Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok doğru söyledin canım. Herşeyin hayırlısını istemek gerek sabretmek gerek. Anın tadını çıkarmak gerek. Kendinizi üzmeyin canlar.

Denicem bakalım bişiler bişileerr
Teselliler olmasa hayat çok güzel. Ama insanların beni eksik görüp teselli ve temennilerde bulunmalarını hazmedemiyorum
Kuzum insanların tesellilerinin seni eksik gördükleri için olduğu fikrine nerden kapılıyorsun. Beni yanlış anlama ne olur ama Sen mi kendini öyle görüyorsun.. Lütfen yapma bunu kendine sen sağlıklı ve güçlü bi bireysin. Herşeyin zamanı var. Belki de bu hayatta bunu la sınanıyorsun. Lütfen metanetli ol sabırlı ol. Ben de dua ile temennilerimi ilettim az evvel ama samimi duygularımla dua ile. Asla art niyet beslemeden. Bilmeden üzdüysem kırdıysam özür dilerim.

Valla spor yaparken gazi olacağız. Onlardan biri de benim kesinlikle. Dün oturduğum yerden kalkarken arka bacak kaslarımın acısından topallıyordum. Resmen yürüyemedim. Bugün sert zeminde ip atlar gibi zıplamadım onun için. Trambolinde zıpladım bacaklarım gayet iyi.

Hayır tabiki dua ile art niyet bambaşka özür dilemeni gerektirecek bişey söylemedin ki misal şöyle örnek vereyim evlatlık almayı düşündün mü, olsun benim çocuğum senin de çocuğun, e Lokum var zaten ve türevleri şeylere katlanamıyorum. Evet lokumu çok seviyorum ama benim doğurduğum bi “çocuk” değil. Evet evlatlık alma fikrini ben de düşünüyorum ama bunu bi başkası benim yerime düşünüp uğraştığım vakti yeterli görüp bana öneri olarak sunmamalı. Yada herhangi birinin çocuğu bu ablam da olsa benim çocuğum sayılamaz. Böyle teselliler çok kırıcı ve duymaktan epey yoruldum

Haklısın kuzum bu tavırlar hoş değil. Sen daha genceciksin. Böyle alternatifler sunulması çok saçma ve gereksiz. Ama inan kuzum dualarımdasınız hep.

Haklısın kuzum bu tavırlar hoş değil. Sen daha genceciksin. Böyle alternatifler sunulması çok saçma ve gereksiz. Ama inan kuzum dualarımdasınız hep.

Kesinlikle pawlover ben de hep dua ediyorum sana. Dilediğince, gönlünce olsun diye...

Kizlaaar kizlaaar ağlama gecesi yapmışsınız bensizzz aaa 2 saat bırakmaya gelmiyorsunuz bak döverim hepinizi
Siz tanıdığım en güçlü en iradeli kadinlarsiniz düşer kalkar ama toparlanırsınız hepinizi kısa süre tanıdım ama çok seviyorum

Bu arada 2 aydır beni görmeyen bir arkadaşım kahveye geldi akşam. İnanamadi rahat 10 kilo vermiş gibisin ne güzel zayıflamışsın dedii

Başka mesaj atacak olan var mı yoksa açıklayayım mı kızlar? Ben her seferinde belki daha atan olur diye 15 geçeye kadar bekliyorum, bekleyeyim mi?

Ay bende sonucu açıklayacaksın diye gözlerimden uyku aka aka gözlerim yarı kapalı bekliyorum.

Hahaha açıklama için ayrıca teşekkürler sevgi. Neyse kötekten de yırtmışız. Rahat uyuyabilirşim artık. Hepinize iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…