Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 bacaklarim ve hatta dudağım zanigr zangir titredi ölüm gibi biseydi kızzzzz anam
Bitti miiii bitmediiii bisiklete çıktım birde kendimi orda helak ettimm bittiii mi yooo :)) nabzim normale dönsün birazda bolgesel yapcam bu hafta böyleyim meydan okuyorum o eksi 100 tartıya

Süpersin

Çok kas değil de işte ben de dümdüz olsun karnım yeter şu ilk evre var ya kasların çıkışını başlatan çizgiler onlar olsun bana yeter.. ben de öyle kaslı bir görünüm istemiyorum..

Şuraya gebermis bir emnis bırakıyorum

Hahahhaha squatgirl le çalıştığım gün aynen böyle olmuştum. Kalbim ağzımda atıyordu, rengim bembeyaz olmuş! zaten ilk ve son oldu ama aslında zorlayarak devam etsen bünyenin alışacağına eminim. Hem de sonrasında çok iyi hissettirmişti bana. Bu hafta ben de yükleneyim yaa azcıkta kas yapalım.

Ay kızlar bi anda başım döndü.. tam döndü de denmez ya böyle hala bi tuhafım.. kafam çok ağır sanki deftere liste vs yapacaktım takatsiz kaldım bir anda

5. Olmuşuz herkesi tebrik ederim kızlar elbet inis çıkışlar olacak. Buna ya ruh ya fiziksel sağlığımız engel olacak ama eninde sonunda yola devam edeceğiz. Önemli olan da buu buraya kadar geldikten sonra geri dönmek mi daha doğru, biraz daha ilerleyip finish çizgisini gormek mi
Calypso95 tebrik ederim sporda 1. Olmuşsun ama soyliiimmm ben iki gündür arkadaşımda olmasam belki seni geçerdim hiihh geçer miydim Cherry Mom kaç puan fark vardı
Bugün acayip yorgunum. İlk defa sabah saatlerinde uyumam bir işe yaradi, arkadaşımın bebeğine baktım. Sabah olduktan sonra da hiç uyumadım ki artık erken uyuyup erken kalkayim öyle 5-6 Lara kadar yatakta dönüp durmayayim. Artık dört gözle 12 olmasını bekliyorum yarışmayı açıklayıp uyucsm

Kalkınca olmuştur ben de çok olur o durum düşük tansiyonlu olduğum için. merak etme sorun yok belki tansiyonunu düşürecek bir şeyler yemişsindir.
Yok bebeğim baktım tansiyon değil her zaman ki gibi 10-6 benim yine öyle çıktı.. kalkınca da olmadı öyle bir anda baş dönmesi gibi.. tabii hala devam ediyor şeker falan mı ki dicem onda daha fena olunur di mi.. neyse.. bıraktım liste vs işlerini yattım artık..

Şinavlari tam yapamadim benim kollar çok gucsuz yarım yarim yapabildim

Ayyyyy bir.skandala imza attim çok çok özür dilerim
1. 2145 puan ile , birsevgi sevgicim öyle dmesen dönüp bakmayacaktim niye oyle oldu anlamadım
Tebriklerrr

Ceylansnn ceylancım senin diyetisyenin adı neydi? İyi bir diyetisyen buldum demiştin sanki bir ara? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Dilek demir bulut canım geçen sen gidiyordum ben ona 88 kilodan 65 kiloya kadar indim sonra ben bıraktım ama hala sorar beni kafama takılan bişey olursa rahatça sorarım aileden gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…