- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.381
Hafta başı daha cumaya kadar değişir.Dün afrodit gibi yattım bugün süreyya Ayhan gibi kısa mesafe yürüyüşü yapıyorum
O zaman benim 60 kilo olmam lazım159 boyum ve 51 kilo ile cnm. Teşekkür ederim
Hilal im senin boyun kaç ki kuzumO zaman benim 60 kilo olmam lazım
Hayatım boyunca hep detoks ta olucam galibaHafta başı daha cumaya kadar değişir.detoks dönüşleri hep böyle oluyor. Toparlarsın.
1.68Hilal im senin boyun kaç ki kuzum
Bilmem ki cnm. 65 de iyi durur bence sende1.68reyyanin kiloya göre öyle olmak gerekiyor ama zor iş benim kemiğim iri
Ben bildiğin yer elması kıvamındayım1.68reyyanin kiloya göre öyle olmak gerekiyor ama zor iş benim kemiğim iri
Hilal uzun bakma sen onaBen bildiğin yer elması kıvamındayım
Bence sen1.68reyyanin kiloya göre öyle olmak gerekiyor ama zor iş benim kemiğim iri
Aynen bende öyleBence senMehfam a bakma Reyyan insan üstü bişey bence onun hesabına göre de benim 50 olmam lazım ben o kiloyu kesin ilk okul da görmüşümdür. Aman diyim ben Bi 60 kiloyu göreyim de 50 Bi kenarda kalsın
Bende 65 olayımda bi yeterBence senMehfam a bakma Reyyan insan üstü bişey bence onun hesabına göre de benim 50 olmam lazım ben o kiloyu kesin ilk okul da görmüşümdür. Aman diyim ben Bi 60 kiloyu göreyim de 50 Bi kenarda kalsın
O zaman aynı zaman da mezun olucaz canımBende 65 olayımda bi yeter
Ablamda beni ben ilkokuldayken diyete sokardı ama çocuğum durur muyum hemen pes ederdimAynen bende öyleortaokulda 60 kg ile ilk diyetimi yapmıştım
Oruçluyum canım. Alışkanlık erken kalkıyorum hep yatarak oruç tutmayı sevmiyorum ramazandan bişey anlamıyorum o zaman. Sabah kalkıp tartıldım canım sıkıldı keşke yemeseydim dedim ya abarttım valla 68.8 çıktım
Borekli tatlili odemBen bunu bildiğim için tartılmadım bu sabah. Moralini bozma iki güne gider ödem o ödem
Selam canım sıkılmacaMerhaba kizlar
Nasil gidiyor evde durumlar
Şöyle iyi Bi çekinip atayım inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?