- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.341
8 Mayıs Walk walk yarışması sonuçlarımız
Sevgili @KuruPapatya 22911 adım ile 1. liğe şaşırtıcı bir giriş yapıyooorr
C Cagrihilal1 15295 adım ile bugün 2. liklere doymuyooor
Cherry Mom ise 9786 adım ileee 3. Oluyor
Artık ilk 3e giriş yapması beklenenler:
balpamuk 8913 adım
birsevgi 8464 adım
pawlover 7206
Mehfam 5000 adım
Aslında orada laf kendimeCanım daha yeni düştüm ikincilikten bi dur aaaa
Ben spor yapı cam azda olsa beni çıkarma kaptan kendimi zorlayacagimŞimdi kızlar sporunuz bu hafta yok yada çok azdı bu sebeple sizi gruptan çıkaralım mi yoksa haftada en az 3 gün programlı bir spor yapma sözü veriyor musunuz
@Umudumvar07
@Renia
@kardelelen321
@bluuee
@arasveannesi
Maariftakvimi
Eki Görüntüle 2632211
Bugün de hep 2. Olduk iyi mi8 Mayıs Walk walk yarışması sonuçlarımız
Sevgili @KuruPapatya 22911 adım ile 1. liğe şaşırtıcı bir giriş yapıyooorr
C Cagrihilal1 15295 adım ile bugün 2. liklere doymuyooor
Cherry Mom ise 9786 adım ileee 3. Oluyor
Artık ilk 3e giriş yapması beklenenler:
balpamuk 8913 adım
birsevgi 8464 adım
pawlover 7206
Mehfam 5000 adım
Günaydın canım oruçlu değil misin niye bu kadar erken kalktinGünaydın kızlar
Tamamdır haftada en az 3 gün bekliyorum bölgesel hareketler yürüyüş ne olursa canımBen spor yapı cam azda olsa beni çıkarma kaptan kendimi zorlayacagim
Oruçluyum canım. Alışkanlık erken kalkıyorum hep yatarak oruç tutmayı sevmiyorum ramazandan bişey anlamıyorum o zaman. Sabah kalkıp tartıldım canım sıkıldı keşke yemeseydim dedim ya abarttım valla 68.8 çıktımGünaydın canım oruçlu değil misin niye bu kadar erken kalktin
Masallah makbulu o zaten de işte herkes yapamiyorOruçluyum canım. Alışkanlık erken kalkıyorum hep yatarak oruç tutmayı sevmiyorum ramazandan bişey anlamıyorum o zaman. Sabah kalkıp tartıldım canım sıkıldı keşke yemeseydim dedim ya abarttım valla 68.8 çıktım
Cancağızım ben sahur yapmıyorum ona rağmen böyle. Malesef jet hızıyla geçiş yaptım. Neyse motivasyonumu düşürmücem. Bugün popom daha iyi durumda en azından azda olsa yürümeyi düşünüyorumMasallah makbulu o zaten de işte herkes yapamiyor
+1 kiloama daha sahurun etkisi gitmemiş olabilir detokslar boyle canım en az bir hafta.dkkat etmen gerekiyor ki o kilo yerlessin sen hızlı geçiş yaptın kötü oldu canin sıkılmasın ama bundan sonra çok cok dikat et
Halledersin sen cumaya kadar en azindan 300 400 düşersin diye düşünüyorumCancağızım ben sahur yapmıyorum ona rağmen böyle. Malesef jet hızıyla geçiş yaptım. Neyse motivasyonumu düşürmücem. Bugün popom daha iyi durumda en azından azda olsa yürümeyi düşünüyorum
Anne mezun olcaktim ne yapayım deseydinBende gece annemin yaptığı börekten yedim artık sonundaannemi de aradım gece anne yedim çok güzel olmuş diye. Tabi kızdı Ramazan yarılandı yeni mi yedin diye
Hahaha bu nasıl Bi güven böyle valla çok hoşuma gitti ben bu kadar kendime güvenmiyorumHalledersin sen cumaya kadar en azindan 300 400 düşersin diye düşünüyorum
Şimdiye kadar hep az az yiyordum zaten sadece buraya geldikten sonra biraz daha fazla dikkat ettim. Yine az az yemeye devam ederim, aslında düzenim bu şekilde ilerler çünkü alıştı midem. Bazen haftada 1 gün istediğim bişey yerim diye düşündüm. Spor da hafta da 3-4 mutlaka yaparım. Aslında aynı devam etmeyi düşünüyorum inşallahAnne mezun olcaktim ne yapayım deseydinafiyet olsun canım hakettin
Bundan sonrasi için planin ne haftada kaç gün spor yada menülerde bir değişiklik yapmak misin
Hatta arada ben yazıyım yine Menülerimi buraya. Kendimi hala yarışmada gibi hissedeyim daha iyi olurAnne mezun olcaktim ne yapayım deseydinafiyet olsun canım hakettin
Bundan sonrasi için planin ne haftada kaç gün spor yada menülerde bir değişiklik yapmak misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?