- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.881
Kızlar instagram dan bu sayfayı beğenip bu resmi beğenir misiniz ablam bir yarışmaya katıldı da
SüpersinC Cagrihilal1 bacaklarim ve hatta dudağım zanigr zangir titrediölüm gibi biseydi kızzzzz anam
Bitti miiii bitmediiii bisiklete çıktım birde kendimi orda helak ettimm bittiii mi yooo :)) nabzim normale dönsün birazda bolgesel yapcam bu hafta böyleyim meydan okuyorum o eksi 100 tartıya
Çok kas değil de işte ben de dümdüz olsun karnım yeter şu ilk evre var ya kasların çıkışını başlatan çizgiler onlar olsun bana yeter.. ben de öyle kaslı bir görünüm istemiyorum..Evet canım zaten çok fazla kas yapmak istemiyorum o yüzden çok ağır egzersiz yapmıyorum genelde
Kapışalım tabi rekabet eğlenceli oluyor
Evet ip çok puan getiriyor ama ondan sonra da 2 gün bacaklarım acıdı yürüyüş bile zor yaptım
Şuraya gebermis bir emnis bırakıyorum
Ay kızlar bi anda başım döndü.. tam döndü de denmez ya böyle hala bi tuhafım.. kafam çok ağır sankideftere liste vs yapacaktım takatsiz kaldım bir anda
Ani de yapmadım ama yere çözdüm tabii defter aradımAllah allah ne oldu ki. Ani bir hareket,kalkış-oturuş falan mı yaptın? Tansiyonun oynamış olabilir.
Ani de yapmadım ama yere çözdüm tabii defter aradım
Yok bebeğim baktım tansiyon değil her zaman ki gibi 10-6 benim yine öyle çıktı.. kalkınca da olmadı öyle bir anda baş dönmesi gibi.. tabii hala devam ediyorKalkınca olmuştur ben de çok olur o durum düşük tansiyonlu olduğum için. merak etme sorun yokbelki tansiyonunu düşürecek bir şeyler yemişsindir.
Tamam kaptanımmAynen canım çok haklsiin ilk zaman gibi gitmez ama en azından haftada 300.400 olmalı bunuda eski spor performansinla yakalarsin gibibu hafta özellikle dikkat edelim tatlım
Şinavlari tam yapamadim benim kollar çok gucsuz yarım yarim yapabildimDinlenme falan olmayınca çok hızlı geçiyor sonunda 3 dk si esneme kol ve karin için super benim belimde kıvrım yoktu düz iniyordu şimdi kum saati görüntüsü oluşmaya başladı. Kollarımda bununla 2 cm inceldi.
Ayyyyy bir.skandala imza attimVeeee sporlarimizzzz
Değişen kadrolariyla kiran kırana bir yarişşyes fit fazla sevinmeyin aradaki fark benim eksik sporlarım
bireyselde şaşırtıcı 1.Calypso95 tammm 1993 puan yaptı tebrik ederiz ve yes fit şaka bir yana sizede tebrikler kızlar
Eki Görüntüle 2635671
İnstagram kuzum ablam okçuluk kursuna gidiyordu yarışmaya katıldı onun içinBu hangi sayfa anlamadım?
Yere tam yatiyorsun ya çok zor olmuyor zamanla güçlenirŞinavlari tam yapamadim benim kollar çok gucsuz yarım yarim yapabildim
Dilek demir bulut canım geçen sen gidiyordum ben ona 88 kilodan 65 kiloya kadar indim sonra ben bıraktım ama hala sorar beni kafama takılan bişey olursa rahatça sorarım aileden gibi olduCeylansnn ceylancım senin diyetisyenin adı neydi? İyi bir diyetisyen buldum demiştin sanki bir ara? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?