Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar kilo bildirimin 86.90 sabit. Bu aksam koca bir dilim pasta yicem.1 hafta ac dur hic kilo vereme. Bu ne yaaaaa.
Bu arada bugün benim doğum günüm. Gecen sene dogum günüm ve ramazan ayı hastanede geçmisti. oruç tutamiyorum diye cok üzülmüştüm. Ramazan pidesinin tadı bile oruçluyken başka oluyor. Cok sükür bu yıl evimdeyim ve oruç bile tutuyorum . Şükürler olsun

Cherry Mom

Doğum günün kutlu olsun canimmm
Pes ettigini düşünmüyorum benim yaptığım sporlara bak verdiğim kiloya bak tatlım
Bu arada sabit değil maalesef +100 (

Naptın sennn Süperrrr.
Orucun büyüklüğü. Ama yemiyorum da baya dikkat ediyorum. Oruç spor da olunca gitmiş vallaha. Ya da 74 'den sonra hızlı veriyorum ben bilmiyorum buralara yıllardır gelemedigimden. Ama hep 75 de takılıyordum ben diyetlerde 75 ı geçince gerisi kolay olacak diyordum demek ki öyle olacak. Ben size dedim beni hafife almayın. 3. Mezun benim dedim başka şeyler dileseymişim keşke.

Valla dedin ve azmettin. Helal olsun sana. Kendimden çok sana sevindim

Ramazan senin için detoks gibi oldu oruç tutanlar daha iyi sonuç alıyor işte bizim listeden de belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…