- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.941
Günaydın bu haftadan pek umudum yoktu feci kaçamaklar yüzünden 71.6 cıktım 600 gr vermıs oluyorum aslında ılk tartılmamda tartı kararsız kaldı 71.6 ile 71.9 arasında ve 71.9 cıktı sonra 2 defa daha tartıldım 71.6 cıkınca onu kabul ettım ıns haftaya daha ıyı bır sonucl agelırım 1 kılo vermek ıstıyorum haftaya bakalım
kahvaltı
yarım dilim ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
ara 1elma ve 1bardak süt
öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay
AKŞAM
yarım tabak kuru fasulyeyi bir tabak pilava kattım yedim
bol yeşil salata ve yoğurt 3kaşıkla
birazdanda çay içcez
bugün toplamda 2.5lt su içcem sanırım almıyo
ohh tebrık ederım bırdaha bende dısarı cıkınca oyle yapıcam salata kofte ayran tarzı yıycem en fazlakızlarr ben geldimbugün arkadaşlarla dışardaydık ama hiç kaçamak yapmadım kahve içtim ve de akşam yemeği olarak tavuk ızgara yedim o kadar gerçi cola zero da içtim ama o kaçamak sayılır mı bilmiorum :97:
herkese günaydın kıslar dünden beri yatıyorum hastayım ve malesef uğrayamadım kilom 66,7 elifcim sen ilk denemeni yap bu hafta listeleri hazırlamaya çalış ben gelince kontrol ederim canım geçmişe bakamadım malesef kahvaltı hazırlıycam kızlar haztayım dedimya grip felan değil adet oldum 3 aydır olumyordum çok sancılı geçiyor davul gibi şişştim(
spiral soran arkadaşım bende taktırdım hemde 3 defa ama ben evin erkeği gibiyim eşimde bel fıtığı var 5 yerinde bide bel kayması ağor kaldırması yasak felç riski var o yüzden tüm işleri ben yapıyorum ve bu spiralı taktırdığın zaman çok dikkat edeceksiz hamile gibi koruyacaksın kendini ağır kaldırmayacaksın zıplamayacaksın bi nevi hamlie sayacaksın kendini ben öyle yapamadım malesef 3 kez kaydı spiral kayınca adet düzenim bozuldu hormaonlarım bozuldu ve malesef şimdi ömür boyu doğum kontol hapına esir kaldım sürekli içmem lazım içmeyince adet olamıyorum eğer kendine dikkat edeceksen taktır yok yapamam diyorsan boşver taktırma onların keyfi yüzünden biz sağlığımızdan oluyoruz kendi çaresini kendi bulsun
takıma girdiğinde 72,2 miydi kilon tam olarak canım
listeye ona göre alıcam
gunaydın 5 takım gunaydın takyonnnnnnnnn
ben 1 takım kaptanıyım artık size vardık 2 cı kardes takımınız olduk
herkese kolay gelsın arada bırbırımızı durtmeye gelırımm sızde gelın
orasıda dogru ınsan ıkram yaparken cok yoruluyo yaa bı dakka oturtmuyorlar ınsanıakşam yemeği yemiycem tatlım
tadımlık azar azar yerim 1 2 tanesinden
hem zaten ikram yaparken pek zaman olmuyo yemeğe
ank da bulusma yok mu yaahttp://www.kadinlarkulubu.com/bulus...kasi-guzelleri-takrar-bulusmaya-dersiniz.html
kızlar söyliyim de sonra bilmiyoduk demeyin
haftaya cumartesi istanbul buluşması var ben tabi ki yine katılıcam
istanbul da olanlar gelse ne güzel olur
ya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:
elifcim arcak bu hafta geldi takıma o yüzden haftaya listeye dahil edebiliriz arcağı hesaplamayacaksın canımtakıma girdiğinde 72,2 miydi kilon tam olarak canım
listeye ona göre alıcam
ben doğumdan sonra çok güzel adet oluyordum arcakcım ama işte ria mahvetti beni hotmonlarım altüst oldu malesef bmyle çekiyorum iştegecmıs olsun canım bende dogumdan sonra yaklasık 7 aydır adet görmedım ık adetımden korkuyorum oyüzden bel fıtıgı cok kotu bendede hamılelıkte acıga cıktı 2 yerıdme var tedavıde olamadım henüz (fizik tedavısı vermıstı doktor yenı dogum yaptıgımda) yürüyüş ve spor yapamıyorum yani
makem hoşgeldin canım geliriz hayatım sizde boş bırakmayın buralarıgunaydın 5 takım gunaydın takyonnnnnnnnn
kızlarr ben geldimBugün arkadaşlarla dışardaydık ama hiç kaçamak yapmadım Kahve içtim ve de akşam yemeği olarak tavuk ızgara yedim o kadar gerçi cola zero da içtim ama o kaçamak sayılır mı bilmiorum :97:
slm kızlar davet sonrası ancak geldik eve yol yordu biraz ama paylaşmadan yatmak istemedim...
Yemekte neler yoktukiiiii
ama abarmadım biraz çorba içtim bir dili kıymalı börek yedim bol salata yedim yoğurt ta yedim yine revanivardııı çok ısrar oldu birazda ondan yedimYazarken utandım vala onu yedim bunu yedim ammada yeşim beee
yuh bana
Yarın tartı günümü :18: Umrım vermişimdirr
Iyi gecceler kızlarrr
herkese günaydın kıslar dünden beri yatıyorum hastayım ve malesef uğrayamadım kilom 66,7 elifcim sen ilk denemeni yap bu hafta listeleri hazırlamaya çalış ben gelince kontrol ederim canım geçmişe bakamadım malesef kahvaltı hazırlıycam kızlar haztayım dedimya grip felan değil adet oldum 3 aydır olumyordum çok sancılı geçiyor davul gibi şişştim(
spiral soran arkadaşım bende taktırdım hemde 3 defa ama ben evin erkeği gibiyim eşimde bel fıtığı var 5 yerinde bide bel kayması ağor kaldırması yasak felç riski var o yüzden tüm işleri ben yapıyorum ve bu spiralı taktırdığın zaman çok dikkat edeceksiz hamile gibi koruyacaksın kendini ağır kaldırmayacaksın zıplamayacaksın bi nevi hamlie sayacaksın kendini ben öyle yapamadım malesef 3 kez kaydı spiral kayınca adet düzenim bozuldu hormaonlarım bozuldu ve malesef şimdi ömür boyu doğum kontol hapına esir kaldım sürekli içmem lazım içmeyince adet olamıyorum eğer kendine dikkat edeceksen taktır yok yapamam diyorsan boşver taktırma onların keyfi yüzünden biz sağlığımızdan oluyoruz kendi çaresini kendi bulsun
sevgili takımım hepinize günaydınlar
malum sebeplerden dolayı bi türlü uğrayamadım buraya
yarın dönüyoruz hayırlısıyla
artık yine buralardayım
kilom 56.9
hepinizi çoooook öpüyorum ve sizi çok özledim yaa
arkadaşlar günaydın..
Kilom 62.. Geçen hafta 64.5'a kadar çıkmıştım maalesef ama gitti hepsi fazla fazla çok şükür :) dün çok yoğundum, bugün de öyle olacak çok iş var, aralarda fırsatım olursa girmeye çalışacağım..
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 dilim kaşar ve açık çay kızlar
bu hafta kilo vermem çok yavaşladı
moralim bozuldu ya
dünkü menüm
sabah ac karnına 1 greyfurtun suyu
2 dilim ekmek kepekli
1 haşlanmış yumurta
yarım domates,yarım salatalık
1 light üçgen peynir
ara: 1 kuru incir
öğle
4 yk et yemeği
zeytinyağlı mantar
1 kase ezogelin çorbası
ara: 5 tane kavrulmamış fındık
akşam: 1 kase hazır yoğurtlu corba
4 yk sphagetti
coban salata
ara:1 mandalina
gunaydın 5 takım gunaydın takyonnnnnnnnn
tamam canım arcak haftaya o zaman
yanlız mezun olan atceken için ne yapcaz
onu da geçen hataki ve bu haftaki kilosuyla hesaplamaya
dahil mi edicem
shelly
rengarenk
triendy
hayatbenim
hadii bildirimleri bekliyoruz
nerdesiniz la
ben takyona benzemem
onun gibi yumuşak değildir yüzüm
döferim ha
herkes saat 11 e kadar bundan sonra kilosunu bildirecek
yoksa tiz kellesi vurula
oyy korktum valla ben akşamdan bildirecem artık kilomu
olaarr sen de akşamdan bildir kaptanım sana laf yok
accık askeri düzen getirsem diyorum ben buraya
nizamiye gibi olsa burası takımın adını da koğuş yaparık
sen çavuş ol ben onbaşı
isyan çıkarırlar vallacanım sen gülhanın kilosunu aynı geç listeyi hazırla istersen yenilerin geleceği yok bu hafta almıyalım listeye sen hazırla şimdi listeyi bende kontrol edeyim çıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?