- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.901
İnstagram kuzum ablam okçuluk kursuna gidiyordu yarışmaya katıldı onun için
Dilek demir bulut canım geçen sen gidiyordum ben ona 88 kilodan 65 kiloya kadar indim sonra ben bıraktım ama hala sorar beni kafama takılan bişey olursa rahatça sorarım aileden gibi oldu
Zihgir beysun canımTamam da instagramda hangi sayfa olduğu yazmıyor
Bugün katılım çok azdı
Hepinizi tebrik ederim kızlar
C Cagrihilal1 15352
Tempus 11493
Cherry Mom 10773
Mehfam 6000
Aaa ben yazmamışımbenim aklıma bile gelmedi bugün walk olduğu
Pışıııııık...Bu hafta bizde yarış kız
Benimde bir daha hiç yapasim yok ama yapacağım mecburHahahhaha squatgirl le çalıştığım gün aynen böyle olmuştum. Kalbim ağzımda atıyordu, rengim bembeyaz olmuş!zaten ilk ve son oldu ama aslında zorlayarak devam etsen bünyenin alışacağına eminim. Hem de sonrasında çok iyi hissettirmişti bana. Bu hafta ben de yükleneyim yaa azcıkta kas yapalım.
Inşallah yaC Cagrihilal1 helal sana kuzum ramazanda aştın kendini. Hep böyle devam eder inşallah.
Çok yoruyor ya ben pelt oluyorum.Benimde bir daha hiç yapasim yok ama yapacağım mecburadam squattan jamping jacke ordan squata dönüp durdu
Merhaba kizlarKilo veren arkadaslarimi çok çok tebrik ederim iyi ki varsınız yine bizim acigimizi kapattınız ama bu çok kötü bir durum takimsak el ele gitmeliyiz biz bunu henüz yapamadık
0,30 ve altı gelen arkadaşlarımın bu hafta ki aksiyonlari çok önemli neden acaba bu kadar düşük yüzde yaptık herkesin bir ozelestiri yapmalarini ve alacakları aksiyonları mesajim üzerinden dönmesini rica ederim
Cherry Mom 0,15
nrmyn 0,30
@KuruPapatya 0,31
@Umudumvar07 0,21
@Umutumut82 bildirimsiz
5 imiz bugün listede olmasaydık yada böyle kötü bir sonuç ile gelmeseydik ekibin ortalamasi 0,962 oluyordu ve ekip 2. Olacakti( 2. Olma hakkini süper yuzdeler ile gelmiş olan arkadaşlarımızdan aldık maalesef
0,15 yüzde ile kendi öz elestirim; bu hafta kötü bir hafta gecirdim dis agrim pazartesiden persembeye kadar sürdü o ara spor yapamadim. Ve sabah regli oldum erken olduğum için öncesinde yeşil çay vs de icmemistimama bunlar bir kenara ondan önceki haftada zaten az vermiştim bu sebeple bu hafta haftada 6 gün cardio yapacagima söz veriyorum bunların sonucunda sevgili arkadaşlar yine cuma günu basaramazsam izne ayrılıyorum ( kimse ayrılma demesin lütfen rica ediyorum)
Fasulyelere dalıp yazmayı unutmuşum benim de 6000diBugün katılım çok azdı
Hepinizi tebrik ederim kızlar
C Cagrihilal1 15352
Tempus 11493
Cherry Mom 10773
Mehfam 6000
Bitti mi fasulyelerFasulyelere dalıp yazmayı unutmuşum benim de 6000di
Kırabildim sadece daha yıkanacak kavrulacak çok iş var ama pilim bittiBitti mi fasulyeler
Anladım Allah kolaylık versin ya. Oruca başladın mıKırabildim sadece daha yıkanacak kavrulacak çok iş var ama pilim bitti
AmiinAnladım Allah kolaylık versin ya. Oruca başladın mı
Hadi inşallahAmiinBugün niyetleniyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?