- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.441
Şimdiye kadar pıhtılaşması gerekiyordu ama ya. Devam ederse acile git dicem de sokağa çıkma yasağı olan bi sehirde mıydınDurdu kan ama dizimi bükünce yine kanıyo oynak yere gelmedi kötü oldu
Hastane için serbest ya bişey demiyorlar eşim eczaneye bile gittiŞimdiye kadar pıhtılaşması gerekiyordu ama ya. Devam ederse acile git dicem de sokağa çıkma yasağı olan bi sehirde mıydın
E iyi o zamanHastane için serbest ya bişey demiyorlar eşim eczaneye bile gitti
Bende bendeeePaw gelen şeyi çok merak ettimbu kadar koldan bacaktan edecek şey ne olaki
Canim asagidaki linke 1. Olma basarindan bahsedeceksin daha önce yazanlari bir oku anlarsınBen ne yazısı yazıcam kuzum
Çiçeklik almıştım yaaPaw gelen şeyi çok merak ettimbu kadar koldan bacaktan edecek şey ne olaki
Kan sulandırıcı kullanıyom ya benŞimdiye kadar pıhtılaşması gerekiyordu ama ya. Devam ederse acile git dicem de sokağa çıkma yasağı olan bi sehirde mıydın
Çok geçmiş olsun canımDurdu kan ama dizimi bükünce yine kanıyo oynak yere gelmedi kötü oldu
TeşekkürleerÇok geçmiş olsun canım
Yaa teşekkür ederimmCuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Azimli kadın 🤗 Seni çok yakın bir zamanda tanıdım ama azmine iradene hayran kaldım iyiki seni tanımışım yollarımız kesismis inanıyorum ki kilonu koruyup bu süreçte de bize örnek olacaksın seni tanıdığıma çok mutluyum bende seni çok seviyorum seygiyle kal ♥ Canim zeynebim , iyiki bende seni...www.kadinlarkulubu.com
Mehfam çok değerlisin bizim için biz sana teşekkür ederiz ❤❤
Ay tü tü tü159 boyum ve 51 kilo ile cnm. Teşekkür ederim
Ben de 168 kiloyum .. ama 60 olmaktansa 66 falan olup 60gibi görünmek istiyorumO zaman benim 60 kilo olmam lazım
Spor yaparsan çok güzel incelirsinBen de 168 kiloyum .. ama 60 olmaktansa 66 falan olup 60gibi görünmek istiyorumdaha çok bu sefer incelmeye kas yapmaya çalışıcam
Aynen canım öyle yapıyorum işte inşallah ben de sizin gibi fit in fit olurumSpor yaparsan çok güzel incelirsin
Bende bundan önce hep aç kalıp diyet yapardim şimdi sporla verince inceldim
Ben daha henüz olmadım olunca haber ederimAynen canım öyle yapıyorum işte inşallah ben de sizin gibi fit in fit olurum
Sen de boy kaçtı kaptanBen daha henüz olmadım olunca haber ederim
Bilmemki cnm foto çekebilirsem atarım inşallahAy tü tü tükız çok güzeldir senln vücudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?