- 23 Mart 2016
- 31.106
- 92.411
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.421
Nasıl ne oldu anlamadım ne heyecanıHeycandan bacağımı kestim ya zıplayamicam bugün tam dizim
Kargo geldi çok beklediğim bi kargoydu siyah şeridi keseyim derken bıçağı dizime doğru çekiverdimNasıl oldu ya, niye heyecanlandın.
Offf geçmiş olsun çok kanadı mı kesik fazla mıKargo geldi çok beklediğim bi kargoydu siyah şeridi keseyim derken bıçağı dizime doğru çekiverdim
Alahimmm kız Allah seni ne yapmasınKargo geldi çok beklediğim bi kargoydu siyah şeridi keseyim derken bıçağı dizime doğru çekiverdim
Offf geçmiş olsun çok kanadı mı kesik fazla mı
Küçük ama derin oldu kanadı biraz uzattım daha çok açılmasın diye bakalımAlahimmm kız Allah seni ne yapmasın
İnşallah hemencecik geçerKüçük ama derin oldu kanadı biraz uzattım daha çok açılmasın diye bakalım
Teşekkür ederim, inşallah bakalım.Tebrik ederimMehfam cım şimdi daha çok dikkat etmen gerekiyor bence de. Yoksa çok hızlı geri geliyor. 2 senede ancak yerleşiyomuş kilo. Çok iyi koruman gerek.
Nasıl heyecanlandımCuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Hayırlı sağlıklı akşamlar. :KK200: Sonuç listeleri hazır, hatam yoktur umarım. Dereceye giren tüm takımları ve bireysel derece alan arkadaşlarımızı kutluyorum.:KK9: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-190#post-63757281...www.kadinlarkulubu.com
Mehfam ❤❤❤❤
Ceylansnn ❤❤❤❤
Ben yapayım inşallah@Tempus arkadaşımizin paylaştığı menü listesi takibini yapacak bir gönüllüye ihtiyacimiz varkim olabilrrr kim olabilrrr
BendeNasıl heyecanlandım
Kız Allah senii dikkat et inşallah hemen iyileşecek biseydirKargo geldi çok beklediğim bi kargoydu siyah şeridi keseyim derken bıçağı dizime doğru çekiverdim
İyi olur iyi böylelikle burayı terk edemez hahaha
Bana dikişlik gibi geldi de kocam değil dedi bilmiyomKız Allah senii dikkat et inşallah hemen iyileşecek biseydir
Hadi canimmBana dikişlik gibi geldi de kocam değil dedi bilmiyom
Durdu kan ama dizimi bükünce yine kanıyo oynak yere gelmedi kötü olduHadi canimmacıyo mu kanama var mı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?