- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.921
İyi gecelerHadi inşallahiyi geceler
Hadi inşallahiyi geceler
Sabah oldu sabahİyi geceler
Canım sen de duraklama döneminde olabilirsin bu ara. Hç birimiz sürekli düşüşte olamıyoruz zaten. Haftaya senden güzel bi eksi geleceğine eminim.Merhaba kizlar
Bu hafta kendi adıma neden bu sonuc geldi bilmiyorum.
Epey cabaladim ama sonucun bu olmasi uzdu beni
Bu hafta su icmeyebhic dikkat edemedim, 1 bardak sahurda 1 bardak iftarda icitigmle kaldim..
Bir de ben babannemin rahatsizligi sebebiyle bir nevi nobet misali pek uyuyaniyorum geceleri..uyku sorununda sistemimi altust etti gibi..ama simdilik buna bir care bulamiyorum..butun bunlar etkilemis olabilir.
Bir de bugday urunleri ve paketli gida olarak da cubuk yedim..bunlari da kesip haftaya bir gorelim..
Takimin 2. Olma hakkini engelledigim icin sizlerden ozur dilerim.
Gecen haftaki durumum bu hafta degerlendirilecekti..
Sizlere birakiyorum durumumun degerlendirilmesini kizlar..
Kabul etmem kavga ederim benim birinciAyyyyy bir.skandala imza attimçok çok özür dilerim
1. 2145 puan ile ,birsevgi sevgicim öyle dmesen dönüp bakmayacaktim niye oyle oldu anlamadım
Tebriklerrr
Tebrikler kızlaarBugün katılım çok azdı
Hepinizi tebrik ederim kızlar
C Cagrihilal1 15352
Tempus 11493
Cherry Mom 10773
Mehfam 6000
Hatırlatma pek geçmedik unuttu herkesBugün katılım çok azdı
Hepinizi tebrik ederim kızlar
C Cagrihilal1 15352
Tempus 11493
Cherry Mom 10773
Mehfam 6000
Çok yoruyor ya ben pelt oluyorum.ama devam çabuk geçiyor Allahtan tek nefeste bitiyor iş
Nermincim muhtemelen sende spor kaynaklı gecici bir kas siskinligi oldu sonuçta uzun süreden sonra başladın bu kadar spora ama bir yandan da dediğin gibi çubuk kraker alışkanligin var bol tuzlu ve karbonhidratli bir şey sonuçta bu hafta bunu kesersen eminim daha guzel bir sonuç gelecektir.birde gözlemeler oldu tabi porsiyon olarak azda olsa sık olduğu için bence buda seni kötü etkiledi.Merhaba kizlar
Bu hafta kendi adıma neden bu sonuc geldi bilmiyorum.
Epey cabaladim ama sonucun bu olmasi uzdu beni
Bu hafta su icmeyebhic dikkat edemedim, 1 bardak sahurda 1 bardak iftarda icitigmle kaldim..
Bir de ben babannemin rahatsizligi sebebiyle bir nevi nobet misali pek uyuyaniyorum geceleri..uyku sorununda sistemimi altust etti gibi..ama simdilik buna bir care bulamiyorum..butun bunlar etkilemis olabilir.
Bir de bugday urunleri ve paketli gida olarak da cubuk yedim..bunlari da kesip haftaya bir gorelim..
Takimin 2. Olma hakkini engelledigim icin sizlerden ozur dilerim.
Gecen haftaki durumum bu hafta degerlendirilecekti..
Sizlere birakiyorum durumumun degerlendirilmesini kizlar..
Canim geçmiş olsun dikkat et yorgunluktan olmuş olabilirAni de yapmadım ama yere çözdüm tabii defter aradım
Ahaha tamam sensin beeeeKabul etmem kavga ederim benim birinci
Tebrikler kızlaar
Yazmayı unutmuşum ben de 11 bin adim atmıştım
Cuma günleri genelde herkes tartı telaşına düşüp unutuyoHatırlatma pek geçmedik unuttu herkes
Tek kuzum sallama olanlardan aldım. Yesilcayda içiyorum hergün. Birini spordan önce birini spordan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?