Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa dertleşmek paylaşmak istersen hepimiz buradayız buradan ya da özelden fark etmez kendini çok yıpratma yapabileceğinin en iyisini yaptığını biliyorum
Çok sağol canım, biliyorum paylaşabileceğimi. ve gerçekten elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Bir yanım hala burda, çok sürmez döneceğim ❤❤❤

Selam kızlar ben kendimi büyük temizliğe verdim, sanırım kendimi en iyi bu şekilde rahatlatabilirim şuan. Döncem ama hep aklımdasınız ❤
Belki paylaşmak iyi gelir özelliklede bazen insan tanımadığı insanlarla paylaşınca iyi geliyor

Hemde akıl alman gereken durumlarda bi yabancı daha objektif bakıp ona gore fikir verebilir

Belki paylaşmak iyi gelir özelliklede bazen insan tanımadığı insanlarla paylaşınca iyi geliyor

Hemde akıl alman gereken durumlarda bi yabancı daha objektif bakıp ona gore fikir verebilir
Katılıyorum bazen karşıdan fikir gelmese bile iç dökmek iyidir.Allah herkese iç huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…