Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok şükür canım sağolasın
Daha kötüsü olabilirdi. Rabbim korudu. Merdivenin baş tarafında kaydım düşerken trabzanlardan tuttum
Tutamasam merdivenlerden yuvarlanırdım. Ucuz atlattım
Rabbim Bi daha göstermesin. Aman dikkat et ya. Nazar mı oldu Noldu valla. Kendini yorma dinlen bi.

Daha kötüsü olabilirdi. Rabbim korudu. Merdivenin baş tarafında kaydım düşerken trabzanlardan tuttum
O çok kötü oluyor kolların da agrimistir Allah korusun ya

O çok kötü oluyor kolların da agrimistir Allah korusun ya
Evet kollarım fena. Can havliyle yaptığım hamlelerden ötürü sol kolum döndü resmen. İşte o zaman sanki bütün bedenim boşaldı baygınlık geçirdim. İki büklüm eve attım kendimi. Eşim koştu. Bacaklar havada yattım biraz kolonya filan sonra kendime geldim. Bir düşme işte ama....

Cok gecmis olsun canim ya verilmis sadakan varmis

Önceki günden daha kötü geçti acaba diyorum antibiyotiklik bir şey değil miydi bugün 3. Gün kullanıyorum aksi gibi emrede uyumadı 3 de bir uyandı 6 ya kadar onla uğraştım

Ah yaa diş sinir bozukluğu da yapar. Eminim tahammülünü iyice zorluyordur. Umarım hemencecik biter gider ağrın, çok üzüldüm.

Ellerrine sağlık canım @ollala da inşallah sıkıntı yoktur bilerek aksatacak gibi durmuyordu

Anam umutta cidden banlanmis bdv ye daha çok takılırsa kaçınılmaz son

Ahahahah Cherry Mom kahkaha attım BDV okumayı bende severdim arada. Ama bir süre sonra baydım şimdi minimal yaşam topiğine takılıyorum. Banlanma riskim nedir kaptan???

Of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…