evi tavaf ediyorum derdim zayıflamak olduSende normal yürümüyosun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?