Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 dilim kaşar ve açık çay kızlar
bu hafta kilo vermem çok yavaşladı
moralim bozuldu ya

Günaydın bu haftadan pek umudum yoktu feci kaçamaklar yüzünden 71.6 cıktım 600 gr vermıs oluyorum aslında ılk tartılmamda tartı kararsız kaldı 71.6 ile 71.9 arasında ve 71.9 cıktı sonra 2 defa daha tartıldım 71.6 cıkınca onu kabul ettım ıns haftaya daha ıyı bır sonucl agelırım 1 kılo vermek ıstıyorum haftaya bakalım

takıma girdiğinde 72,2 miydi kilon tam olarak canım
listeye ona göre alıcam

canım aksam yemegin bana biraz fazla gibi geldi 1 tabak pılav cok olmus bence en fazla 4 kasık yemelıydın ben 3 hafta oldu baslayalı dıyete kacamagım oldu ama onun harıcı aksam yemegınde nerdeyse pılav makarna hıc yemedım sadece dün makarna yapmak zorunda kaldım oda 4 kasık felan yemsıımdır o bıle fazla dıye uzuldum yani ama sende benım gıbı emzırıyorsan bıraz benım gıbı esnek dıyet yapıyosun heralde

ohh tebrık ederım bırdaha bende dısarı cıkınca oyle yapıcam salata kofte ayran tarzı yıycem en fazla

gecmıs olsun canım bende dogumdan sonra yaklasık 7 aydır adet görmedım ık adetımden korkuyorum oyüzden bel fıtıgı cok kotu bendede hamılelıkte acıga cıktı 2 yerıdme var tedavıde olamadım henüz (fizik tedavısı vermıstı doktor yenı dogum yaptıgımda) yürüyüş ve spor yapamıyorum yani

dünkü menüm

sabah ac karnına 1 greyfurtun suyu
2 dilim ekmek kepekli
1 haşlanmış yumurta
yarım domates,yarım salatalık
1 light üçgen peynir

ara: 1 kuru incir

öğle
4 yk et yemeği
zeytinyağlı mantar
1 kase ezogelin çorbası

ara: 5 tane kavrulmamış fındık

akşam: 1 kase hazır yoğurtlu corba
4 yk sphagetti
coban salata

ara:1 mandalina

gunaydın 5 takım gunaydın takyonnnnnnnnn

ben 1 takım kaptanıyım artık size vardık 2 cı kardes takımınız olduk

herkese kolay gelsın arada bırbırımızı durtmeye gelırımm sızde gelın

akşam yemeği yemiycem tatlım
tadımlık azar azar yerim 1 2 tanesinden
hem zaten ikram yaparken pek zaman olmuyo yemeğe
orasıda dogru ınsan ıkram yaparken cok yoruluyo yaa bı dakka oturtmuyorlar ınsanı
ank da bulusma yok mu yaa

canım benımn gıbı emzırıyorsan ben 3 aylık iğneyle korunuyorum canım benım esımde asla korunmak ıstemıyor ne yaparsan yap demişti bana
ve ben spıralı ıstemedım doktor da önermedi bu ıgneyı onerdı bana mecburen onu kullanıyorum.benım ablam taktırmıstı spıral ve kanamsı oluyodu sonra spıralle hamıle kaldı ve bebegını aldırdı canım hamıle kalan cok var spıralle bılgıne

takıma girdiğinde 72,2 miydi kilon tam olarak canım
listeye ona göre alıcam
elifcim arcak bu hafta geldi takıma o yüzden haftaya listeye dahil edebiliriz arcağı hesaplamayacaksın canım
ben doğumdan sonra çok güzel adet oluyordum arcakcım ama işte ria mahvetti beni hotmonlarım altüst oldu malesef bmyle çekiyorum işte
makem hoşgeldin canım geliriz hayatım sizde boş bırakmayın buraları

eee kıslar hadi bildirimler nerde saat 12 oluyor daha ilk haftadan unuttunuzmu bildirim yapmayı

tebrikler canım,light kola o kadar kaçamaktan sayılmaz korkma.iyi gitmişsin dün gece

revani yine fazla olmuş arkadaşım

çok geçmiş olsun canım benimmm

burçakcım nerelerdesin sen ya dön valla artık bizde özledik seni

kolay gelsin sana canikom

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 dilim kaşar ve açık çay kızlar
bu hafta kilo vermem çok yavaşladı
moralim bozuldu ya

afiyet olsun canım.ama moral bozmak yok şekerim.aaa

güzel olmuş mönü canım.afiyet olsun

selam kardeş takımın kaptanı.memnun oldukk

tamam canım arcak haftaya o zaman
yanlız mezun olan atceken için ne yapcaz
onu da geçen hataki ve bu haftaki kilosuyla hesaplamaya
dahil mi edicem

tamam canım arcak haftaya o zaman
yanlız mezun olan atceken için ne yapcaz
onu da geçen hataki ve bu haftaki kilosuyla hesaplamaya
dahil mi edicem

canım esranın geçen haftaki kilosunu yazacaksın yanına bu haftaki kilosu yani 53 yazacaksın ve hesaplamasını yapınca yanına kırmızıyla not düşersin mezun olmak istiyor diye yeni arkadaşlarda 10 dakika içeriisinde bildirim yapmazsalar bu hafta listeye alınmayacaklar

olaarr sen de akşamdan bildir kaptanım sana laf yok
accık askeri düzen getirsem diyorum ben buraya
nizamiye gibi olsa burası takımın adını da koğuş yaparık
sen çavuş ol ben onbaşı

isyan çıkarırlar valla canım sen gülhanın kilosunu aynı geç listeyi hazırla istersen yenilerin geleceği yok bu hafta almıyalım listeye sen hazırla şimdi listeyi bende kontrol edeyim çıkmadan

isyan çıkarırlar valla canım sen gülhanın kilosunu aynı geç listeyi hazırla istersen yenilerin geleceği yok bu hafta almıyalım listeye sen hazırla şimdi listeyi bende kontrol edeyim çıkmadan

isyan çıkaranı askerlikten pardon takımdan ihraç ederiz
hücre hapsi falan veririz
tamam ben öyle yapayım hazır sayılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…