- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.821
Oohh masallaaahh
Ya canimmGeldim geldimmm geldimm...
Merhaba kızlar. Kötü olan bir dönemin içinde ekstra kötü günler geçirdim gerek aile ilişkilerim gerekse işimle alakalı bazı sorunlar yaşadım.
Ama sorunların sonu gelmiyor, sıkıntıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım dün gece. Ne oluyor peki cidden elime bişey geçtiği yok. Burası benim kendimi bulma alanım. Sizlerde en büyük destekçimsiniz. Boşladım bugünlerde tabiki hem sağlıksız beslendim hemde spor yapmadım. Olmuyorrr bu işin sonu yokk.. Sıkıntının sonu yokk, stresin sonu yokkk, yemenin sonu yokk..
Haketmiyorum böyle mutsuz olmayı, depresif olmayı, ben artık hayatımdaki olumsuzlukları görmezden gelmek istiyorum..
Bugün döndüm artık sahalardayım hatta buna şuan karar verdim. Hiçkimse benden değerli değil, hiçkimse benim sabahlara kadar düşünüp uyumadığım konuları aklına bile getirmiyor...
Duygusallık bitmiştir gözüm aydın :)
Mehfam cım ellerine sağlık çok teşekkür ederim liste için ❤
Cherry Mom kaptanım bu zor sürecimde anlayışın için teşekkür ediyorum ❤
birsevgi Caağnım yesfitcim o gün içinden gelen samimi duygularını hissettim ❤❤
AmiiinnMehfam minnosumuzun karnesi hepimize uğur getirsin inşallah
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @dira90 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (628. Etap) : 66,80 Bitiş Kilosu (670. Etap) : 56,70 Verilen Toplam Kilo : 10,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,12% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Çok hassasım çook, ona rağmen hertürlü iş beni buluyor. Kırıyorlar ponçik kalbimi❤❤ Nasıl sevindim anlatamam sende hassas bir insansin ama cidden boguldukca boğulur insan ne guzel ki gücünü keşfetmişsin hoşgeldin tekrardan
Farketmez canımmmm devam et yorulduğunda paslaşırızYok cnm zor değil de sen devam etmek istersen diye
Tm cnmFarketmez canımmmm devam et yorulduğunda paslaşırız
10 Mayıs zıpzıp yarışması sonuçları
Calypso95 sahalara dönüyor 4000 zıp ile birinciliği kapıyor
Bendenizbirsevgi 2600 ile ikinciliği aldığıma inanamıyorum
Sevgili kaptanımızCherry Mom 2100 zıp ile 3. Oluyorr
C Cagrihilal1 2000
kardelelen321 2000
balpamuk 1100
Mehfam 1000
Hadi neyse haftasonu olduğu için kötek yok bu sefer size
Not:Cherry Mom ciğim balpamuk 1100 zıpzıpın 100 adetini sana armağan ediyor ceza sporu olarak
Ya canimmçok sevindim gerçekten kalktın ayağa bak
Ay biter miiiii temizliğin bittiği nerede görülmüşKalktım kalktımDaha güçlü döndüm sahalara
Yalnız kendimi temizliğe verdim ya, o temizlik hala bitmedigirdiğime gireceğime pişman oldum bugün 3. Günü inşallah bitirmeyi planlıyorum da dışarı işim var bugünnn
Bir darbede burdan yedik iyi miAy biter miiiii temizliğin bittiği nerede görülmüş
Ahahah evetK KuruPapatya canım zalım kaptanCherry Mom ten sende 200 puan yemişsin hayırlı olsun kuzum. O puan tokat gibi geliyor sonra sirkeleniyorsun. Bak bende nasıl bir etki yaptıysa yüzümü yıkadım şimdi evde yürüyorum
O kısmını az çok tahmin ettim canım rabbim sana güç kuvvet versin eminim üstesinden öyle yada böyle gelirsinÇok hassasım çook, ona rağmen hertürlü iş beni buluyor. Kırıyorlar ponçik kalbimi
Tek yaşıyorum ben canım, kendi evimin bütün yükü bende olduğu gibi birde annemin evinin bütün yükü bendeAnnem öyle yaşlı bir insan da değil gören kızkardeşim sanıyor, ama o sanırım kendi kendini yaşlı teyze moduna soktu Bu da beni aşırı yoruyor destekçim yokk
Rica ederim
Listeyi de gözüm görmemis agridan10 Mayıs zıpzıp yarışması sonuçları
Calypso95 sahalara dönüyor 4000 zıp ile birinciliği kapıyor
Bendenizbirsevgi 2600 ile ikinciliği aldığıma inanamıyorum
Sevgili kaptanımızCherry Mom 2100 zıp ile 3. Oluyorr
C Cagrihilal1 2000
kardelelen321 2000
balpamuk 1100
Mehfam 1000
Hadi neyse haftasonu olduğu için kötek yok bu sefer size
Not:Cherry Mom ciğim balpamuk 1100 zıpzıpın 100 adetini sana armağan ediyor ceza sporu olarak
Çok geçmiş olsun kuzum ya. Tam da bu zor zamanlarda olması çok kötü olmuş. Antibiyotik iltihaplanma filan olmuşsa rahatlatır seni biraz.gunaydin kızlar
dun erkenden cikmak zorunda kaldım dişim tüm gece ziplatti beni
Hastaneye acile falan gidelim dedik ama birşey yapmıyorlarmistam zamanını buldu benim diş
Dis hekimi bir arkadaşım vardı gece gece kızı aradimda antibiyotige başla dedi evde de vardı Allah'tan ona başladım şimdi biraz daha iyiyim ama bogazima kadar ağrı yaptı illet
geçmişi okumadim herkes iyidir inşallah
Kuzum toparlanıp dönmene çok sevindimGeldim geldimmm geldimm...
Merhaba kızlar. Kötü olan bir dönemin içinde ekstra kötü günler geçirdim gerek aile ilişkilerim gerekse işimle alakalı bazı sorunlar yaşadım.
Ama sorunların sonu gelmiyor, sıkıntıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım dün gece. Ne oluyor peki cidden elime bişey geçtiği yok. Burası benim kendimi bulma alanım. Sizlerde en büyük destekçimsiniz. Boşladım bugünlerde tabiki hem sağlıksız beslendim hemde spor yapmadım. Olmuyorrr bu işin sonu yokk.. Sıkıntının sonu yokk, stresin sonu yokkk, yemenin sonu yokk..
Haketmiyorum böyle mutsuz olmayı, depresif olmayı, ben artık hayatımdaki olumsuzlukları görmezden gelmek istiyorum..
Bugün döndüm artık sahalardayım hatta buna şuan karar verdim. Hiçkimse benden değerli değil, hiçkimse benim sabahlara kadar düşünüp uyumadığım konuları aklına bile getirmiyor...
Duygusallık bitmiştir gözüm aydın :)
Mehfam cım ellerine sağlık çok teşekkür ederim liste için ❤
Cherry Mom kaptanım bu zor sürecimde anlayışın için teşekkür ediyorum ❤
birsevgi Caağnım yesfitcim o gün içinden gelen samimi duygularını hissettim ❤❤
Vallahi değmez ya :) Gelirim inşallah neleri atlatmadık diyorum da bir yandan da depremler oluyorKuzum toparlanıp dönmene çok sevindim❤
Şu 3 günlük dünyada değmez kendini yıprattığına. Bugünlerimiz bir daha geri gelmiyor. Sen çok değerlisin çok güçlüsün. Üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle
Off evet ya canım çok çekmişti yapcam cezalarımı bugün. Katılım azalınca aynen motivasyon düşüyor artırcammAgliiiiiciiiimmmm200 puan ceza tatlim.gecen haftada durum pek parlak değildi bu haftada mi öyle olacak ? Ekibe katiliminda azaldı senin bak hep ondan oluyor bu kaçamaklar (
Pasta için 50 puan ceza canımcezaların çok birikti seninde bugün itibariyle kaçamakları kapaman lazim.canim
İnşallah kuzum sagolÇok geçmiş olsun kuzum ya. Tam da bu zor zamanlarda olması çok kötü olmuş. Antibiyotik iltihaplanma filan olmuşsa rahatlatır seni biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?