- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.721
Kiz yaglisi da var ama bunlar ceza ver spor yapmak istiyorum diyorlar
Aslında sağlıksız beslenmiyorsjn. Çok az yiyorsun o yüzden de bir çok şeyi tüketmiyorsun. Biraz daha karıştıra bilirsin o zaman tamam zaten.Kızlaar sağlıklı beslenmeye karar verdim sağlıksız beslendiğimi bişeyi eksik yediğimi filan düşünürseniz uyarır mısınız?
Ayy hadi inşallah42. Turda 3.haftada geride kaldı hic nota almadık venazar boncugumuz yine bizimle ✌✌
Bu hafta da bu güzel döngüyü devam ettirebilmek için elimizden geleni yapalım inşallah ❤
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Canım ya insanlar işte iyi yapıyoruz diye düşünüyor ama üzdüklerinden haberleri yokSen de anneliği tadarsın inş dualarını kaldıramıyorum artık bugün de bolca duyunca patlama oldu öyle. Senin neyin var?
İnşallah canım inşallah. ne güzel evladın gibi sevmişsin sen deBenim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcamahhhh toparlanalım hadi ilerde Allah bize de nasip eder
Ağlamayalım kız gülelim bol bol üzülmeyelim hiçBence de hepimiz farklı farklı şeyler yaşamışız ve yaşıyoruz. Birlikte ağlayalım
Hiç farklı bir gün değil boşuna ağlamayın vallaha niye agliyorsunuz. Herşeyin bir sebebi vardır kızlar benim tanıdığım da o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen ve olmayan insan varki. Olursa ki inşallah olsun olur. Olmazsa da hayat bitmiyor bunu bi eksiklik gibi yaşamayın lütfen. Sizi üzecek bir neden olmasın zamanı gelince olacaktır elbette. Akışına bırakın daha çok gençsiniz dertlenip aglayacak yaslarda degilsiniz biraz relax olun.Siz ağlamayın ben hepinizin yerine bolca ağladım bugün. Hayırlısıyla inşallah nasip olur
Denicem bakalım bişiler bişileerrAslında sağlıksız beslenmiyorsjn. Çok az yiyorsun o yüzden de bir çok şeyi tüketmiyorsun. Biraz daha karıştıra bilirsin o zaman tamam zaten.
Teselliler olmasa hayat çok güzel. Ama insanların beni eksik görüp teselli ve temennilerde bulunmalarını hazmedemiyorumHiç farklı bir gün değil boşuna ağlamayın vallaha niye agliyorsunuz. Herşeyin bir sebebi vardır kızlar benim tanıdığım da o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyen ve olmayan insan varki. Olursa ki inşallah olsun olur. Olmazsa da hayat bitmiyor bunu bi eksiklik gibi yaşamayın lütfen. Sizi üzecek bir neden olmasın zamanı gelince olacaktır elbette. Akışına bırakın daha çok gençsiniz dertlenip aglayacak yaslarda degilsiniz biraz relax olun.
Onu bende anlamıyorum niye yapıyorlar. Takılma sen onlara . Bu bir eksiklik değil bir çok kişi yaşıyor bunu. Yaşadığımız dünya da da bu artık normal çünkü katkısız hiç birşey yok stres yok yaşam şartları zor. Bir dünya nedeni var. Olursa olur olmazsa da hayırlısı bu deyip yoluna bakacaksın.Denicem bakalım bişiler bişileerr
Teselliler olmasa hayat çok güzel. Ama insanların beni eksik görüp teselli ve temennilerde bulunmalarını hazmedemiyorum
1/2 peynirli ev gozlemesi
7 tane haşlanmış içli köfte
Zehir hafiye hiç affetmiyor30 puan ceza canım
İftarda başka bir şey yemedigin için aşırı çok değil ama bir corbayla dengeleseymissin çok iyi olurmuş adetten ötürü sanada 30 puan ceza canım
Bunlara denk gelen spor yapıp dönerseniz sevinirim
3000 adım / 150 zıplama / 10 dk bisiklet gibi
Şu çıbığımı artikkk koysam cebime ne guzel olcakZehir hafiye hiç affetmiyor
Bunu kaçırmışım.1 küçücük baklava
Aynen bende daha önce hic 200 puan ceza görmemiştimKk nün gelmiş geçmiş en yüksek ceza puanını alan kişi benim galibaCherry Mom beni tebrik etmelisin hem 1. Ol hem en yüksek cezayı ye büyük başarı herkes yapamaz dimi kızlar
Geçti gibi canım sirke tuz iyi geldi ama geride geliyor sanki.ya offfDis ağrısı mı. Gecmis olsun.
Bittiyse sevgiye özelden yazabilrsin canım 12 ye kadar vaktimiz.var.:)Bugün tek öğün yedim o da ikindide,
-1 tabak enginarlı bakla yemeği
-yarım havuç
-1 kase yoğurt
Zıpzıpları yazıyor muyuz?
Zalım kaptan ben diyemedim sen dedinAynen bende daha önce hic 200 puan ceza görmemiştimzalım kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?