Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu ara karşı cinse acayip ilgili kelimelik oynuyorum anne karşıdakini kız seçelim onlar daha guzeller diyor tamamen iç güdüsel birşeyler yaşıyor
Bu yaşlarda normal o zmn. 3-6 yaş arası karşı cinsi keşfetme ve ilgi duyma yaşı diye hatırlıyorum. Hatta anneye karşı daha düşkün olma yaşıydı sanırım erkek çocuklarda.

Bu yaşlarda normal o zmn. 3-6 yaş arası karşı cinsi keşfetme ve ilgi duyma yaşı diye hatırlıyorum. Hatta anneye karşı daha düşkün olma yaşıydı sanırım erkek çocuklarda.
Doğrudur emre hep bana yapışık ya zaten 6 7 yasdan sonra babasına yapışır artık

kızlar ya hala oldum bugün ay bebeğimiz doğdu
Ayy ne güzel. Allah analı babalı büyütsün canım.

Hoşgeldin kuzum. Çok geçmiş olsun. Bizler de iyi sayılırız düşe kalka ilerliyoruz

Yaa ne güzel hep şen şakraksın, yaşam sevinciyle dolusun. Maaşallah sana tatlım. Hiç bozulmasın inşallah

Ayy teşekkür ederim kardelelen321 kız bu karantina ömrümü yedi ama bende ki züğürt tesellisi kuzum. Amaaannnn diyorum 3 günlük dünya deyip her günün güzel olması için uğraşıyorum hayallerle ayaktayım

Maşallah bencede çok güzel buraya geldin geleli bir gün modun düşük görmedim seni
Cevrendeki insanlar çok şanslı

Kizlar klasik cuma öncesi hatırlatmaları yapalım
  • İftarda ve sahurda bizi sisirecek gaz ödem vs yaratacak yiyecek içeceklerden uzak duralım bulgur nohut fasulye süt vb.✌
  • Spor odem yapacağı icin bu aksam kasları dinlendirilir veya hafif etkinlikler yapabiliriz
  • Gece çok geç yatmayalim uykumuzu alalım ✌
  • Oruclu arkadaşlarım yarin 16:00 gibi,oruçlu olmayanlar ise sabah kahvalti yapmadan bildirimde bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…