- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.345
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.041
Amannnnnn biri bana tokat atsinn
Naptın sennn Süperrrr.
Off eksi gelmeye ugrasıyorum
Bende çok şaşırdımAmannnnnn biri bana tokat atsinn ❤❤❤❤
Oyy kuzum. Eee tatlılarrr gelsin artık hatta feda olsun sanaBende çok şaşırdımhatta dün 74.2 diye okudum ben hesap yaparken oğlum uyardı sağolsun anne o 73 diye o kadar yani
Doğum günün kutlu olsun canimmmKizlar kilo bildirimin 86.90 sabit. Bu aksam koca bir dilim pasta yicem.1 hafta ac dur hic kilo vereme. Bu ne yaaaaa.
Bu arada bugün benim doğum günüm. Gecen sene dogum günüm ve ramazan ayı hastanede geçmisti. oruç tutamiyorum diye cok üzülmüştüm. Ramazan pidesinin tadı bile oruçluyken başka oluyor. Cok sükür bu yıl evimdeyim ve oruç bile tutuyorum . Şükürler olsun
Cherry Mom
Orucun büyüklüğü. Ama yemiyorum da baya dikkat ediyorum. Oruç spor da olunca gitmiş vallaha. Ya da 74 'den sonra hızlı veriyorum ben bilmiyorum buralara yıllardır gelemedigimden. Ama hep 75 de takılıyordum ben diyetlerde 75 ı geçince gerisi kolay olacak diyordum demek ki öyle olacak. Ben size dedim beni hafife almayın. 3. Mezun benim dedimNaptın sennn Süperrrr.
Teşekkür ederim kuzumHey maşallahtebrik ederim süpersin ❤
Canim odemde vardır ama.bir yandanda sporu bıraktın vücut alışmıştı anlık bir tepki olabilir regli bitince halledersin sen
Vallaha bende şok 75 i kırdım ya bu defa hedefe kesin ulaşacağım.
Valla dedin ve azmettin. Helal olsun sana. Kendimden çok sana sevindimOrucun büyüklüğü. Ama yemiyorum da baya dikkat ediyorum. Oruç spor da olunca gitmiş vallaha. Ya da 74 'den sonra hızlı veriyorum ben bilmiyorum buralara yıllardır gelemedigimden. Ama hep 75 de takılıyordum ben diyetlerde 75 ı geçince gerisi kolay olacak diyordum demek ki öyle olacak. Ben size dedim beni hafife almayın. 3. Mezun benim dedimbaşka şeyler dileseymişim keşke.
Ramazan senin için detoks gibi oldu oruç tutanlar daha iyi sonuç alıyor işte bizim listeden de belliOrucun büyüklüğü. Ama yemiyorum da baya dikkat ediyorum. Oruç spor da olunca gitmiş vallaha. Ya da 74 'den sonra hızlı veriyorum ben bilmiyorum buralara yıllardır gelemedigimden. Ama hep 75 de takılıyordum ben diyetlerde 75 ı geçince gerisi kolay olacak diyordum demek ki öyle olacak. Ben size dedim beni hafife almayın. 3. Mezun benim dedimbaşka şeyler dileseymişim keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?