Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen de anneliği tadarsın inş dualarını kaldıramıyorum artık bugün de bolca duyunca patlama oldu öyle. Senin neyin var?
Benim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcam ahhhh toparlanalım hadi ilerde Allah bize de nasip eder

Benim de farksız kuzum daha önce evlenmiştim eşimin oğluna ben bakıyordum onu çok özledim ondan dokunsalar bende patlıcam ahhhh toparlanalım hadi ilerde Allah bize de nasip eder
Bence de hepimiz farklı farklı şeyler yaşamışız ve yaşıyoruz. Birlikte ağlayalım

Bence de hepimiz farklı farklı şeyler yaşamışız ve yaşıyoruz. Birlikte ağlayalım ☹
Siz ağlamayın ben hepinizin yerine bolca ağladım bugün. Hayırlısıyla inşallah nasip olur

ceza puanlarini tamamlayan arkadaslarima teşekkürler
tamamlayanlara :))
@bluuee balpamuk hanmeli
Eki Görüntüle 2633257

Bu gece tamamlayacağım @emnis Ya tam oturdum 20 sayfa birkmiş neyse kafadan 10 sayfayı eledim bari son 10 sayfayıokuyayım sonra da yazayım dedim, bir iki mesaja baktım aklıma yemek yapmadığım geldi. Allahım evde yemek yok kalktım hemen yemekleri yaptım ancak oturdum şimdi okuyacaklarım iyice birikmiş daha spor yapamadım.
Ama geçen gün bir anda yaptığım 500 zıpzıptan sonra alt arka bacak kaslarım inanılmaz ağrıdı. Dün resmen yürüyemiyordum.

42. Turda 3.haftada geride kaldı hic nota almadık ve nazar boncugumuz yine bizimle

Bu hafta da bu güzel döngüyü devam ettirebilmek için elimizden geleni yapalım inşallah

Bende öyle düşünüyorum şu an krizi fırsata çevirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…