- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.301
Kız keşke çıplak tartılsaydım
Benim oğlumda ara ara söyleyip hıçkıra hıçkıra ağlar. Yaşlanma mi bile istemiyor yaşlanacağım diye ağlıyor. Bende çok etkileniyorum öyle görünce nasıl anlatacağı mi da bilemiyorum. Bi şekilde öyle böyle derken unutturup geçiyorum.Arkadaşlar mesajlar çok birikmiş okuyamadım da yazamadım da bir türlü. Ben bu akşam biraz abarttım kaçamak günüm olsun diye düşünürken modum da düştü. Kızım tutturdu annecim sen ölürsen ben de ölmek isterim, neden ölüm diye bir şey var.İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 3 yaşındayken de sormuştu ama o zaman ölenler başka bir dünyaya gidiyor orada yaşıyor demiştim bir daha soru sormayınca konu kapanmıştı. O zaman da böyle ağlamıştı. O kadar içime dokunuyor ki böyle sorunca da tövbe ya rabbim acaba başıma bir şey gelecekte çocuk erken ayrılacağımızı falan mı hissediyor diye düşünüyorum. Bu gece de daha şimdi yattı. 3 saattir bu mevzuyu konuşuyoruz rahatlatmaya çalıştım. En son yatarken öbür dünyaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum orda da birlikte olacağız dedi Çocuk olmak nasıl bir şey... Hem ağlıyorum hem gülüyorum. Umarım hepimiz uzuuuunnn yıllar boyunca, sağlıkla, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimizle uzun yıllar yaşarız. Neyse çok hüzne boğmayayım şimdi sizi de. Ama bayağı duygusal gel git yaşıyorum.
Masum kuzular bunlar Mehmet emrede oyle sorular hiç bitmiyorçocuk masumiyeti de sen bu kadar etkilenme cocukta bir şey oldu sanir
Harikaaaaa bir haberrrryanlış görmediysemmmmm
Ceylansnn 1.
C Cagrihilal1 2. ❤❤
Kesinlikleeee. Asıl başarı istikrarı sağlamak ve motive olmak. Sen bunu çok güzel başardın canımız kaptanımızCherry Mom takıma getirdiğin yenilikler bize süper geldi takımca toparlandık koccaman teşekkürlerimi sunarım sevgili kaptaniçeem yeniliklerin beğenilip taklitte ediliyor ama taklitler aslını yaşatabilemiyooorr iyiki sen
Merak etme tatlim..basina birsey geleceginden degil de çocuklarimiz bizlerin bilincalti..bu noktada kizin senin bilinçaltini dile getirmiş..senin boyle birnkorkun olabilir, onlarin algilari cok açik her an Rabbisi ile beraber olduklari icin senin beyninden yayilan bu frekansi çozumleyip yine sana sunmuş olabilir..şulealkış var instagramda ve bir de blogu var sanirim bir anne tavsiyesi diye..orda guzel yonelndirici postlar var..bi goz atabilirsinArkadaşlar mesajlar çok birikmiş okuyamadım da yazamadım da bir türlü. Ben bu akşam biraz abarttım kaçamak günüm olsun diye düşünürken modum da düştü. Kızım tutturdu annecim sen ölürsen ben de ölmek isterim, neden ölüm diye bir şey var.İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 3 yaşındayken de sormuştu ama o zaman ölenler başka bir dünyaya gidiyor orada yaşıyor demiştim bir daha soru sormayınca konu kapanmıştı. O zaman da böyle ağlamıştı. O kadar içime dokunuyor ki böyle sorunca da tövbe ya rabbim acaba başıma bir şey gelecekte çocuk erken ayrılacağımızı falan mı hissediyor diye düşünüyorum. Bu gece de daha şimdi yattı. 3 saattir bu mevzuyu konuşuyoruz rahatlatmaya çalıştım. En son yatarken öbür dünyaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum orda da birlikte olacağız dedi Çocuk olmak nasıl bir şey... Hem ağlıyorum hem gülüyorum. Umarım hepimiz uzuuuunnn yıllar boyunca, sağlıkla, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimizle uzun yıllar yaşarız. Neyse çok hüzne boğmayayım şimdi sizi de. Ama bayağı duygusal gel git yaşıyorum.
Ah ah kuzular neler de düşünüyorlar kıyamam.. bu dönemler de en güzeli hiç yalan söylemeden güzelliklerinden bahsederek anlatmak.. aynen onun dediği gibi evet orada hayat var biz seninle orada da olucaz..vs gibi.. asla ölmem ben hep yanındayım demek yalan olur yalan söylememek en güzeli.. 6-7yaşıana kadar bu sorular gelir gider hep sorulurBenim oğlumda ara ara söyleyip hıçkıra hıçkıra ağlar. Yaşlanma mi bile istemiyor yaşlanacağım diye ağlıyor. Bende çok etkileniyorum öyle görünce nasıl anlatacağı mi da bilemiyorum. Bi şekilde öyle böyle derken unutturup geçiyorum.
Dün spor yaptım ya
Kaç yaşındaArkadaşlar mesajlar çok birikmiş okuyamadım da yazamadım da bir türlü. Ben bu akşam biraz abarttım kaçamak günüm olsun diye düşünürken modum da düştü. Kızım tutturdu annecim sen ölürsen ben de ölmek isterim, neden ölüm diye bir şey var.İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 3 yaşındayken de sormuştu ama o zaman ölenler başka bir dünyaya gidiyor orada yaşıyor demiştim bir daha soru sormayınca konu kapanmıştı. O zaman da böyle ağlamıştı. O kadar içime dokunuyor ki böyle sorunca da tövbe ya rabbim acaba başıma bir şey gelecekte çocuk erken ayrılacağımızı falan mı hissediyor diye düşünüyorum. Bu gece de daha şimdi yattı. 3 saattir bu mevzuyu konuşuyoruz rahatlatmaya çalıştım. En son yatarken öbür dünyaya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum orda da birlikte olacağız dedi Çocuk olmak nasıl bir şey... Hem ağlıyorum hem gülüyorum. Umarım hepimiz uzuuuunnn yıllar boyunca, sağlıkla, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimizle uzun yıllar yaşarız. Neyse çok hüzne boğmayayım şimdi sizi de. Ama bayağı duygusal gel git yaşıyorum.
Noldu cnm. Anlat rahatlarsın.iyi değilim hiç iyi değilim
Noolduiyi değilim hiç iyi değilim
Tm cnm hep burdayım inşallah
Evet cnm teşekkür ederim
Tebrik ederim cnm..harika..Allah bizlere de ideal kilolarimizda tam.istedigimiz talep ettigimiz bedende olmayi nasip etsin inşallahTm cnm hep burdayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?