- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.422
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.841
Olsun bu cuma daha güzeli olur inşallah sen dikkat et yeterki tebrik edrim canım.Pazartesi bildirimim ☺Ahh şu sonuç cuma olsaydıbelki 2 olurduk
Tesekkür ederim , dünkü kaçamaklarım yağa dönüşmeden eritmem lazım yoksa artar cumayaOlsun bu cuma daha güzeli olur inşallah sen dikkat et yeterki tebrik edrim canım.
Evet evet ne güzel şimdilik dokunmamış gibi bize dediğini uygula.artk kendine bol su ve proteindi galiba :)))Tesekkür ederim , dünkü kaçamaklarım yağa dönüşmeden eritmem lazım yoksa artar cumaya
Evet evet ne güzel şimdilik dokunmamış gibi bize dediğini uygula.artk kendine bol su ve proteindi galiba :)))
evet oructan dolayı pek uygulayamıcam ama iftarda yaparım artık bide spor yapınca inşallah etkilemez
Tartıldım canım korkuyorum atmaya acaba saat 4 mü beklesem bilemedim.
İyi düşmüş birazzTartıldım canım korkuyorum atmaya acaba saat 4 mü beklesem bilemedim.
Amaniinn
No kilo hala geride
Aman o da fark mi :) güzel oldu liste böyleNo kilo hala geride
Elbet walk günleri olurAman o da fark mi :) güzel oldu liste böyle ❤
Walk günlerinde zaten birincilik için yarışamıyoruz artık sayendeElbet walk günleri olur
Aynen valla tebrikler puanın dehşet ötesiİlk defa zıp birincisi oldum
Aboo iyiki zıplamışım dün yoksa geriye düşecekmişiz pawlover olmayıncapawlover nerdesin geri dööön çabuk iyileş
Teşekkür ederim inşallah karşılığını alırım bu haftaAynen valla tebrikler puanın dehşet ötesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?