Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahur:1 sigara böreği
İftar: 2 tane küçük çıtır peynir+1 su bardagı ayran
Ara:1 avuç fıstık
Pişmanlıklar: 4tane oreo+1 cornetto +yarım çikolata
Spor:500 zıp+ 45dk yürüyüş

Agliiiiiciiiimmmm 200 puan ceza tatlim.gecen haftada durum pek parlak değildi bu haftada mi öyle olacak ? Ekibe katiliminda azaldı senin bak hep ondan oluyor bu kaçamaklar (

Sahur: 2 dilim arası peynir az sucuk ile tost, çay
Iftar: 1kase corba, mangalda pirzola 4-5 tane, salata
Anneler günü için pasta yapmıştık ondan bir dilim
Ara: meyve, sütlü kahve, 300 ip atlama, su 1.5 litre
Pasta için 50 puan ceza canım cezaların çok birikti seninde bugün itibariyle kaçamakları kapaman lazim.canim

Sağolun kızlar gece yine tutmaz inşallah ssimdiden korkuyorum
İnşallah canım benimde 1 dişime kanal tedavisi yapıldı sonra covid 19 yüzünden diş tedavim yarım kaldı bende biran önce çekilen 1 tane dişim var onu yaptırmak istiyorum böyle ağzımın içinde cereyan yapıyor

Ayy geçmiş olsun diş ağrısı çok zor antibiyotik hemen keser inşallah kesmezse git mutlaka diş hastanesine

Yaa geçmiş olsun çok zor o ağrı bilirim çok çektim dişten ama tedavi var, özel muayenehane bulman lazım. Geçmişi okumadiysan ben sana özelden atayım dünkü yarış sonuçlarını istersen
Kuzum tedavi yokmuş ki
Sadece antibiyotik agri kesici veriyorz dedi arkadaş onlarda bende var zaten

Geldim geldimmm geldimm...

Merhaba kızlar. Kötü olan bir dönemin içinde ekstra kötü günler geçirdim gerek aile ilişkilerim gerekse işimle alakalı bazı sorunlar yaşadım.

Ama sorunların sonu gelmiyor, sıkıntıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım dün gece. Ne oluyor peki cidden elime bişey geçtiği yok. Burası benim kendimi bulma alanım. Sizlerde en büyük destekçimsiniz. Boşladım bugünlerde tabiki hem sağlıksız beslendim hemde spor yapmadım. Olmuyorrr bu işin sonu yokk.. Sıkıntının sonu yokk, stresin sonu yokkk, yemenin sonu yokk..

Haketmiyorum böyle mutsuz olmayı, depresif olmayı, ben artık hayatımdaki olumsuzlukları görmezden gelmek istiyorum..

Bugün döndüm artık sahalardayım hatta buna şuan karar verdim. Hiçkimse benden değerli değil, hiçkimse benim sabahlara kadar düşünüp uyumadığım konuları aklına bile getirmiyor...

Duygusallık bitmiştir gözüm aydın :)

Mehfam cım ellerine sağlık çok teşekkür ederim liste için ❤

Cherry Mom kaptanım bu zor sürecimde anlayışın için teşekkür ediyorum ❤

birsevgi Caağnım yesfitcim o gün içinden gelen samimi duygularını hissettim ❤❤

Mehfam minnosumuzun karnesi hepimize uğur getirsin inşallah

Harikasın kuzum

Rica ederim cnm. Bugün sen mi yaparsın listeyi?

Nasıl sevindim anlatamam sende hassas bir insansin ama cidden boguldukca boğulur insan ne guzel ki gücünü keşfetmişsin hoşgeldin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…