- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.501
Hee sen çoktan gittin ben daha gideceksin sanıyorumUyuttum şuan yavrucağı
Valla.heyecanliyim bazı.kestiremedigim kişilerden korkuyorumNasıl kilolar yarın birinci oluyoruz muuu
Size yazarken yoldaydimHee sen çoktan gittin ben daha gideceksin sanıyorumkolay gelsin tatlım
Yaaa minik çapkınHavalar düzeldi ya bende oğlanla sabah akşam park bahçe geziyorum yoruldum valla
Parkta bir çocuk gördü sen kesin mikroplusundur bana yaklaşma diyorkız görüyor sarılıyor bu emreler hep mi çapkın olur
Evden çıkarken parfümde sıkiyorYaaa minik çapkın
Allahım nasıl düşünür bunları falannnEvden çıkarken parfümde sıkiyorbaba rol model fena
Eline sağlık tatlım
Şu ara karşı cinse acayip ilgili kelimelik oynuyorum anne karşıdakini kız seçelim onlar daha guzeller diyor tamamen iç güdüsel birşeyler yaşıyorAllahım nasıl düşünür bunları falannnyerim ben onu
Bu yaşlarda normal o zmn. 3-6 yaş arası karşı cinsi keşfetme ve ilgi duyma yaşı diye hatırlıyorum. Hatta anneye karşı daha düşkün olma yaşıydı sanırım erkek çocuklarda.Şu ara karşı cinse acayip ilgili kelimelik oynuyorum anne karşıdakini kız seçelim onlar daha guzeller diyor tamamen iç güdüsel birşeyler yaşıyor
Doğrudur emre hep bana yapışık ya zatenBu yaşlarda normal o zmn. 3-6 yaş arası karşı cinsi keşfetme ve ilgi duyma yaşı diye hatırlıyorum. Hatta anneye karşı daha düşkün olma yaşıydı sanırım erkek çocuklarda.
Ayy ne güzel. Allah analı babalı büyütsün canım.kızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Hoşgeldin kuzum. Çok geçmiş olsun. Bizler de iyi sayılırız düşe kalka ilerliyoruzKızlar iyi geceler
Uzun süre gelemedim kusura bakmayın.. hem bel hem boyun fıtığım atağa geçince epey zorlandım. Çalışırken böyle ataklar her mevsim geçişinde olurdu. Tek başına ilaçlar yetmez, iğne ve ağrı bandları eşliğinde atlatırdım. Ama işten sonra ilk kez oldu.Senelerdir olmadığı için de ağrı bandı almamıştım. Eksik ilaçla yakalanmakta ekstra zorladı ama şimdi gayet iyiyim.
umarım herkes iyidir. Her şey yolundadır..
Yaa ne güzel hep şen şakraksın, yaşam sevinciyle dolusun. Maaşallah sana tatlım. Hiç bozulmasın inşallahAyrı evde kalmak çok güzel sana ait bir yaşam alanı bazen burda söyleniyordu kendime ait bir yaşam alanım yok diye. Bakalım kuzum hayat kim bilir neler gösterecek. Bulunduğun her anın tadını çıkarmak lazım şuan kalabalık ailedeyiz keyfini sürelim zamanla yalnızlaşıyorız zaten
Ayy teşekkür ederimAyy ne güzel. Allah analı babalı büyütsün canım.
Hoşgeldin kuzum. Çok geçmiş olsun. Bizler de iyi sayılırız düşe kalka ilerliyoruz
Yaa ne güzel hep şen şakraksın, yaşam sevinciyle dolusun. Maaşallah sana tatlım. Hiç bozulmasın inşallah
Maşallah bencede çok güzel buraya geldin geleli bir gün modun düşük görmedim seniAyy teşekkür ederimkardelelen321 kız bu karantina ömrümü yedi ama bende ki züğürt tesellisi kuzum. Amaaannnn diyorum 3 günlük dünya deyip her günün güzel olması için uğraşıyorum hayallerle ayaktayım
Yaptın mı kuzumAhahhah bi tane de ayıp olurzaten yapsam da iki kişi nasıl bitirelim annelere falan götürürüm artık
Yaa azcık deneyim kazan bari
Bugün mu alcakYaptın mı kuzummantıklı valla götür.. ben görürsem de en çok yine ben yerim artık bugün dedim eşi e alıcak
Kalkar inşallah ya sıkıntıya girmeyelimValla.heyecanliyim bazı.kestiremedigim kişilerden korkuyorum
Umutun ban.yarina kalkar inşallah yaa
Ben 1. YimNasıl kilolar yarın birinci oluyoruz muuu
Ooo süpersin valla maşallahBen 1. Yimtakıma yeter mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?