- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.401
Olur canım çok iyi olur hemde, toparlanıp kısa sürede döncemTempus tatlim menü takibini başka arkadaşa devredelim mi nasıl istersin?
Noldu sana yavrumOlur canım çok iyi olur hemde, toparlanıp kısa sürede döncem
Canım ne desem ki, hiçbir şey yolunda değil bu ara.Noldu sana yavrum
YaaCanım ne desem ki, hiçbir şey yolunda değil bu ara.
Çok sağol canım, biliyorum paylaşabileceğimi.Yaadertleşmek paylaşmak istersen hepimiz buradayız buradan ya da özelden fark etmez kendini çok yıpratma yapabileceğinin en iyisini yaptığını biliyorum
İyilik, şans seninle olsunÇok sağol canım, biliyorum paylaşabileceğimi.ve gerçekten elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Bir yanım hala burda, çok sürmez döneceğim ❤❤❤
Tmm kuzumOlur canım çok iyi olur hemde, toparlanıp kısa sürede döncem
Asla aslaaa hergün burdayımTmm kuzumama buralardan uzaklaşmak yok kolay gelsin sana
Belki paylaşmak iyi gelir özelliklede bazen insan tanımadığı insanlarla paylaşınca iyi geliyorSelam kızlar ben kendimi büyük temizliğe verdim, sanırım kendimi en iyi bu şekilde rahatlatabilirim şuan. Döncem ama hep aklımdasınız ❤
Katılıyorum bazen karşıdan fikir gelmese bile iç dökmek iyidir.Allah herkese iç huzur versinBelki paylaşmak iyi gelir özelliklede bazen insan tanımadığı insanlarla paylaşınca iyi geliyor
Hemde akıl alman gereken durumlarda bi yabancı daha objektif bakıp ona gore fikir verebilir
Ben yapmadım dün bugün yapçamKızlar dün çok kaçamak yaptik(m)bugundeb itibaren menülerimiz temiz olur inşallah dikkat edelim hep.birlikte
Nasıl oldu ya, niye heyecanlandın.Heycandan bacağımı kestim ya zıplayamicam bugün tam dizim
Evet patlamış mısır yicem accıkBugüne mi devretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?