- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.321
Teşekkür ederim cnm, inşallahTebrik ederim cnm..harika..Allah bizlere de ideal kilolarimizda tam.istedigimiz talep ettigimiz bedende olmayi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canımmm5.takımın güzel kızları harikasınız ❤❤❤❤
3.lük almışız herkesi tebrik ediyorum.
Ceylansnn 1.liğin hayırlı olsun tatlım. Harikasın
C Cagrihilal1 2.lik gelmiş bugün tebrikler canım. Süpersin
Mehfam mezuniyetin hayırlı olsun canım
Yaaaa pawCherry Mom takıma getirdiğin yenilikler bize süper geldi takımca toparlandık koccaman teşekkürlerimi sunarım sevgili kaptaniçeem yeniliklerin beğenilip taklitte ediliyor ama taklitler aslını yaşatabilemiyooorr iyiki sen
AmiiiinnYaaaa pawkafalar yarilmistir herhalde olsun gurur duyarız ama patentini almamız lazım herhalde
Bu arada derece yapınca hemen egomuz yükseldi kızalllah bozmasın amin
Ay kimden bahsetttiii merak ettim hahahaYaaaa pawkafalar yarilmistir herhalde olsun gurur duyarız ama patentini almamız lazım herhalde
Bu arada derece yapınca hemen egomuz yükseldi kızalllah bozmasın amin
Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız canım yarın ölecek miyiim acaba diye animizi zehir edersek olmaz bu iş çok ağır bir psikolojiye girerizyok zaten tuttum kendimi ona bir şey belli etmedim gülümseyerek anlattım her şeyi ama şimdi o uyuyunca kalbime bıçak saplanmış gibi oldum resmen. Hayat çok garip... Bak dedim benim dedem öldü ama ben onunla hep rüyamda buluşuyorum. Çok sevdiğimiz insanlar ölse de bu dünyada yaşayanlar için yaşam devam ediyor ve ölenlerle rüyamızda buluşabiliyoruz. Çünkü bana sen ölünce ben de öleyim falan dedi. Ya işte o kadar derin mevzu ki ne söyleyeceğini nerden nasıl yaklaşacağını bilemiyorsun. Çok soyut şeylerden bahsedip korkutmayı da istemiyorum. Anlayabileceği bir şekilde açıklamaya çalıştım ama kalbim sızlıyor şimdi ev böyle sessizleşipte kendimle kalınca bir hüzün çöktü üstüme...
Hah dedikodu mod onAy kimden bahsetttiii merak ettim hahaha
Hahahah merak ediyo insanHah dedikodu mod on
Vayyyyyy papatya ya bak sennnnn8 Mayıs Walk walk yarışması sonuçlarımız
Sevgili K KuruPapatya 22911 adım ile 1. liğe şaşırtıcı bir giriş yapıyooorr
C Cagrihilal1 15295 adım ile bugün 2. liklere doymuyooor
Cherry Mom ise 9786 adım ileee 3. Oluyor
Artık ilk 3e giriş yapması beklenenler:
balpamuk 8913 adım
birsevgi 8464 adım
pawlover 7206
Mehfam 5000 adım
İyi geceler cnmmİyi geceler kızlar
Duyduk duyduk bundan sonra spor yapıp yapmadım diyecezNeden yes.fitte ki diger caaanim arkadaslari yok saydın
Duyun yes fit bunları
Ya ben de çıplak -600 geldim ama dedim her zaman kıyafetli olunca o kilodan sayılmıyo diye söylemedimKız keşke çıplak tartılsaydım
Vayyyyyy papatya ya bak sennnnn
Tebrikler kızlarrrr cuma cuma güzel yurumusuz
Kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?