Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rozet gelmiş mezuniyet için Cherry Mom
Hergün bişey geliyor sevindirici. Bakalım sırada ne var
He sen prolugu sormuştun agrimdan yazamadim o.ara eskinden bazı gizli.kosullari sağlayanlara pro uyelik veriliyordu ama o koşulları kimse bilmiyordu :) Melita öyle pro üye oldu mesela ama sonra deniz leylifer mezun oldu onlara gelmedi

Yok canım bu dolgulu dişim dolgunun kenarı 2 3 ay önce kırılmıştı ya ordan hava alıyor yada enfeksiyon oldu bilemiyorum
Gündüzleri pek sıkıntı yok ama aksam 8nden sonra başlıyor
Özele gitseydin keske onlar boyle acil durumlara akıyorlarmış sadecs protez ,implant ,tel ,kaplama gibi tedavileri almıyorlarmış bu surecte

Özele gitseydin keske onlar boyle acil durumlara akıyorlarmış sadecs protez ,implant ,tel ,kaplama gibi tedavileri almıyorlarmış bu surecte
Evet var bir iki yer sordum ama şuan ne devlet nede özele gidesim yok dış hekimi arkadaşımda 2 gün daha dayan sonra özele git dedi muhtemelen antibiyotik bitmeden onlarda bişey yapamayacak

Size rüyamı anlatayım da azcik gülün
Rüyamda kk ya bi giriyorum Cherry Mom bi sürü mesaj atmış etiketlemis beni diyo ki 2 gündür spor bildirimi yapmiyosun listeyi duzenlicem seni bekliyorum
Tam yazcam internet gidiyo tam yazcam telefon kapaniyo sürekli bişey oluyo
En son girmeyi başarıyorum bu sefer şey yazmışsın, senden bunu beklemezdim bir gün daha bildirim yapmazsan diskalifiye edicem seni hahzhxhshshskdkzkakkaak

Aaaa resmen psikolojinizi bozmusum ben
Günahımi alıyorsunuz şartlar o kadar ağır değil

Çok geçmiş olsun canım

Ben de mezun oldum ama bana da proluk verilmedi. Mor kep vermişlerdi.

Vayyyy... Popiş mi açıkta kalmıştı
Böyle tatlış Kaptan dan korkulur mu yoksa

Kaptan çok geçmiş olsun ay diş ağrısı çok zor nasıl dayanıyorsun ya.. antibiyotik işe yarıcak olsa zaten ilk içişte bile ağrıyı almaz mı?
Vallla katlaniyorum canım öyle bir zaamana denk geldi ki insan korkuyor gitmeye
Aksam olcak basliycak ağrı diye başımı agrittim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…