Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar biraz once tartildim gram kilo gitmemis. .bosuna ac kaliyorum galiba.
Sporlarınız ne durumda, yapabiliyor musunuz. Aç kalmak yerine, sağlıklı metabolizmanızı hızlandıran şeyler tüketseniz yararı olacaktır. Özellikle acı bende çok etkiliydi her yemeğime pulbiber katardım bi dönem.

Acı cok tuketiyorum. Kendime özel acibiber tursum olmadan masaya oturmam. Sporda yürüyüs olarak yapiyorum sadece

Kiz üst e nerde cikalim en üsteki arkadaş 3 yılda yapmış o yüzdeyi

Ayy listeyi çok sevdim bakıp bakıp bisey yazasım geliyor. 35. Sıradaki arkadaş meditasyonla zayıflıyor galiba kendini 60 olmaya inandırmış. Bende bu yöntemi denemiştim ama 3 kilo almıştım. makarnayı salatalik yiyormuş psikolojisiyle yemeyi başardığım gün meditasyonla zayiflamamin başladığı gün olacaktır.

06.05.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi

Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapilmadi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapildi
Maariftakvimi - Paylasim yapildi
ollala - Paylasim yapildi
Renia - Paylasim yapilmadi
Kurupina - Paylasim yapilmadi

Valla sen var ya insanı gülmekten öldürürsün

Sen ne yedinde kilo aldın çok merak ediyorum
Ben evlendiğim zaman 55 kilo idim. Bi yıl sonra bebek hevesine düştüm. Hormonlarım süper olmasına rağmen hormon iğnesi vurundum birsürü ama olmadı ve ben 62 kiloya çıktım. Sonra 2 kez aşılama yaptırdık tabi onda da birsürü iğne ilaç Yine olmadı ve 68 kiloya çıktım. Sonra tüp denedik onun daha ağır ilaçları hormonları ama olmadı ve ben 72 kiloya çıktım sonra ilaçlardan dolayı miyom oluştu 3 tane ameliyat oldum açık ameliyat. Tabi iyi Bi iştah oldu bütün bunlardan sonra ve ben 74 75 arası gördüm tartıda.
E minyonum bide. Kilo fena gözüktü bende
En son dedim yok böyle olmucak. Bi yerden başladıydım işte çok şükür.

yiyerek almamışsın orası kesin. Kader de ne varsa onu yaşıyoruz. Hayırlısı olsun demekten başka bir seçeneğimiz. Hayırlı olan neyse o olsun. ☘☘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…