- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.941
Pişiyoz bizde Hatay daSelam kızlar nasılsınız?
Kızlar bu hafta oruç beni çok yordu İzmir yanıyor çok sıcak kendimi nereye atsam bilemiyorum
Ayy ben hatayı çok seviyorum yaa. Seneler önce Türkiye genelinde korolar arası yarışma için gelmiştim. Necmi asur kültür merkezinde olmuştu. Harbiyede otelde kalmıştım. Ayrıca benim akrabalarıma iskenderunda. Bakalım nasip olursa gelip tekrardan görücem oralarıPişiyoz bizde Hatay daNereye kaçacağımı bilmiyorumm
Orası nere kuzumBurası da çok sıcak valla ne yapcaz bilmiyorum
Denizli burasıOrası nere kuzumkız hepiniz takma isim olunca kim nerede yaşıyor adı ne hala bilmiyorum
Anaammm yakınsın bana kızDenizli burasıDuygu ben bu arada
Kostuysan puan olarak koşudan hesaplariz :) masalllah bu arada.Kızlar ben şimdi bi saat koştum koridorda 10 bin adim olmuş koşuyu mu saymak mantıklı adımı miher yerimden ter akıyo
Eline sağlık kuzum.15 mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
pawlover
@terliklikedi
Ceylansnn
@birsevgi
@Umudumvar07
@KuruPapatya
@Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
@Umutumut82
@ollala
kardelelen321
Tempus
Calypso95
@balpamuk
@Kurupina
@bluuee
TamamdırTek kuzum sallama olanlardan aldım. Yesilcayda içiyorum hergün. Birini spordan önce birini spordan sonra.
İnşallah canım gel buyurAyy ben hatayı çok seviyorum yaa. Seneler önce Türkiye genelinde korolar arası yarışma için gelmiştim. Necmi asur kültür merkezinde olmuştu. Harbiyede otelde kalmıştım. Ayrıca benim akrabalarıma iskenderunda. Bakalım nasip olursa gelip tekrardan görücem oraları
Aerobic olarak 2.5 puan dan hesaplıyorum kuzumbu video ne sayılır peki
Dışarı çıkmamaya çalış canım evler yine daha iiyi.allahtan bol su iç iftardan sahura su kaybi çok olur.bu sıcakta o da halsizlik yaparSelam kızlar nasılsınız?
Kızlar bu hafta oruç beni çok yordu İzmir yanıyor çok sıcak kendimi nereye atsam bilemiyorum
Tamda bu ruh haliyle gecti bu haftam sicak ve halsizlikDışarı çıkmamaya çalış canım evler yine daha iiyi.allahtan bol su iç iftardan sahura su kaybi çok olur.bu sıcakta o da halsizlik yapar
yaa ben 15 dk yapabildim dün haşat oldum helal sanaHer şey iki.iki
Çok.sagol kuzum bakalim haftada .5 6 gün yaptın galiba
Eline sağlık kuzum.
kardelelen321 kaptan yardımcimizz sen niye menu paylasmiyorsun ne var o menülerde acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?