- 23 Mart 2016
- 31.116
- 92.426
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.081
Sonraki sporları yazdın mi tatlım ? Ceza sporunu faZla bile yapmışsın :) 40 puanı ekledim listeye :)Sahur: yok
İftar: 1 tabak ton balıklı salata+1 sb ayran +1 dilim peynir
Ara: 1 sb süt içicem
spor:600 zıp+ 300 bölgesel+30 dk bisiklet ( bunlar 2 cezamın puanı) 1 saat sonra günlük sporumu yapcam yapınca yazarım onuu
Evet burasıda.29 dereceHava çok sıcakmış yaa piştik
Allah çalışanlara yardım etsin bi iki saat bile katlanamadım maskeye bu sıcaktaEvet burasıda.29 derece
Evet yaAllah çalışanlara yardım etsin bi iki saat bile katlanamadım maskeye bu sıcakta
Şaka mı bu bende seni gördüm rüyamda Pro olmuştunSize rüyamı anlatayım da azcik gülün
Rüyamda kk ya bi giriyorumCherry Mom bi sürü mesaj atmış etiketlemis beni diyo ki 2 gündür spor bildirimi yapmiyosun listeyi duzenlicem seni bekliyorum
Tam yazcam internet gidiyo tam yazcam telefon kapaniyo sürekli bişey oluyo
En son girmeyi başarıyorum bu sefer şey yazmışsın, senden bunu beklemezdim bir gün daha bildirim yapmazsan diskalifiye edicem seni hahzhxhshshskdkzkakkaak
Hahahahaha kk ile kafayı yiyen kadınlar hxhshxjzksŞaka mı bu bende seni gördüm rüyamda Pro olmuştunahahahahhahahaaha
Şaka mı bu bende seni gördüm rüyamda Pro olmuştunahahahahhahahaaha
Kuzum ben de pek iyi değilim bugün. Felaket bi baş ağrısı var sabahtan beri. Bi de kızlar balonlarını camdan düşürmüşler. Çok üzldükleri için alayım dedim çıktım. Merdivenden inerken düştüm. Bi baygınlık geçirdim. Kolumu filan incitmişim. Ufaklık uyur uyumaz yattım. Eşim de büyükle ilgilendi, biraz uyuyabildim. Yeni kalktım. 8 buçukta iftardan sonra kendime gelirim inşallah.kardelelen321 bettyciimmn sen nasılsın kızlar nasıl ?
Yaa geçmiş olsunKuzum ben de pek iyi değilim bugün. Felaket bi baş ağrısı var sabahtan beri. Bi de kızlar balonlarını camdan düşürmüşler. Çok üzldükleri için alayım dedim çıktım. Merdivenden inerken düştüm. Bi baygınlık geçirdim. Kolumu filan incitmişim. Ufaklık uyur uyumaz yattım. Eşim de büyükle ilgilendi, biraz uyuyabildim. Yeni kalktım. 8 buçukta iftardan sonra kendime gelirim inşallah.
Ay cidden ne oluyor bize birinin bizde gözü kaldıKuzum ben de pek iyi değilim bugün. Felaket bi baş ağrısı var sabahtan beri. Bi de kızlar balonlarını camdan düşürmüşler. Çok üzldükleri için alayım dedim çıktım. Merdivenden inerken düştüm. Bi baygınlık geçirdim. Kolumu filan incitmişim. Ufaklık uyur uyumaz yattım. Eşim de büyükle ilgilendi, biraz uyuyabildim. Yeni kalktım. 8 buçukta iftardan sonra kendime gelirim inşallah.
Kolumda ve sırtımda ağrı var canım. Tabi baş ağrısı da devam ediyo hala. Çok sağol kuzumYaa geçmiş olsunvar mı ağrın sızın?
Sağol kuzum.Ay cidden ne oluyor bize birinin bizde gözü kaldı
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş yaa çok üzüldüm
Çok üzüldüm hemen geçer inşallah ağrıların dinlenmeye özen gösterKolumda ve sırtımda ağrı var canım. Tabi baş ağrısı da devam ediyo hala. Çok sağol kuzum
Yaaa geçmiş olsun. Allah korusun. Bişey yoktur inşallah. Çok üzüldümKuzum ben de pek iyi değilim bugün. Felaket bi baş ağrısı var sabahtan beri. Bi de kızlar balonlarını camdan düşürmüşler. Çok üzldükleri için alayım dedim çıktım. Merdivenden inerken düştüm. Bi baygınlık geçirdim. Kolumu filan incitmişim. Ufaklık uyur uyumaz yattım. Eşim de büyükle ilgilendi, biraz uyuyabildim. Yeni kalktım. 8 buçukta iftardan sonra kendime gelirim inşallah.
Verilmiş sadakan varmış kuzum yaSağol kuzum.
Valla herşey bir anlık. Baş ağrısı sersem etmişti zaten. Apartman görevlisi yerleri silmiş ıslaktı ben de dikkatsiz... Merdivenden yuvarlanmadığıma şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?