- 23 Mart 2016
- 31.116
- 92.426
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.101
Valla yakardelelen321
Cherry Mom
pawlover
balpamuk
Bir kurşun döktürün bir şey yapın valla ağlasam mı gulsem mi bilemedim sıraya girdik resmennn
Benim de başım ve midem iyi değildi oruç tutmadım bugün daha yeni geçti başım
Çok şükür canım sağolasınYaaa geçmiş olsun. Allah korusun. Bişey yoktur inşallah. Çok üzüldüm
Hakikaten var bişeyler bu ara herkeste. Sana da geçmiş olsun kuzum.kardelelen321
Cherry Mom
pawlover
balpamuk
Bir kurşun döktürün bir şey yapın valla ağlasam mı gulsem mi bilemedim sıraya girdik resmennn
Benim de başım ve midem iyi değildi oruç tutmadım bugün daha yeni geçti başım
Rabbim Bi daha göstermesin. Aman dikkat et ya. Nazar mı oldu Noldu valla. Kendini yorma dinlen bi.Çok şükür canım sağolasın
Daha kötüsü olabilirdi. Rabbim korudu. Merdivenin baş tarafında kaydım düşerken trabzanlardan tuttum
Tutamasam merdivenlerden yuvarlanırdım. Ucuz atlattım
O çok kötü oluyor kolların da agrimistirÇok şükür canım sağolasın
Daha kötüsü olabilirdi. Rabbim korudu. Merdivenin baş tarafında kaydım düşerken trabzanlardan tuttum
Evet kollarım fena. Can havliyle yaptığım hamlelerden ötürü sol kolum döndü resmen. İşte o zaman sanki bütün bedenim boşaldı baygınlık geçirdim. İki büklüm eve attım kendimi. Eşim koştu. Bacaklar havada yattım biraz kolonya filan sonra kendime geldim. Bir düşme işte ama....O çok kötü oluyor kolların da agrimistirAllah korusun ya
Amin canım. Sağol.Rabbim Bi daha göstermesin. Aman dikkat et ya. Nazar mı oldu Noldu valla. Kendini yorma dinlen bi.
Aynen yaa. Takım olarak enerjimiz çok tuttu. Çok coşkuluyduk. Nazar olduk.Bütün takımı okutmak lazım
Şimdilik iyiyim canım sağolinsanın hayattan sogutuyor dış agrisi
Cok gecmis olsun canim ya verilmis sadakan varmisÇok şükür canım sağolasın
Günaydın kızlar gece annem rahatsızlandı ambulans çağırdık götürdüler falan, onunla uğraştım gece. Benim eve getirdim burda bakıcam bakalım.
Önceki günden daha kötü geçti acaba diyorum antibiyotiklik bir şey değil miydi bugün 3. Gün kullanıyorumaksi gibi emrede uyumadı 3 de bir uyandı 6 ya kadar onla uğraştım
Ellerrine sağlık canım @ollala da inşallah sıkıntı yoktur bilerek aksatacak gibi durmuyordu
Anam umutta cidden banlanmisbdv ye daha çok takılırsa kaçınılmaz son
Of ofEvet kollarım fena. Can havliyle yaptığım hamlelerden ötürü sol kolum döndü resmen. İşte o zaman sanki bütün bedenim boşaldı baygınlık geçirdim. İki büklüm eve attım kendimi. Eşim koştu. Bacaklar havada yattım biraz kolonya filan sonra kendime geldim. Bir düşme işte ama....
Maşallah maşallah
Aman dikkat et yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?