Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım oruçlu değil misin niye bu kadar erken kalktin
Oruçluyum canım. Alışkanlık erken kalkıyorum hep yatarak oruç tutmayı sevmiyorum ramazandan bişey anlamıyorum o zaman. Sabah kalkıp tartıldım canım sıkıldı keşke yemeseydim dedim ya abarttım valla 68.8 çıktım

Masallah makbulu o zaten de işte herkes yapamiyor
+1 kilo ama daha sahurun etkisi gitmemiş olabilir detokslar boyle canım en az bir hafta.dkkat etmen gerekiyor ki o kilo yerlessin sen hızlı geçiş yaptın kötü oldu canin sıkılmasın ama bundan sonra çok cok dikat et

Cancağızım ben sahur yapmıyorum ona rağmen böyle. Malesef jet hızıyla geçiş yaptım. Neyse motivasyonumu düşürmücem. Bugün popom daha iyi durumda en azından azda olsa yürümeyi düşünüyorum

Halledersin sen cumaya kadar en azindan 300 400 düşersin diye düşünüyorum

Bende gece annemin yaptığı börekten yedim artık sonunda annemi de aradım gece anne yedim çok güzel olmuş diye. Tabi kızdı Ramazan yarılandı yeni mi yedin diye
Anne mezun olcaktim ne yapayım deseydin afiyet olsun canım hakettin
Bundan sonrasi için planin ne haftada kaç gün spor yada menülerde bir değişiklik yapmak misin

Bundan sonrasi için planin ne haftada kaç gün spor yada menülerde bir değişiklik yapmak misin
Şimdiye kadar hep az az yiyordum zaten sadece buraya geldikten sonra biraz daha fazla dikkat ettim. Yine az az yemeye devam ederim, aslında düzenim bu şekilde ilerler çünkü alıştı midem. Bazen haftada 1 gün istediğim bişey yerim diye düşündüm. Spor da hafta da 3-4 mutlaka yaparım. Aslında aynı devam etmeyi düşünüyorum inşallah

Hatta arada ben yazıyım yine Menülerimi buraya. Kendimi hala yarışmada gibi hissedeyim daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…