- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.741
Çok doğru söyledin canım. Herşeyin hayırlısını istemek gerek sabretmek gerek. Anın tadını çıkarmak gerek. Kendinizi üzmeyin canlar.Hiç farklı bir gün değil boşuna ağlamayın vallaha niye agliyorsunuz. Herşeyin bir sebebi vardır kızlar benim tanıdığım da o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen ve olmayan insan varki. Olursa ki inşallah olsun olur. Olmazsa da hayat bitmiyor bunu bi eksiklik gibi yaşamayın lütfen. Sizi üzecek bir neden olmasın zamanı gelince olacaktır elbette. Akışına bırakın daha çok gençsiniz dertlenip aglayacak yaslarda degilsiniz biraz relax olun.
Kuzum insanların tesellilerinin seni eksik gördükleri için olduğu fikrine nerden kapılıyorsun. Beni yanlış anlama ne olur ama Sen mi kendini öyle görüyorsun.. Lütfen yapma bunu kendine sen sağlıklı ve güçlü bi bireysin. Herşeyin zamanı var. Belki de bu hayatta bunu la sınanıyorsun. Lütfen metanetli ol sabırlı ol. Ben de dua ile temennilerimi ilettim az evvel ama samimi duygularımla dua ile. Asla art niyet beslemeden. Bilmeden üzdüysem kırdıysam özür dilerim.Denicem bakalım bişiler bişileerr
Teselliler olmasa hayat çok güzel. Ama insanların beni eksik görüp teselli ve temennilerde bulunmalarını hazmedemiyorum
Kızlar siz siz olun aman düşmeyin
Anam nedir bu böyle..
Her yerimden ayrı bir ağrı çıkıyor.. mentollü krem bitti bitecek gari
Bugün fit day fitness indirdim 2 günü yaptım ama yapamadım mı naptım.. kuyruk sokumum da bir ağrı var mekik ohoooo nasıl bir şey oldu anlamadımdizim hala aynı p da yetmedi sırtıma kulunç girdi...
Tövbeler olsun yarabbi
Kendime ben bir hafta izin verdim kaptan napimbi düzeleyim de spora öyle devam edeyim gitgide kötüye gidiyorum bir haftaya da relg olurum zaten ..
Hedefleri alayım kızlar kızlar
Hayır tabiki dua ile art niyet bambaşka özür dilemeni gerektirecek bişey söylemedin kiÇok doğru söyledin canım. Herşeyin hayırlısını istemek gerek sabretmek gerek. Anın tadını çıkarmak gerek. Kendinizi üzmeyin canlar.
Kuzum insanların tesellilerinin seni eksik gördükleri için olduğu fikrine nerden kapılıyorsun. Beni yanlış anlama ne olur ama Sen mi kendini öyle görüyorsun.. Lütfen yapma bunu kendine sen sağlıklı ve güçlü bi bireysin. Herşeyin zamanı var. Belki de bu hayatta bunu la sınanıyorsun. Lütfen metanetli ol sabırlı ol. Ben de dua ile temennilerimi ilettim az evvel ama samimi duygularımla dua ile. Asla art niyet beslemeden. Bilmeden üzdüysem kırdıysam özür dilerim.
Haklısın kuzum bu tavırlar hoş değil. Sen daha genceciksin. Böyle alternatifler sunulması çok saçma ve gereksiz. Ama inan kuzum dualarımdasınız hep.Hayır tabiki dua ile art niyet bambaşka özür dilemeni gerektirecek bişey söylemedin kimisal şöyle örnek vereyim evlatlık almayı düşündün mü, olsun benim çocuğum senin de çocuğun, e Lokum var zaten ve türevleri şeylere katlanamıyorum. Evet lokumu çok seviyorum ama benim doğurduğum bi “çocuk” değil. Evet evlatlık alma fikrini ben de düşünüyorum ama bunu bi başkası benim yerime düşünüp uğraştığım vakti yeterli görüp bana öneri olarak sunmamalı. Yada herhangi birinin çocuğu bu ablam da olsa benim çocuğum sayılamaz. Böyle teselliler çok kırıcı ve duymaktan epey yoruldum
Haklısın kuzum bu tavırlar hoş değil. Sen daha genceciksin. Böyle alternatifler sunulması çok saçma ve gereksiz. Ama inan kuzum dualarımdasınız hep.
72 benim hedefHedefleri alayım kızlar kızlar
Geçen hafta kilo veremediğim göre aynı hedefle devam edeyim 73Hedefleri alayım kızlar kızlar
Başka mesaj atacak olan var mı yoksa açıklayayım mı kızlar? Ben her seferinde belki daha atan olur diye 15 geçeye kadar bekliyorum, bekleyeyim mi?
Yaa yavrum dur açıklayayım herhalde atan olmaz artıkAy bende sonucu açıklayacaksın diye gözlerimden uyku aka aka gözlerim yarı kapalı bekliyorum.
Yaa yavrum dur açıklayayım herhalde atan olmaz artık
Benim hedef 71.5 olsun canimHedefleri alayım kızlar kızlar
10 Mayıs zıpzıp yarışması sonuçları
Calypso95 sahalara dönüyor 4000 zıp ile birinciliği kapıyor
Bendenizbirsevgi 2600 ile ikinciliği aldığıma inanamıyorum
Sevgili kaptanımızCherry Mom 2100 zıp ile 3. Oluyorr
C Cagrihilal1 2000
kardelelen321 2000
balpamuk 1100
Mehfam 1000
Hadi neyse haftasonu olduğu için kötek yok bu sefer size
Not:Cherry Mom ciğim balpamuk 1100 zıpzıpın 100 adetini sana armağan ediyor ceza sporu olarak
Tamamm canım yarın hallederim o cezayı da bugün daha çok ceza yicemBunu kaçırmışım.30 puanda sana yazdım tatlım o kadarla durmanda bir başarı.ama tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?