- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.701
Kuzum dokunsalar bende ağlıcam. Çok özel değilse neden ağladın yaaBugün ağlamakla meşguldümbundan sonrası için
Sen de anneliği tadarsın inş dualarını kaldıramıyorum artık bugün de bolca duyunca patlama oldu öyle. Senin neyin var?Kuzum dokunsalar bende ağlıcam. Çok özel değilse neden ağladın yaa
Benim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcamSen de anneliği tadarsın inş dualarını kaldıramıyorum artık bugün de bolca duyunca patlama oldu öyle. Senin neyin var?
Bence de hepimiz farklı farklı şeyler yaşamışız ve yaşıyoruz. Birlikte ağlayalımBenim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcamahhhh toparlanalım hadi ilerde Allah bize de nasip eder
Benim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcamahhhh toparlanalım hadi ilerde Allah bize de nasip eder
Siz ağlamayın ben hepinizin yerine bolca ağladım bugün. Hayırlısıyla inşallah nasip olurBence de hepimiz farklı farklı şeyler yaşamışız ve yaşıyoruz. Birlikte ağlayalım ☹
Ağlamak da bazen rahatlatır ama içine çok atma tmSiz ağlamayın ben hepinizin yerine bolca ağladım bugün. Hayırlısıyla inşallah nasip olur
ceza puanlarini tamamlayan arkadaslarima teşekkürler
tamamlayanlara:))
@bluueebalpamuk hanmeli
Eki Görüntüle 2633257
Ay gönlünü seveyim sende ana olmusun ona demekBenim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcamahhhh toparlanalım hadi ilerde Allah bize de nasip eder
Sağol kuzumAy gönlünü seveyim sende ana olmusun ona demek
Ağlamak artık yeter toparlanalım. Sevmiyorum ağlamayıBence de hepimiz farklı farklı şeyler yaşamışız ve yaşıyoruz. Birlikte ağlayalım ☹
O zaman girmezlerde artıkCherry Mom bi ceza mı verseniz girip de paylaşım yapmayanlara aslında paylaşmak için bile olsa da girmek gerek.
Bende öyle düşünüyorum şu an krizi fırsata çevirmeye çalışıyorum.Varyaa aslında bu karantina herkese hedefleri için güzel bir zaman dilimi ama 2 ay oldu cok istifade edemedik sanki
Normalde bu zamanlar hafta sonu açık büfe kahvaltılari piknikler eş dost ziyaretleri artardı ramazan davetleride yok bunların hepsi bize bir artı daha fzla asılmamiz lazım karantina bir bitsin beni Ankara daha bulamaz mesela
Daha başlamadım benZıplamalarim devam ediyor korkun benden:)))
En iyide sen cevirdin zaten spor salonu kapandı falan derken küllerinden dogdunBende öyle düşünüyorum şu an krizi fırsata çevirmeye çalışıyorum.
Hazirizzz ben bugünü pazartesi sanıp tartılmıştımKizlarrrr ne yapıyorsunuz ??
Yarin kontrol tartisina haZir miyizzzz
E benimde bitti aksamlari eşim yaptırmiyor ya o yüzden zorladım bitsin diye :)Daha başlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?