- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.721
Öyle cnm hayırlısı tabi.yiyerek almamışsın orası kesin. Kader de ne varsa onu yaşıyoruz. Hayırlısı olsun demekten başka bir seçeneğimiz. Hayırlı olan neyse o olsun. ☘☘
Tamam anlaştık ben zaten mezun olçamTamam işte şimdi sen mutlu ol 2 ay sonra ben
Ben kilo alırım tersine bence. Odaklanamam öyle.Yapanlar var ama ben beceremedim. Tuğçe isinsu diye bir yazar var o öyle zayıflamış. Bu barış muslunun yaptığıda öyle işte
Yiyerim seniTamam anlaştık ben zaten mezun olçam
48,8 daha var banaYiyerim senikaçtı senin olabileceğin kilo mezuniyet için
Aman o zmn da çok zayıf olmaz mısın ya.48,8 daha var bana
Yok yok olmam tam güzel oluyorum öyleAman o zmn da çok zayıf olmaz mısın ya.
Bak şimdi bende 50 kilo mu olsamYok yok olmam tam güzel oluyorum öyle
Nasıl mutlu hissediyosan öyle ol aşırı zayıf olmadıkça tabiiBak şimdi bende 50 kilo mu olsam
Bana kalsa 49 50 ama annemler çok kızıyor iyice kötü olacak sağlığın diye.Nasıl mutlu hissediyosan öyle ol aşırı zayıf olmadıkça tabii
Sağlıksız zayıflamadıktan sonra bişey olmaz bence ya ben 42-43tümBana kalsa 49 50 ama annemler çok kızıyor iyice kötü olacak sağlığın diye.
Amanin ben en son 18 yaşımda 43 idim sonra hiç olmadım öyle.Sağlıksız zayıflamadıktan sonra bişey olmaz bence ya ben 42-43tüm
Ben 2017 başlarında almaya başladım kilo. Eşimle tanıştıktan sonra beni doymadın ye diye diye şişmanlattı midem genişledi doyamıyorumAmanin ben en son 18 yaşımda 43 idim sonra hiç olmadım öyle.
Yine öyle çok aşırı bi kilo almamışsın. Tedaviler de kilo yapmıştır hem. Şimdi bile çok iyiyizBen 2017 başlarında almaya başladım kilo. Eşimle tanıştıktan sonra beni doymadın ye diye diye şişmanlattı midem genişledi doyamıyorum
Hahajaj abartma niye sade ona baktın ilk 10 da seninle aynı giriş arkadaşlar varKiz üst e nerde cikalim en üsteki arkadaş 3 yılda yapmış o yüzdeyi
Boşuna olur mu tatlım yesek valla 500 kilo oluruzKizlar biraz once tartildim gram kilo gitmemis..bosuna ac kaliyorum galiba.
Ahahaaj ya Allah seni 5.takimdan eksik etmesin dicemde beddua gibi olcakAyy listeyi çok sevdim bakıp bakıp bisey yazasım geliyor. 35. Sıradaki arkadaş meditasyonla zayıflıyor galiba kendini 60 olmaya inandırmış. Bende bu yöntemi denemiştim ama 3 kilo almıştım.makarnayı salatalik yiyormuş psikolojisiyle yemeyi başardığım gün meditasyonla zayiflamamin başladığı gün olacaktır.
Üst deyince direk zirveye baktımHahajaj abartma niye sade ona baktın ilk 10 da seninle aynı giriş arkadaşlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?