Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim oğlumda ara ara söyleyip hıçkıra hıçkıra ağlar. Yaşlanma mi bile istemiyor yaşlanacağım diye ağlıyor. Bende çok etkileniyorum öyle görünce nasıl anlatacağı mi da bilemiyorum. Bi şekilde öyle böyle derken unutturup geçiyorum.

Masum kuzular bunlar Mehmet emrede oyle sorular hiç bitmiyor çocuk masumiyeti de sen bu kadar etkilenme cocukta bir şey oldu sanir

daha küçükken sorduğunda da çok ağlamıştı bugün de hem soruyor hem konuşuyor hem bana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlıyor. O arada da bana; annecim senin geçen gün yaptığın fasulye fazla yağlı olmuştu ama ben senin üzülmeni istemediğim için sana çok güzel olmuş dedim, senin mutluluğun benim için yemekten daha önemli dedi. ya hem içimde bir sızı hem gülüyorum. 4 mevsimi bir arada yaşatıyor bu çocuklar bize.Yemek muhabbetini hatırlayınca da gülüyorum şimdi o arayada o lafı sokması beni benden aldı

Kesinlikleeee. Asıl başarı istikrarı sağlamak ve motive olmak. Sen bunu çok güzel başardın canımız kaptanımız Cherry Mom
Getirdiğin farklı aktiviteler bize neler kazandırdı bir bilsen..
Taklit ediliyorsan da patenti sana ait

Merak etme tatlim..basina birsey geleceginden degil de çocuklarimiz bizlerin bilincalti..bu noktada kizin senin bilinçaltini dile getirmiş..senin boyle birnkorkun olabilir, onlarin algilari cok açik her an Rabbisi ile beraber olduklari icin senin beyninden yayilan bu frekansi çozumleyip yine sana sunmuş olabilir..şulealkış var instagramda ve bir de blogu var sanirim bir anne tavsiyesi diye..orda guzel yonelndirici postlar var..bi goz atabilirsin

Ah ah kuzular neler de düşünüyorlar kıyamam.. bu dönemler de en güzeli hiç yalan söylemeden güzelliklerinden bahsederek anlatmak.. aynen onun dediği gibi evet orada hayat var biz seninle orada da olucaz..vs gibi.. asla ölmem ben hep yanındayım demek yalan olur yalan söylememek en güzeli.. 6-7yaşıana kadar bu sorular gelir gider hep sorulur

Kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…