Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oohh masallaaahh
Ya canimm çok sevindim gerçekten kalktın ayağa bak
Amiiinn

❤❤ Nasıl sevindim anlatamam sende hassas bir insansin ama cidden boguldukca boğulur insan ne guzel ki gücünü keşfetmişsin hoşgeldin tekrardan
Çok hassasım çook, ona rağmen hertürlü iş beni buluyor. Kırıyorlar ponçik kalbimi

Tek yaşıyorum ben canım, kendi evimin bütün yükü bende olduğu gibi birde annemin evinin bütün yükü bende Annem öyle yaşlı bir insan da değil gören kızkardeşim sanıyor, ama o sanırım kendi kendini yaşlı teyze moduna soktu Bu da beni aşırı yoruyor destekçim yokk

Cherry Mom buyur canım

Ya canimm çok sevindim gerçekten kalktın ayağa bak

Kalktım kalktım Daha güçlü döndüm sahalara

Yalnız kendimi temizliğe verdim ya, o temizlik hala bitmedi girdiğime gireceğime pişman oldum bugün 3. Günü inşallah bitirmeyi planlıyorum da dışarı işim var bugünnn

Ay biter miiiii temizliğin bittiği nerede görülmüş

O kısmını az çok tahmin ettim canım rabbim sana güç kuvvet versin eminim üstesinden öyle yada böyle gelirsin

Listeyi de gözüm görmemis agridan
Calypso95 birsevgi çok iyi kizlarrr yarışmaya katılan herkesin ayaklarına sağlık

Çok geçmiş olsun kuzum ya. Tam da bu zor zamanlarda olması çok kötü olmuş. Antibiyotik iltihaplanma filan olmuşsa rahatlatır seni biraz.

Kuzum toparlanıp dönmene çok sevindim
Şu 3 günlük dünyada değmez kendini yıprattığına. Bugünlerimiz bir daha geri gelmiyor. Sen çok değerlisin çok güçlüsün. Üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle

Vallahi değmez ya :) Gelirim inşallah neleri atlatmadık diyorum da bir yandan da depremler oluyor

Bu seneden sağ çıkarsam kendimi alnımdan öpüp iyi dayandın dicem

Off evet ya canım çok çekmişti yapcam cezalarımı bugün. Katılım azalınca aynen motivasyon düşüyor artırcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…