- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.422
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.801
Günaydın canım geçmiş olsun tatlım.
Sağolun kızlar gece yine tutmaz inşallah ssimdiden korkuyorumYaa geçmiş olsun kuzum. Diş ağrısı zor olur ya
Sahur:1 sigara böreği
İftar: 2 tane küçük çıtır peynir+1 su bardagı ayran
Ara:1 avuç fıstık
Pişmanlıklar: 4tane oreo+1 cornetto+yarım çikolata
Spor:500 zıp+ 45dk yürüyüş
Pasta için 50 puan ceza canımSahur: 2 dilim arası peynir az sucuk ile tost, çay
Iftar: 1kase corba, mangalda pirzola 4-5 tane, salata
Anneler günü için pasta yapmıştık ondan bir dilim
Ara: meyve, sütlü kahve, 300 ip atlama, su 1.5 litre
İnşallah canım benimde 1 dişime kanal tedavisi yapıldı sonra covid 19 yüzünden diş tedavim yarım kaldı bende biran önce çekilen 1 tane dişim var onu yaptırmak istiyorum böyle ağzımın içinde cereyan yapıyorSağolun kızlar gece yine tutmaz inşallah ssimdiden korkuyorum
Ayy geçmiş olsun diş ağrısı çok zorgunaydin kızlar
dun erkenden cikmak zorunda kaldım dişim tüm gece ziplatti beni
Hastaneye acile falan gidelim dedik ama birşey yapmıyorlarmistam zamanını buldu benim diş
Dis hekimi bir arkadaşım vardı gece gece kızı aradimda antibiyotige başla dedi evde de vardı Allah'tan ona başladım şimdi biraz daha iyiyim ama bogazima kadar ağrı yaptı illet
geçmişi okumadim herkes iyidir inşallah
Kuzum tedavi yokmuş kiAyy geçmiş olsun diş ağrısı çok zorantibiyotik hemen keser inşallah kesmezse git mutlaka diş hastanesine
Yaa geçmiş olsun çok zor o ağrı bilirim çok çektim dişten ama tedavi var, özel muayenehane bulman lazım. Geçmişi okumadiysan ben sana özelden atayım dünkü yarış sonuçlarını istersengunaydin kızlar
dun erkenden cikmak zorunda kaldım dişim tüm gece ziplatti beni
Hastaneye acile falan gidelim dedik ama birşey yapmıyorlarmistam zamanını buldu benim diş
Dis hekimi bir arkadaşım vardı gece gece kızı aradimda antibiyotige başla dedi evde de vardı Allah'tan ona başladım şimdi biraz daha iyiyim ama bogazima kadar ağrı yaptı illet
geçmişi okumadim herkes iyidir inşallah
Kuzum tedavi yokmuş ki
Sadece antibiyotik agri kesici veriyorz dedi arkadaş onlarda bende var zaten
Eki Görüntüle 2633571
Mehfam 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (660. Etap) : 57,00
Bitiş Kilosu (673. Etap) : 51,00
Verilen Toplam Kilo : 6,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,53%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,75%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 429
Sevgili reyyanK 2 Şubat 2020 (660. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 665. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
8 Mayıs 2020 (673. etap) tarihinde toplam 6 kilo vererek ve 51 kilo olan hedefini 100% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Harikasın kuzumGeldim geldimmm geldimm...
Merhaba kızlar. Kötü olan bir dönemin içinde ekstra kötü günler geçirdim gerek aile ilişkilerim gerekse işimle alakalı bazı sorunlar yaşadım.
Ama sorunların sonu gelmiyor, sıkıntıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım dün gece. Ne oluyor peki cidden elime bişey geçtiği yok. Burası benim kendimi bulma alanım. Sizlerde en büyük destekçimsiniz. Boşladım bugünlerde tabiki hem sağlıksız beslendim hemde spor yapmadım. Olmuyorrr bu işin sonu yokk.. Sıkıntının sonu yokk, stresin sonu yokkk, yemenin sonu yokk..
Haketmiyorum böyle mutsuz olmayı, depresif olmayı, ben artık hayatımdaki olumsuzlukları görmezden gelmek istiyorum..
Bugün döndüm artık sahalardayım hatta buna şuan karar verdim. Hiçkimse benden değerli değil, hiçkimse benim sabahlara kadar düşünüp uyumadığım konuları aklına bile getirmiyor...
Duygusallık bitmiştir gözüm aydın :)
Mehfam cım ellerine sağlık çok teşekkür ederim liste için ❤
Cherry Mom kaptanım bu zor sürecimde anlayışın için teşekkür ediyorum ❤
birsevgi Caağnım yesfitcim o gün içinden gelen samimi duygularını hissettim ❤❤
Rica ederim cnm. Bugün sen mi yaparsın listeyi?Geldim geldimmm geldimm...
Merhaba kızlar. Kötü olan bir dönemin içinde ekstra kötü günler geçirdim gerek aile ilişkilerim gerekse işimle alakalı bazı sorunlar yaşadım.
Ama sorunların sonu gelmiyor, sıkıntıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım dün gece. Ne oluyor peki cidden elime bişey geçtiği yok. Burası benim kendimi bulma alanım. Sizlerde en büyük destekçimsiniz. Boşladım bugünlerde tabiki hem sağlıksız beslendim hemde spor yapmadım. Olmuyorrr bu işin sonu yokk.. Sıkıntının sonu yokk, stresin sonu yokkk, yemenin sonu yokk..
Haketmiyorum böyle mutsuz olmayı, depresif olmayı, ben artık hayatımdaki olumsuzlukları görmezden gelmek istiyorum..
Bugün döndüm artık sahalardayım hatta buna şuan karar verdim. Hiçkimse benden değerli değil, hiçkimse benim sabahlara kadar düşünüp uyumadığım konuları aklına bile getirmiyor...
Teşekkür ederimmBen ekledim kuzumtebriklerr ❤
Yooo sende artık o iş karne hediyesiRica ederim cnm. Bugün sen mi yaparsın listeyi?
Geldim geldimmm geldimm...
Yok cnm zor değil de sen devam etmek istersen diyeYooo sende artık o iş karne hediyesi
Yapmakta zorlanıyorsan yaparım tabiki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?